Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BAVA: Overskud på 22 mio. i 2Q.


60380 TheBekkers 28/8 2012 22:14
Oversigt

En kort kommentar til dagens halvårsregnskab.

Det er godt gået af Bavarian, at de skaber et overskud i 2. kvartal på 22 mio. kr. til trods for, at de øger deres forskningsudgifter i 2. kvartal. Det vidner om en stærk performance i deres Imvamune produktion, hvilket de også selv bekræfter i deres præsentation/conference call.

Derudover er der godt gang i Prostvac-studiet omend de er noget tilbageholdende med at fortælle omkring patientoptagelse - udover, at det forløber efter planen. Men jeg forstår deres argumenter.

Ellers var det småt med nyheder, men det var vel også forventeligt.

Reaktionen i markedet er for mig lidt underlig, men måske I har en forklaring på dagens fald? Det virker som om, at markedet kun reagerer på nyt omkring optionsdelen og Prostvac, men slet ikke belønner den flotte driftspræstation. Lidt underligt, da markedet i den grad straffede tidligere produktionsproblemer!

Jeg vil i hvert fald nyde, at der i Imvamune-delen af forretningen i 2Q var et overskud på 135 mio. kr., og så regne med at pengene kommer til den tålmodige.

Mvh,
TheBekkers29/8 2012 09:18 butterboy 060385Jeg er helt enig. Jeg hoppede også ind igen i går. Men det er vel stadig udnyttelse af optionen på flere koppe-vaccinen, der skal til. Har du nogen formodning om tidspunkt - jeg læste man er igang med en ny lov i USA, men ved ikke om en vedtagelse er nødvednig for optionen? Hvis det trækker du til 2013, så er de måske nødt til at skalere ned først (nævnte direktør ikke noet med januar 2013)4/9 2012 13:29 Slutspurgt 060500Kunne det tænkes, at der er en afsmittende effekt af problemerne i Neurosearch? Og i så fald, mon ikke faldet er midlertidigt, for som du skriver, så er regnskabet jo ikke helt tosset.TRÅDOVERSIGT