Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nyt på ProInvestor


58071 Administrator 8/6 2012 14:28
Oversigt

Vi har netop foretaget en række opdateringer på ProInvestor.

Først og fremmest har vi opdateret vores portefølje, således at de væsentlige informationer om aktierne står på det første faneblad (kursdata). Det er informationer som bud/udbud, sidste pris, høj/lav og volume. På næste faneblad (afkast) findes alle relevante informationer om handlen som fx afkast i kr. og %, vægt, antal, Aktie, hv..." href="/finansordbog/140/GAK">GAK mv. Ændringerne i porteføljen har været efterspurgt af mange brugere, så vi håber tiltagene bliver godt modtaget.

Hvis du ikke allerede kender ProInvestors porteføljesystem, kan du finde det her: http://www.proinvestor.com/portfolio

Husk at du med et Plus- eller Realtidsabonnement får kursdata i realtid på alle dine porteføljer.

Vi har også opdateret vores menu således at rækkefølgen og menupunkterne matcher vores brugeres behov bedre.

Derudover vil vi også introducere denne bruger, Administrator, som fremover vil styre moderering af debatforum samt kommunikationen til medlemmer om nye tiltag på sitet.

Vi håber I vil tage godt imod de nye tiltag.
Med venlig hilsen
ProInvestor teamet9/6 2012 18:59 Kristensen 158111Hvis rækkefølgen af menuen karakteriserer brugernes behov, synes jeg det er en uheldig udvikling, at debatten først kommer i 6. 'række'. Debatten er sitets grundpille!?10/6 2012 09:28 058115God lødig debat er altid i første række herinde. Debatten er vores væsentligste aktiv.TRÅDOVERSIGT