Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Neurosearch: Nyheder fra endnu et dansk smertensbarn ;-)


57513 Dilbert 29/5 2012 19:28
Oversigt

Nu er det lang tid siden er kommet nyt herfra.

Den hårdt tiltrængte finansiering lader vente på sig og bliver næppe nemmere med disse dosis studier.

http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/233729/huntexil-studier_skuffer_neurosearch.html

Troldmanden plejer at have nogle kvalificerede inputs til Neurosearch, men andre er meget velkomne. De mangler jo akut kapital og hvad betyder de her resultater, for sandsynligheden for at produktet overhovedet kan komme på marked og dermed deres mulighed for partnerskab vs ekstra kapitalrejsning?29/5 2012 23:13 laerlingen 057528Løse tanker:
Personligt er jeg ret sikker på at der nok skal komme et fase 3 med Huntexil, spørgsmålet er blot om det er neurosearch der stadig ejer rettighederne.

De nye resultater øger risikoen for at få et forfejlet fase 3 fordi man ikke blot kan øge dosis og derfor mulig effekt pga. bivirkninger. Dette er virkelig en skam fordi det fejlede fase 3 viste fin dosis/respons.

Omvendt viste det fejlede fase 3 gode resultater men blev afvist pga. fejl i designet. Så længe man kan finde samme resultater som sidste fase 3 studie, men redesignet mht primære endpoints er casen vel ikke ændret, da medicin med et snævert behandlingsvindue forekommer. Usikkerheden for positive resultater er dog forværret. Der findes ikke meget anden behandling - primært levodopa - derfor tror jeg andre er interesseret i at viderefører Huntexil hvis tilliden til neurosearch forsvinder helt.30/5 2012 10:39 troldmanden 057542Nej det var ikke lige de resultater NS havde brug for. Det gør ikke jagten på finansiering lettere.

Man skal gøre sig bevidst om aktien er høj risiko. Hvis og såfremt de finder en god partner til stoffet så kan der være en kæmpe stor upside. Men risikoen for de ikke finder en partner + ekstern finansiering er også steget. Så vil man være sikker så står man på sidelinjen til der er fundet en løsning på finansieringenTRÅDOVERSIGT