Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Har lige købt aktier i verdens første arbitrage bookmaker!


58837 MonteCristo 1/7 2012 13:17
Oversigt

Hej, Jeg har lige købt en sort aktiepakke hos den nye bookmaker Yobetit.

De skriver at investorer med en sort pakke forventes en fortjeneste på 12.600 Euro allerede i 2014. Er der nogle her på siden som har erfaringer med spilleindustrien? Jeg tror det er en sikker investering. Online betting er jo steget voldsomt her de sidste år.

Hvad tror i? Får jeg tjent 12.600 Euro? :D

Læs mere om det her:
http://www.aquipapartner.com/tr/4fecc60e770511/7 2012 13:50 Bryan 058840Uden at have nærlæst det hele, tror jeg godt jeg tør sige at det ikke har noget med sikker investering at gøre. Er der ikke nærmere noget pyramidespil over det ?

Jeg ville ihvertfald ikke købe på baggrund af det jeg lige kunne se på siden.


1/7 2012 14:31 tola5 058841vist det er fågodt til af være sandt er det ofte også1/7 2012 14:51 MonteCristo 058843Jo, men det er vel ikke ualmindeligt at selve markedføringsdelen har en struktur som kan minde om MLM?1/7 2012 15:30 Bryan 258844Så er spørgsmålet bare hvornår der er tale om MLM og hvornår det er pyramidespil. Grænsen er hårfin.

Du har købt en "sort pakke", og din forventede fortjeneste er afhængig af at du kan sælge pakker til andre (som jeg har forstået det). Det er princippet i pyramidespil. Jo flere pakker der er solgt jo sværere bliver det at finde nye "ofre". Derfor går pyramidespillet istå, og de sidste der købte taber mens de første har tjent stort.

Du skal spørge dig selv hvor pengene skal komme fra. Alle kan ikke tjene på at sælge pakker til hinanden.
Ved du hvor langt nede i pyramiden du befinder dig ?
Hvor mange pakker er der solgt til dato, og er der en grænse for hvor mange man vil sælge ?

Hvis pengene skal komme fra dem der spiller på fodboldkampe m.m. er det jo ikke helt ligegyldigt hvor mange der skal dele overskuddet.

Et vigtigt punkt i min investeringsstrategi er at jeg ikke køber produkter jeg ikke kan gennemskue. Kan du gennemskue dette produkt ?

Jeg kan ikke lide at man blander investering og spil på den måde. Det virker uoverskueligt. Og i modsætning til en Aktie i et spilfirma, har du vist ikke mulighed for at sælge din andel igen. Du hænger på den når først du har købt pakken.

Hvad med skat af fortjeneste/tab, har du undersøgt det ?
1/7 2012 17:26 MonteCristo 058851Jeg syntes også det var lidt uoverskueligt. Derfor sendte jeg også en mail med spørgsmål og fik bekræftet, at det ikke er sådan, at du skal promovere siden for at få del af profitten. Man får normale aktier som kan sælges og som har stemmeret. Derudover får man også de såkaldte "globals" som man kan få flere af hvis man samtidig promovere siden.

Det anslåede beløb på 12.600 Euro er alene ved køb af en sort pakke ...at man så ville få flere globals ved samtidig at promoverer siden er jo noget andet.

Der er jo et reelt produkt som skaber værdi. Det er i modsætning til pyramide spil hvor det er strukturen alene som folk tjener på og hvor de sidste led kommer i klemme.

Jeg har stadig gode forventninger til produktet da de sammenarbejder med Rebel Betting hvis software jeg har brugt til arbitrage trading. Jeg tror ikke de ville ligge deres gode navn til noget som var rent pyramidespil ;)1/7 2012 19:30 Bryan 058853Okay det er måske bare mig der er lidt gammeldags. Jeg foretrækker at se et prospekt med lidt flere oplysninger inden jeg ville overveje at investere i et nyt selskab.

Inden du evt. begynder at promovere siden burde du måske læse forbrugerombudsmandens vejledning, som jeg vedhæfter her som pdf.

Og inden du evt. sælger ideen til venner og bekendte bør du tænke på at de nok skal huske hvem der fik dem med hvis de taber deres penge. Det er så surt at miste venner på den måde.

pdfVejledning_om_multi_level_marketing.pdf2/7 2012 00:43 AnalyseThat 558857Admin bør slette sådan et indlæg som blot promoverer et produkt fra en helt ny bruger, som tror man kan komme ind og spille dum.. Ja, han er dum. Han er blevet taget i røven af et skjult pyramidespils, som forsøger at ligne en mellemting mellem en død cat som hopper, en decending triangel, en afdanket Saxo og en smart aktiejunkie.

Men een ting er sikkert: tråden er startet for at sælge noget herinde... Fint nok køb en reklame i siden, men tag og sælg dit lort til lidt dummere folk end dig selv....ikke ved at spørge om nogen er klogere, og kan svare på dumme spørgsmål. Pis på mit sukkervarefremstillede rugbrødsmåltid kan have forekommet.2/7 2012 06:04 Bryan 258858Fordelen ved et indlæg i forum kontra en reklame ved siden af er at man kan argumentere imod budskabet. Det kan måske afholde andre fra at blive taget i røven. Men ja, jeg kan også godt undvære skjulte reklamer for diverse spillefirmaer i debatten.

M.h.t. selve produktet er vi vist helt enige.TRÅDOVERSIGT