Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nybegynder, hvordan skal det gribes an?


57784 Xzebetz 4/6 2012 12:27
Oversigt

Ja, som overskriften lyder går jeg med tanker om at kigge på investeringer. Men da jeg er komplet nybegynder har jeg nogle spørgsmål jeg håber I kan være behjælpelige med!

Bøger:
Hvilke bøger vil være gode at læse? Jeg har i forvejen anskaffet mig "Køb og salg af aktier og Obligationer - Jens Christensen" og "The intelligent investor - Benjamin Graham". Men er der andre bøger I kan anbefale og vil der være en god rækkefølge at læse dem i?

Er der steder, her på siden, eller på nettet generelt hvor der er gode guides som forklarer og beskriver helt ned på lavpraktisk niveau?

F.eks. så er jeg på bar bund mht. de forskellige handelsplatforme. Har snust lidt på deres sider, men synes ikke jeg kan finde svar på alle mine spørgsmål. Spørgsmål der ganske givet er indlysende for personer som har lidt eller meget erfaring. F.eks.:

Nordnet's og Saxo Banks platforme, kan man her handle med aktier fra hele verden? Eller er det kun i DK?
Hvis man i en rum tid har benyttet én platform til at handle aktier/obligationer, men vælger at skifte til en konkurrende platform. Kan dette lade sig gøre og hvad med de aktier/obligationer man har handlet på den tidligere platform?

Er der en bagatelgrænse for hvad man skal handle for på disse platforme?

Fuldstændig lavpraktiske spørgsmål som ovenstående søger jeg faktisk info/guides om?

På forhånd tak!



TRÃ…DOVERSIGT