Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dubli


59255 Riis 19/7 2012 10:19
Oversigt

Jeg kan forstå at Dubli er svært diskuteret emne lige for tiden. Dubli deler mildest talt vandene med sin meget omdiskuterede opbygning, som er blevet kaldt for "et moderne pyramidespil". Derfor vil jeg gerne have en objektiv vurdering af firmaet og dets fremgangsmåde, hvis der er nogen der har sat sig ind i dets opbygning.
På forhånd tak20/7 2012 20:03 Sweeped 059298Jeg vil vove påstå at Dubli er noget nær den bedste investering du kan gøre dig på nuværende tidspunkt. Firmaet markedsføres ved MLM som vi kender det fra så meget andet - Tupperware etc. Firmaets ambassadører skaber kundemassen og belønnes efter indsats - jo bedre du er til at få nye ambassadører til firmaet jo mere lønner det sig i sidste ende. Det er f.eks. ambassadørerne, der finansierer den store reklamekampagne, der så småt er startet i USA og kommer til at køre på TV 24-7 fra September. Belønningen herfor består i provision fra amerikanske kunders online-handel - og med de svimlende tal vi ser offentliggjort fra Dubli for tiden så... Ja, jeg ved sgu ikke! Puuuuha! :O

Jeg håber, det var til en lille smule hjælp. Ellers skal du endelig skrive!TRÅDOVERSIGT