Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Winkel i Medwatch: Kæmpe potentiale i Janssen


59180 akademikeren 16/7 2012 12:42
Oversigt

I dag løftede Genmab så lidt af sløret for hvad de duobody aftaler kommer til at betyde for firmaet.

Winkel mener at der er tale om en af de 3 største biotek aftaler der er indgået i de sidste 10 år! Og vi ved at Arzerra dealen med GSK også var i top 3.

Måske lige på kanten af hvad der er meddelt over børsen siger Winkel at indtjeningen med Janssen vil begynde at lægge penge fra dag 1 og indtjeningsmæssigt er dobbelt så god som den der er lavet med Novartis. Milestonepakken er over 10 mia. i en best case, ligesom den var med Arzerra. I realiteten vil det ikke være hele milestone pakken der kommer til udbetaling idet man ikke vil lykkedes i alle indikationer. Kigger vi på Arzerra er det vel omkring halvdelen af de 10 mia man stadig har mulighed for at nå. Omkring 500 mill dollar udestår på den konto.

Jan løfter egentligt sløret her for at en opjustering for i år må være meget tæt på. Og han siger også at milestones vil kunne ses allerede fra næste år.

Derudover markerer han at der kommer flere aftaler på denne front. Missede vi virkeligt potentialet i duobody?


http://medwatch.dk/secure/Medicinal___Biotek/article4..
16/7 2012 18:27 Solsen 059192Den hemmelige partner arbejder på et konjugat ... Winkel taler ivrigt og den klædelige ydmyghed ser ud til at forsvinde i disse måneder

Lad os håbe at aktiekursen også slipper det ydmyge !

Nogle af lønkronerne i budgettet bliver sikkert konverteret til lønarbejde for trediepart, hvorved en opjustering kunne ligge om hjørnet.TRÅDOVERSIGT