Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nyheder omkring Royal Unibrew eller bryggeribranchen


58042 Okonomen 7/6 2012 23:47
Oversigt

Hej alle i kloge hoveder. Jeg sidder her og skal til at forberede et eksamensoplæg for en værdiansættelse jeg har lavet af Royal Unibrew sidste måned. i min præsentation skulle der meget gerne være noget nyt omkring Royal Unibrew eller noget der har relevans til selskabet (noget ang. bryggeribranchen). Det har jeg bare svært ved at finde. nogle der har en gylden ide eller et godt link til noget vigtigt der er sket inden for den sidste måneds tid ? :−)

Indtil videre har jeg fået et link fra Conner om, at nye flasker giver bøvl: http://m.retailnews.dk/article/view.html?id=82277#

udover det så er der også aktietilbagekøbet, som er blevet igangsat

Nu det ikke ligefrem fordi jeg selv er for doven, men jeg leder måske bare ikke de rigtige steder?



8/6 2012 07:06 Rizla 258044



Hej Okonomen .

Meget interessant opgave du har fået her . Hvis det havde været mig, der havde fået din opgave , ville jeg nok angribe opgaven , fra en lidt primitiv - men ellers meget populær vinkel .

Jeg ville kort og godt bruge opgaven som en undskyldning for at komme inden for dørene på Royal Unibrew og få smagt på samtlige deres produkter .

Spøg til side ; - Royal Unibrew Classic er mit favorit ølmærke . Jeg er typen der foretrykker kvalitet frem for kvantitet , men ved en tilfældighed fik jeg smagt deres Classic og så var jeg solgt . Dermed har jeg også lært at , kvalitet ikke nødvendigvis står mål med prisen .

Royal Unibrew Classic smager bedre i min mund end den dyrere Tuborg Classic . Tuborg Classic, var mit foretrukne øl mærke , inden jeg som sagt fik smag for Royal Unibrew classic . Det er mig lidt af et mysterie , hvordan Royal Unibrew er i stand til generelt , at fremstille så godt øl til så få penge .

Prøv selv at smag godt og grundigt på varerne og hold de dyre Carlsberg produkter op mod de lidt billigere Royal Unibrev produkter . Det må være den rigtige måde at starte på og her kommer fodbold EM jo som sendt fra himlen .

Et andet udgangspunkt , kunne vel være hvordan Royal Unibrev , har været i stand til på relativ kort tid ( ca 4 år ), at få løst deres store problemer både med hensyn til økonomi - drift og kvalitet . Det har været en kæmpeudfordring , som de har løst med succes på cirka 4 år . I den periode er kursen på aktien gået fra ca. 30 kroner til knap 400 kr - det må være en interessant turn around historie der ligger begravet inden for de cirka 4 år !

Jeg ønsker dig held og lykke med opgaven og er spændt på at høre om din konklusion senere .

Ps- husk at den rigtige smag får du kun ved , at nyde øl let afkølet og hældt op i glas - det kan anbefales ;o).

Ps- Ps - Husk også : drik aldrig alene og hvis du mangler en at drikke sammen med , kan jeg komme overalt i Danmark med kort varsel ;o)


Mvh. Rizla - en dedikeret Royal Unibrew fan .



13/6 2012 07:35 Rizla 058216



Hej igen Okonomen .
Jeg så dit spørgsmål i chatboksen :

12/6 11:04 af Okonomen må man spørge dumt? hvilket mærke assicieres mest med kvalitet/højere pris? carlsberg eller royal unibrew? jeg vil da mene RU ^:−)

Jeg har måske forvirret dig lidt , i min formulering vedrørende - kvalitet vs pris . Hvis jeg ønsker , at drikke en kold øl en tilfældig sommerdag , drikker jeg med glæde min Royal Unibrew Classic . Skal jeg holde en hyggeaften i gode tørstige venner´s lag , køber jeg noget helt andet .

Men tilbage til sagens kerne , som er det du spørger om : hvilken øl er kvalitet holdt op mod prisen - Carlsberg eller Royal Unibrew ?.

Hvis du stiller spørgsmålet op på den måde , vil du få lige så mange fsk. svar , som der er mennesker .

Min definition på kvalitet generelt , kan jeg formulere således : står kundens forventning til produktet , mål med kundens forventning til prisen ? Hvis de to begreber ikke er i konflikt med hinanden , mener jeg man har noget, man kan kalde kvalitet .

Når vi snakker kvalitet vedrørende mad eller drikkevarer , er man nødt til at vurdere det subjektivt . Så på bundlinjen står : du kommer ikke uden om det Okonomen - lav en ølsmagning og helst blindtest . Kun derved kan du vurdere , om hvilket ølmærke der er kvalitetsøl for dig - holdt op mod prisen .

Jeg ville ønske du kunne smage et ølmærke , der bliver produceret i et gårdbryggeri på min hjemegn . Øllet som gårdbryggeriet laver , kan simpelthen ikke beskrives - det skal opleves . Nå - nok om det Okonomen . Håber du kan bruge lidt af det , jeg har skrevet til dig - SKÅL ;o)

Mvh. Rizla .



8/6 2012 12:42 Conner 058061






TRÅDOVERSIGT