Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DFDS indgår aftaler med Volvo & Opel


58974 fcras 7/7 2012 11:56
Oversigt



DFDS indgår stor aftale med Volvo

Lørdag 7. juli 2012 kl: 08:00

DFDS og Volvo har torsdag indgået en ny aftale om transport af gods på tre DFDS-ruter Göteborg - Gent, Göteborg - Immingham og Göteborg - Tilbury. Kontrakterne med Volvo Group Logistics Services gælder fra 1. juli 2012 og kontrakterne med Volvo Car Corporation træder i kraft 1. august.

DFDS fortsætter som eneansvarlig for Volvo Group Logistics Services og Volvo Car Corporations logistik mellem disses hovedproduktionsfaciliteter i Göteborg og Gent. Dette omfatter transport og håndtering af komponenter til køretøjer, nye biler, lastbiler, busser, tungt konstruktionsudstyr, produktionsmaterialer samt forpakning.

DFDS transporterer også bildele og biler for Jaguar/ Land Rover, som er en af Volvo Group Logistics Services' kunder. Som følge af aftalen vil transportmængderne blive øget til 160.000 enheder, og de årlige indtægter vil udgøre omkring 55.000.000 EUR.

Derudover transporterer DFDS gods på vegne af Volvo Group Logistics Services på ruterne i Østersøen. Ud over ovennævnte aftaler overtager DFDS også Volvo Group Logistics Services' driftsansvar for Mercatordok-terminalen i Gent, som betjener Göteborg-Brevik-Gent-ruten.

DFDS driver allerede havneterminaler på vigtige knudepunkter i Nordsøens rutenetværk og driftssystemer, og ekspertise fra disse havneterminaler vil indgå i arbejdet med at forbedre Mercatordok-terminalens serviceniveau og effektivitet.

Transportkontrakterne løber til 1. januar 2015. Aftalen om havneterminaldriften løber frem til november 2016.

Kilde: DFDS
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=15019
---------------------------------------

DFDS indgår stor aftale med Opel

Onsdag 4. juli 2012 kl: 08:00


DFDS Seaways indgik mandag den 2. juli en stor aftale med Opel om transport af nyproducerede biler af mærkerne Opel og Vauxhall til det engelske marked mellem Cuxhaven og Immingham.

Rederiet overtager med omgående virkning færgetransporten af nye biler, der bliver produceret i Eisenach i Tyskland og Gliwice i Polen. Bilerne skal sejles fra Cuxhaven ved Elbens munding til Immingham i England.

Det faktum, at DFDS og Opel har arbejdet sammen i årevis var afgørende for indgåelse af kontrakten.

DFDS Seaways har fem ugentlige afgange på ruten Cuxhaven - Immingham.

Kilde: Täglicher Hafenbericht
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=14996

http://www.dfdsgroup.com/

DFDS.CO




TRÅDOVERSIGT