Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Skat


59604 Tonny9 1/8 2012 00:46
Oversigt

Er der slet ingen der har bemærket (eller har jeg misforstået noget), at Venstre vil have skatteaftalen genforhandlet, således så der ikke bliver en topgrænse for hvor stor indkomsten må være, for og få børnechecken, men at alle (med børn under 18 år) får beløbet uanset indkomst.

Pengene til og financerer det har de foreslået findes ved og fjerne den lave beskatning på kapitalindkomster. D.v.s. at beskatningen bliver på 42% og ikke som nu 28% af de første ca. kr. 48.000,00 (kr. 96.000,00 for ægtepar) og 42% af resten.

Ikke at vi skal diskuterer politik, men det er da ikke helt uvæsentligt i forhold til og investerer i aktier eller værdipapirer i øvrigt.



1/8 2012 08:25 Rinus 059606



Når det er venstre som forslår det er det ok. Ironi kan forkomme. Man flytter aktive penge til passive, vel ikke det DK har brug for.



1/8 2012 09:18 Occam 059610



Det er nu kapitalindkomsten - og ikke aktieindkomsten - som Venstre vil beskatte hårdere.

Men det er en underlig politik at ville straffe opsparing. I forvejen bliver opsparing straffet, fordi staterne gennem nationalbankerne m.v. holder en kunstig lav rente.



1/8 2012 19:46 Tonny9 059643



I De artikler jeg har læst nævnes også aktieindkomst.
Men det kan selvfølgelig være en fejl.

Det mest overraskende er vel også, at forslaget kommer fra et borgeligt parti, uanset om det så også omfatter aktieindkomst eller ej.

At man vil "straffe" opsparingen og øge beskatningen, i bunden af indkomsterne, for at give offentlige midler til mennesker med høje lønindkomster virker på mig ikke særligt hensigtmæssigt.

Det kan da godt være, at vi bare skal holde ro på og se hvad der sker, men nu er "aben" uden og så er det måske blot et spørgsmål om tid hvornår den bliver trukket frem i rampelyset igen og brugt i anden sammenhæng.

Det er godt nok også, set med mine øjne, et skråplan vi er på vej ud i hvis alle skal have offentligt "hjælp".
Offentlige midler som har karakter af "bistand" bør gå til de fattigste i dette samfund.
Vi andre bør kunne klare os uden. Kan vi ikke det, så er det systemet der skal ændres, eller vores personlige økonomi.
Ellers så bliver det jo, i yderste konsekvens, bare en anden form for borgerløn og hvor alle blot skal yde "efter evne".

I så fald, så tror jeg ikke mine evner rækker længere end til en tur på café...:)

Nok om det, det skal jo helst handle om aktier.

Det korte af det lange er, at de skattesatser lå rimelig fast, troede jeg, men det gør de så ikke længere, nu er de i spil, så måske skal man fremover havde sig for øje, at der kan komme en øgede beskatning.
Nu er ideen jo luftet og en "god" ide kan vel bruges igen til finanslovsforhandlingerne.



TRÅDOVERSIGT