Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Golden Ocean Group (Lau Svenssens aktieanbefaling)


58884 Okonomen 3/7 2012 09:07
Oversigt

Lau Svenssen fra Millionærklubben udtalte i går at han bl.a. havde købt aktier i Golden Ocean Group fra Norge (et norsk boltrederi). aktien er faldet meget men er der nogle kloge hoveder der har noget at sige til den? Overvejer nemlig selv at investere i den efter hans anbefaling, da bl.a. John Frederiksen er gået ind i selskabet som storaktionær, og han er eftersigende en ørn inden for skibsfart. Selskabet påbegynder snart et stort aktietilbagekøbsprogram og har samtidig klaret sig okay indtil videre i den økonomiske krise (udtalelser fra Lau Svenssen. Ydermere udbetaler selskabet vist udbytte hvert kvartal

Nogle der har noget at sige om den Aktie? Jeg ser den som værende relativt cyklisk, og det er måske noget man skal passe på for tiden.3/7 2012 09:45 fcras 058888John Fredriksen er stifter (2005) og har altid været største aktionær i Golden Ocean (GOGL.OL) via Hemen Holding.
http://www.goldenocean.no/

gogl golden ocean group
8/7 2012 09:55 Rodion 058985Lau Svenssen må være en mand med udpræget aktiehumor. For Golden Ocean Group (GOGL) har formået at smide 90,84 % siden toppen. Den var på godt 40 NOK (2008/09), da krisen for alvor begyndte at kradse og Baltic Dry indekset faldt som en sten. Men bortset fra det, fru kammerherreinde.... Det er i sig selv ikke noget problem, at et firme smider så mange kilo, men jeg ville nu være meget forsigtig med bulk ("tørlast"), da der er en jernkonkurrence, og her gælder det om at vente, til markedet vender. Men derudover må man se på, hvordan selskabet kører. Jeg ville være meget forsigtig med at sætte alt for meget lid til Lau Svenssen. Det lyder ikke som om han har den helt store indsigt i det, han lukker ud.
MVH
Rodion8/7 2012 23:36 Okonomen 058991interessant. jeg har også selv kigget på gogl regnskab og det ser ud til de har udfordringer i fremtiden og deres 2011 resultater ser ikke prangende ud og ej heller q1 2012. dette kombineret med semidystre udsigter for verdensøkonomien har også afholdt mig fra at investere i aktien. men Lau har dog ofte ret med sit børsknæ9/7 2012 09:07 Rodion 059002Jeg må indrømme, at jeg ikke har lyttet så meget til millionærklubben. Men hele tørlastsektoren har i de sidste 3 år fået rigtig mange tæv. Det gælder jo også vores egen DNORD. For slet ikke at snakke om Jinhui (-88 % fra toppen), og Jinhui er i Jacksons Nordnet portefølje.
Men disse tørlastrederier har jo overlevet krisen og eksisterer stadigvæk, og det ser ikke ud til, at de er ved at opgive. Derfor, i det øjeblik markedet vender for tørlast, kan man forestille sig, at der er rigtig meget at tjene her. Jeg har bare på fornemmelsen, at Lau er lidt tidligt ude, og det kan jo blive lidt dyrt for en investor.
MVH
RodionTRÅDOVERSIGT