Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Markederne går vildt op og ned idag igen


60 akademikeren 6/11 2008 18:11
Oversigt

Man er hårdt prøvet. Jeg har kun 2 aktier i frie midler. Den ene er Genmab, den anden er D/S Norden. De er der af 2 vidt forskellige grunde. Den ene er fundamental billig mål på nøgletal, men er i et markedet der ikke vokser, men trækker sig sammen. Den anden er på vej til at skabe et markedet eller ihvertfald bevæge sig ind i et markedet der har høje vækstrater. Den er fundamental meget dyr mål på nøgletal. Idag går de begge ned på trods af udsigten til en rentenedsænkning. Det er ikke for almindelige mennesker det her markedet. Håber at det snart stopper.6/11 2008 18:35 Kongkurs 061Jeg er efterhånden lige glad med de vilde udsving i markederne. Jeg har ikke ret meget tid til at følge med de næste par måneder, og PF svinger nemt 10 - 20.000 i værdi over et par uget - det er helt hen i vejret, så jeg har p.t. opgivet at følge med, og lader den bare være.

Jeg er kun ca. 30% i aktier p.t., så det er begrænset hvor galt det kan gå.

Ligger i russisk oile, AP ØK, GES, TORM og lidt Topsil. Alt er faldet så meget at det over et par år næsten kun kan stige :)6/11 2008 19:10 akademikeren 062Jeg er 100% i aktier, hvis jeg ikke skal begynde med en eller anden langt ude beregning af min friværdi. Jeg kender mange der ikke kan sove om natten. Jeg har også mine dage hvor jeg er meget påvirket af det hele. Spørgsmålet er hvornår det stopper. Altså hvor stopper finanskrisen og hvor begynder recessionen.

Jeg må sige at jeg var en af dem der groft undervurderede finanskrisen betydning for økonomien. I starten (efteråret 2007) sad jeg og læste op på de lån der ikke blev betalt og sagde til mig selv. Det er ingenting. Jeg prøvede at vurdere hvorvidt Countrywide blev ramt. Den missede jeg fuldstændigt. Og at vi skulle blive vidne til en SYSTEMISK fejl i et dereguleret derivat marked er kommet som et chok for mig.

De gode nyheder er at bankerne endeligt er begyndt at låne ud til hinanden. De dårlige nyheder er at nu begynder 2. akt af det her, nemlig recessionen.

Jeg er dog overbevist om at det er i denne periode man skal købe, men kan godt blive skræmt af den volatilitet. Det går jo op med 10% den ene dag og ned med 10% den næste. Totalt galamatias7/11 2008 19:14 le 069jeg ville svare på dit indlæg

og så røg den op som en ny tråd, der står øverst oppeTRÅDOVERSIGT