Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aker Solutions bygger ny fabrikk i Brasil


58584 fcras 22/6 2012 14:30
Oversigt

(Hegnar.no - 22.6.12 08:44)

Mer samba for Aker Solutions

Aker Solutions bygger ny fabrikk for boreutstyr i Brasil.

Aker Solutions bygger en ny flerbruksbase for boreutstyr i Brasil. Den vil gi selskapet vesentlig større kapasitet i det raskt voksende boremarked i landet, opplyser selskapet i en melding. Det vil bli investert 100 millioner dollar (ca. 595 millioner kroner) på den nye basen. Her vil det bli utført fabrikasjon, sammenstilling og testing av boreutstyr. Det vil gi lokalt innhold til Brasils omfattende byggeprogram for borerigger.

Basen på 335.000 kvadratmeter i Macaé på Brasils østkyst, er åtte ganger større enn Aker Solutions' nåværende base i nabobyen Rio das Ostras. Disse tallene illustrerer selskapets ventede vekst i Brasil.

- Våre investeringer i Brasil viser ambisjonene vi har om å vokse i et av verdens mest spennende offshore-markeder, samt vårt ønske om å bidra til å utvikle landets olje- og gassindustri. Vi ønsker å lede an for å bygge opp lokalt innhold i Brasil, sier Luis Antonio Araujo, regionsjef for Aker Solutions i Brasil.

- Vi er godt posisjonert for å dra nytte av aktiviteten i Brasils oljeindustri. Den nye basen gjør oss i stand til å produsere og levere boreutstyr i Brasil, og å utføre vedlikehold og driftsforbedringer på vår stadig voksende flåte dypvannsrigger med Aker Solutions-utstyr om bord," sier Gustavo Gonçalves, som leder Aker Solutions' boreutstyrsenhet i Brasil.

Grunnarbeider på eiendommen er i gang, og basen er antatt å være klar for drift tidlig i 2014.

http://www.akersolutions.com/

AKSO.OL
22/6 2012 14:49 Mumtaz 058585Hvorfor falder den aktie ?

Hvad er potentialet i selskabet ??

sent from iPhoneTRÅDOVERSIGT