Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Thumbs up til Bloomberg


57289 Spekulant.dk 23/5 2012 11:04
7
Oversigt

Bloomberg har på deres website en rigtig god frit tilgengængelig dokumentar-serie som de kalder "Game Changers" - har foreløbig set 3 af afsnittene:

http://www.bloomberg.com/video/92913001/
(Nogle kender måske den udmærkede film "The Social Network" - her er så en fin dokumentar som på glimrende vis fortæller baggrunden om Facebook fra start til børsnoteringen; man fornemmer ret tydeligt at Mark Zuckerberg er en person som altid går lige til kanten, ja, vel rettere over kanten med i flere tilfælde efterfølgende retræte - buen spændes konstant hårdt, og den var tydeligvis også spændt en tand for hårdt ifb. med børsnoteringen, uden at Zuckerbergs skal klandres alene for dette...)

http://www.bloomberg.com/video/92027217/
(Forholdsvis grundig dokumentar om Warren Buffett, flere forfattere som har skrevet biografier om manden medvirker, ligesom Warren Buffett også selv medvirker i interviews - et klart must see for Buffett-fans!)

http://www.bloomberg.com/video/92790093/
(Dokumentar om Reid Hoffman; manden bag LinkedIn. Måske noget af en modsætning til Mark Zuckerberg. Imodsætning til Facebook var buen (i det mindste ikke i første omgang spændt for hårdt her) da selskabet blev børsnoteret, noteringen afledte en rigtig flot kursstigning; Reid Hoffman virker tilmed som en meget sympatisk serie-iværksætter. Hvad LinkedIn's forretningsmodel angår tror jeg der ligger gode muligheder i, at den primære målgruppe er professionelle erhvervsfolk = større betalingsvillighed hvis ellers produktet er godt, og det er det!)

Hjemme fra vores egen lille andedam kan det fortsat anbefales at lytte til "Millionærklubben" på Radio24syv; senest i går medvirkede Hegu / Helge Larsen igen: http://arkiv.radio24syv.dk/video/5055932/millionrklubben-22-05-2012 i endnu et afsnit, hvor man udmærket forstår at også TV-stationer nu er begyndt at fatte interesse for manden som i den grad forstår at gøre investering både nærværende og spændende - i øvrigt en fin lille artikel her: http://www.rnn.dk/node/3885

--
Aktier og investering ' http://www.spekulant.dk
Guide til investeringsbøger ' http://www.aktieplus.dk/boger.php
Guide til Daytrading med Kozok ' http://www.spekulant.dk/kozok23/5 2012 11:05 Spekulant.dk 257290P.S. Lars Tvede er i morgen på gaden med en stærkt revideret udgave af sin bog: "Børshandlens Psykologi" - Lars Tvede medvirkede i dag også i "Millionærklubben" - igen ret interessant / lærerigt at lytte til. Har lagt lagt bogomtale og link til radio-udsendelsen op her: http://www.aktieplus.dk/boger.php

Som nogen ved deltager Lars Tvede også på et lille investorseminar i aften hos SAXO Bank, jeg ved ikke om der er flere pladser tilbage:

https://euroinvestorcom-as.clients.ubivox.com/newsletter/51646/1169716/6107382/

Har i den forgangne weekend fået læst et anmeldereksemplar af 4. udgave af "Børshandlens Psykologi" - regner med i morgen at poste en lille anmeldelse.24/5 2012 06:57 actdk 057307Er altid interessant at høre og læse om hans langsigtede betragtninger. Han har fingeren på pulsen.

Man kan jo prøve at sammenligne dette chart med hans snak om guld og størstedelen af professionelle investorer. Og så tænke lidt på nyhederne da det skete og hvad der efterfølgende er sket...

Til venstre SP500 future og til højre guld future
TRÅDOVERSIGT