Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Eidesvik bestiller skip til én milliard


57859 fcras 5/6 2012 10:20
Oversigt

(Hegnar.no - 05.6.12 08:20)


Eidesvik Offshore bestiller nå et subseaskip til én milliard kroner.

Eidesvik Offshore har gjennom sitt deleide datterselskap Eidesvik Neptun AS inngått kontrakt med Kleven Maritime AS, for bygging av et stort subsea skip, opplyses det i en melding.

Skipet skal leveres i andre kvartal 2014. Det vil koste omtrent én milliard kroner, og er dermed den største enkeltsatsingen i rederiets historie.

Eidesvik har også en opsjon på et søsterskip for levering våren 2015.


http://www.eidesvik.no/

----------------------------
Skipet er utviklet av Eidesvik i nært samarbeid med Salt Ship Design og Kleven gruppen og har fått typebetegnelsen SALT 301 OCV. Det har vært høyt fokus på miljøvennlige løsninger gjennom designperioden og skipet er godt forberedt for å møte fremtidens miljøkrav også i sårbare områder.

Jan Fredrik Meling, konsernsjef i Eidesvik Offshore ASA, sier; "Vi er veldig trygge på at dette er en riktig strategisk satsing for selskapet da vi har stor tro på markedet fremover for denne skipstypen. Dette styrker vår posisjon som en av de ledende operatører av subseaskip".

Denne investeringen forventes å gi et betydelig løft i lønnsomheten i selskapet. Det vil gi ca 50 nye arbeidsplasser og øke aktiviten betydelig for Eidesvik.

EIOF.OL




TRÅDOVERSIGT