Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BAVA: Nye positive Prostvac data


57874 TheBekkers 5/6 2012 14:09
Oversigt

I weekenden præsenterede Bavarian Nordic igen nye positive data vedr. Prostvac. Denne gang i kombination med Quadramet® (samarium-153 EDTMP) - et godkendt, radioaktivt lægemiddel til lindring af knoglesmerter. Et link til abstract er her: http://abstract.asco.org/AbstView_114_94849.html

Det er super, at der nu igen er positive behandlingseffekt af Prostvac i kombination med andre midler. Samtidig er det en interessant effekt, idet PROSTVAC i sig selv tidligere har vist insignifikant effekt på PFS (Progession Free Survival) - men positiv effekt på OS (Overall Survivel - svarende til, at kurverne normalt vist med PROSTVAC ikke adskiller sig før ud over det første ½ år. Det tager normalt tid før vaccinen påvirker kroppens immunforsvar. Men i kombination med andre midler som svækker kræftcellerne forsvarmekanisme kan PROSTVAC begynde at virke tidligere. Dette er positiv, da Prostvac dermed kan blive en naturlig del af en bred kombinations behandling ved metastics cancer. Og det er jo super nyt.

Der er efterhånden flere og flere positive studier vedr. Prostvac, men vi mangler jo stadig resultaterne fra fase III studiet, men hvis det bliver positivt, så tror jeg efterhånden på en hurtigt markedspenetration pga. den lette distribution og de mange positive fase II resultater.

/The Bekkers6/6 2012 09:58 Pingu 057927Hej Thebekkers,

Det ser mere og mere spaendende ud. Det er godt at se i weekendens nyheder om at det ekstra faseII studie bekraefter hvad at der allerede er set tidligere(selvom det kun er paa omkring 30-40 patienter)

Det 8.5 maaneders overlevelse, var det ikke det ikke praecist det samme som i foerste faseII studie? Eller var det 10.5?

Jeg har tabt traaden en smule mht til faseIII. De er jo igang, men jeg synes ikke at have hort noget om hvor mange at de ca 1200 patienter at der er indrllet. Har du nogen ide her?

/Pingu6/6 2012 16:47 TheBekkers 057973Hej Pingu

De nye data kan ikke sammenlignes, da den ene måler PFS og det andet OS.

BAVA har ikke offentliggjort status på indruldningen, men der er pt. 48 sites over hele USA og åbnet i Europa (i hvert fald i Spanien - mange lande på listen).

/TheBekkers7/6 2012 02:19 Pingu 058008Ok, tak. Den slags ting kan jo sikkert tage sin tid. Og selvom den noget morbide udkom af studiet, kan det jo kun ses mere positivt jo laengere at studiet er i gang mht OS.

/Pingu7/6 2012 22:10 TheBekkers 158039Bavarian har lagt præsentation (video) ud fra deres Prostvac updata ved ASCO:

http://www.bavarian-nordic.com/investor/presentations/asco-2012.aspx

/TheBekkers10/6 2012 13:50 Favn 058120Hej TheBekkers,

Jeg ligger tungt i Bavarian og vil gerne høre dine svar/kommentarer på et par spørgsmål/observationer, jeg har gjort mig. Du virker til at være godt inde i casen og det er fornøjelse at læse dine indlæg :)

Det virker som om BN ikke korrelerer med Dendreon i samme grad som tidligere, hvad jeg opfatter positivt. Dendreon er faldet kraftigt, mens Bavarian har holdt sin kurs og endda steget lidt den sidste tid.

Hvis du skal vurdere Bavarians produktportefølje, hvor meget vægter du så Imvamune contra Prostvac? Reformuleret: Hvis Bavarian har en market cap på ca, 1,3 mia. kr. hvordan vil du splitte denne på de forskellige nuværende produkter samt på forventninger om nye produkter? Jeg ved det er hypotetisk, men kunne være interessant at høre din vurdering.

Jeg er lidt negativt overrasket at der ikke har været mere købspres efter præsentation på Asco konferencen sidste uge. Jeg mener at have læst at ikke-danskere kun udgør ca. 25% af aktiebeholdningen. Hvis data er så positive, som du indikerer, burde der vel komme et købspres fra udlandet. Vi må håbe, at den mindre stigning i slutningen af denne uge var udenlandske investorer, som har fattet begyndende interesse for Bavarian.

Vedr. datas validitet kan jeg se at der har været en del kritik af at Bavarians OS (overall survival) ikke er på 8,5 måneder, som ellers er beskrevet. Korrigeret for alder skulle den nærmere være 2,5 mdr. har jeg læst et eller andet sted. Kan du sige mere om dette?

Hvad er for dig at se de virkelige kurstriggere i Bavarian?
- Fase 3 godkendelse Prostvac
- Partneraftale Prostvac
- Nye ordrer på Imvamune
- Andet?

Og de mindre kurstriggere?
- Godkendelse i Canada
- Yderligere besparelse i produktionsprocessen
- Andet?

Jeg håber du eller andre vil tage dig/sig tid til at besvare ovenstående.

Mvh
FavnTRÅDOVERSIGT