Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BAVA Q2 Interim rapport 2012


60096 Pingu 19/8 2012 01:25
Oversigt

Den 28 august kommer halvårsrapport. Kommer der nogle overraskelser, eller har det sidste kvartal, og de seneste nyheder, allerede blevet vist i kursen?

Highlights
- 13 July 2012, Bavarian Nordic Announces New Major Shareholder from the USA. OrbiMed Advisors LLC ejer nu 5% af BAVA
- 11 July 2012, U.S. Government Expands Population Eligible to Receive Bavarian Nordic's Smallpox. Children, pregnant women, and nursing mothers with HIV or AD are eligible to receive IMVAMUNE®, despite limited clinical data in these specific populations. Previously, only certain people with HIV were eligible. Der er nu et større scope for Imvamune.
- 18 June 2012, Bavarian Nordic Awarded Contract from the U.S. Government to Advance the Development of new MVA-BN® based vaccines. USD 17.9 million over five years. Til support af MVA-BN® teknologi
-22 May 2012, Contract modification adds $32 million to the total contract Value

Low lights:
-?

Kursen har været stigende siden den 21 maj, så alt vel. De fire bullet points overfor har gjort sit, men markedet har dog været roligt op til Interim rapporten. Faktisk er kursen faldet 7.2 den sidste måned. En naturlig korrektion?

Kan nogen tilføje nogle bullet points til Low lights?

/Pingu19/8 2012 13:54 TheBekkers 260099Hej Pingu.

Jeg har fokus på, hvorledes der produktionsoptimeringer forbedrer deres rentabilitet ifht. RFP3 kontrakten. Der var store forbedringer i 1Q, og hvis disse fortsætter, så er jeg positiv overfor deres helårs resultat, som i givet fald vil komme tæt på et positivt resultat. Og det er jo værd at bemærke! Og så er det jo positivt med udvidelsen af patientgruppen, så jeg vil også være opmærksom på deres ordlyd i forhold til sandsynligheden for at dele af optionsaftalen udnyttes af USA. Dette vil være fantastisk taget BAVA's produktionsoptimering i betragtning.

Derudover vil det være rart at få en fornemmelse omkring status på Prostvac og om patientindrulningen forløber som planlagt.

På udviklingssiden synes jeg, at der har været meget stille med nyheder eller igangsættelser af forsøg på det sidste, så det vil være rart at få en status/beslutning omkring deres øvrige produkter i udvikling.

Generelt synes jeg, at BAVA nu igennem lang tid har gjort mange ting rigtigt, hvilket jeg som investor naturligvis er glad for .

/TheBekkers19/8 2012 23:39 Pingu 060101Hej TheBekkers,

Tak for dine POSITIVE input!

Nu blev vægten lidt tungere i den side. Det er ikke nemt for en optimist finde lodder til den negative side, derfor spørger jeg for andre input ;)

Så, BAVA havde den 22 maj produceret omkring 2.6 mio doser Imvamune. Hele sidste år var det 4 mio doser. Så var det at produktionen blev optimeret. Så omkring en 6 mio doser i år er nok ikke helt urealistisk.

Mht Prostvac, så ja, der har været stille. Den var de nye fase 2 studier i juni, og så er har der heller ikke været det helt store. Bava regner også med at alle de 1200 er indrullet over 2013, så man kan vel heller ikke forvente det store.

Udover det må jeg jo så forblive positivt stemt indtil een kommer med nogle lodder til den negative side. Det bliver spændende på dagen, selv om der måske ikke kommer de store nyheder. Specielt nu hvor at kursen se ud til at være faldende den sidste måned, ja ganske få dage efter at Orbimed annonceres som ejer af 5+%

/Pingu21/8 2012 09:17 Sukkeralf 060111Synes det er værd at læse dagens mindre artikel i Medwatch - synes den lyder en anelse bekymrende. Specielt sætningen om, at man reelt ikke ved om der kommer flere ordre!

Har tidligere været delvist positive på BN, men efterhånden er de positive ord omkring forventningerne til optionsdelen forstummet, hvilket vil få katastrofale konsekvenser for BN, hvis den udebliver.

http://medwatch.dk/Medicinal___Biotek/article4814015.ece

Mvh
Sukkeralf21/8 2012 09:50 TheBekkers 060112Hej Sukkeralf.

Ja, det er helt klart et fokuspunkt, hvor vi må håbe, at ordrer(ne) falder.

I forhold til artiklen, så bør det lige bemærkes, at Imvamune er fokuseret på personer med immunsvækkelse, hvorfor denne persongruppe nok ikke har noget imod to vaccinationer, når sikkerheden er langt højere for dem. Samtidig har USA netop udvidet gruppen af immunsvækkede, som kan modtage Imvamune, hvilket trækker i den anden retning.

Men uanset hvad, så er og bliver optionsdelen meget vigtigt for BAVA - spændende!

TheBekkers.21/8 2012 10:27 Sukkeralf 060113Det jeg ikke kan lide er, at AH siger at de reelt ikke ved om de får flere ordre - at vise denne usikkerhed til markedet bekymre mig.

Tænk ligeledes på hvad evt. ansatte tænker når de læser dette, hvis ikke der er noget om snakken !

I den henseende bekymrer det mig også altid når en trigger bliver omtalt mindre og mindre positivt i takt med, at deadline nærmer sig - det er svaghedstegn.

Mvh
Sukkeralf21/8 2012 11:14 060114Enig Sukkeralf, det her er noget man ikke bare siger og det er et forsøg på at afstemme forventningerne til markedet, uden at lave en reel nedjustering endnu.

Vær opmærksom på at markedet stadig valuere Bavarian pænt højt med en mcap på 1,27 mia. Den har udløst volume alert idag (+50% over MA20) og falder 7%21/8 2012 12:33 060115AH er nu ude og dementere http://medwatch.dk/Medicinal___Biotek/21/8 2012 12:50 JKY_VH 060116Det var også på tide. Han må se, at lære at formulere sig mere nøgternt. Før den "berømte" Emission var det "tæt på" med en partner til Prostvac. Nu går han tilsyneladende helt over i den modsatte grøft og nedtoner optimismen så meget, at der skabes (forhåbentlig) unødig usikkerhed om kommende ordre. Bavarian har et usædvanligt godt forhold til amerikanerne, hvilket bør sikre fremtidige ordre.21/8 2012 19:32 Alberto 160130Jeg tror heller ikke, amerikanerne vil lade deres investering tørre ind og væk! -Bare reklameværdien i at have et sådant enestående flagskib indenfor samarbejde mellem offentlige myndigheder og private virksomheder er vel pengene værd for den amerikanske administration - eller? Og omvendt: Går Bavarian ned eller får store, reelle problemer, vil det igen falde tilbage på den amerikanske administration og være et tydeligt tegn på den svaghed, den amerikanske stat meget nødigt vil signalere....... ikke mindst foran et præsidentvalg! Husk på hvor stor reklamesøjlen var, da de erklærede samarbejdet for det bedste Off/priv. samarbejde under "Bioshield" og overhovedet!

Men ingen tvivl: Resourcerne er knappe og krisen kradser. Det var aftalt, at optionen skulle indløses denne sommer. Vi er slut august nu og som sukkeralf er inde på, er det sikkert en "politisk" og offentlig udmelding for at få amerikanerne i tale og til lommerne...... jeg tror det sker i en eller anden form! Men spændende er det!

ATRÅDOVERSIGT