Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Åh ja Exiqon! Keedelig!


57733 oneofakind 2/6 2012 18:31
Oversigt

Så hellere 20 tråde om Vestas!.. PI er efterhånden værre end EI.. Faktisk er diversifikationen i indlæg større på EI denne weekend!.. Måske et hint til ejerkredsen for PI om at re-vurdere "friheden" mht. indlæg? Og i stilhed publicerer Exiqon så en pressemeddelelse, der indikerer stort potentiale! Potentialet har jeg allerede for 3 år siden redegjort for, men nu kommer så resultaterne.. og wow! Når der ellers bliver fundet en samarbejdspartner mht. distribution og salg af testkits.. begynder økonomien at blive interessant i virksomheden! Jyske mfl. har et forsigtigt kursmål på 15 kr. aktien, men mon ikke det begrænsede "flow" i aktien kan drive den længere op?.. Tjah, det var så lidt andet end "vind eller forsvind"-trådene om Vestas.. Lover at skrive, når jeg anser aktien for at være købs-interessant, men spotter en del "trapped traders" herinde pt.! Og så kan jeg da også lige nævne, at BioPorto og TopoTarget også udviser passende beskedenhed mht. at publicere positive resultater.. medens opmærksomheden rettes andetsteds (Vestas vendes og drejes mht. vinkler og evt. opkøb)..

Skrev for noget tid siden, at jeg først udskifter mine Biotek-aktier med Vestas aktier når forholdet er 1:1! Tidspunktet nærmer sig!

mvh.



2/6 2012 20:38 benny 157738



Oneofakind !!. Selv det her kan du vende til et surt vris. Grine grin grin grin grin grine. Av av jeg har ondt i maven af grin. Og så har nyheden ligget her siden i går aftes og jeg ser den først nu !!. Det her er fuldstændig fantastisk og lige det vi er en lille stædig og indædt flok, der har håbet og VENTET (længe - meget, meget længe) på. Jeg skal - i dag - spare alle for højtravende snak om det gode for cancerpatienter, potentialer osv. Nu skal den skide kurs bare tage sig et nøk op - verdensundergang eller ej :−) Jeg napper lige en svingom med Fruen, det stædige spetakel grinnn og lægger champen på køl. Pyh - det bliver spændende på mandag. Pøj pøj til alle Jer andre "blåøjede", vedholdende X-mænd og -koner. Tillykke til Exiqon og til os !!



6/6 2012 10:23 benny 057930



Højt at flyve - resten kender I ;−). Nyheden ER fantastisk og kursen burde være mindst 20 % oppe nu i stedet for de snottede 10 %. Men champen smagte anyway.



TRÅDOVERSIGT