Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Farvel Nokia...goddag TOPSIL


60388 borisz64 29/8 2012 10:03
Oversigt

Jeg er godt nok blevet forvænt med at tjene kassen så derfor har jeg solgt NOKIA med kanon fortjeneste og gået all in (hvad ellers) i Topsil. En virksomhed der lover udbytte ser jeg som over kronen hurtigt igen. En bekræftelse af dette til næste regnskab og yderligere tal på bordet for deres "nye" strategi, ja så er vi forbi kronen. Andre der har set lyset end mig??
Venligst
Boris



29/8 2012 10:24 investor1989 060389



Velkommmen til PI Borisz. Du er altid god for et godt smil med din All ind kamikaze strategi :)
Og ja Topsil er spændende, men har kæmpe problemer, men dog også prisfastsat derefter.
De kan jo ikke betale udbytte når de kører med underskud :D



29/8 2012 10:27 borisz64 060390



Underskuddet er noget vi kan grine af i slutningen af 2013....Der skal ikke meget til før de har plus igen, og når fabrikken er helt op at køre, ja så spytter den guld ud.....For de succes med den investering som faktisk har kostet dem det samme som hele selskabet er prissat idag, ja så kan man kun gætte sig til resten.
Venligst
Boris



29/8 2012 16:24 cfrimodt 060401



Du skal også være opmærksom på at ledelsen virkeligt formår at rage til sig hvad angår optioner og del af overskuddet.

Hvis jeg ikke husker helt galt er det noget med at de skummer 5% af hele overskuddet PLUS 10% af stigningen i overskud ifht året før (så hvis de kører med underskud i 2012) vil det så vidt jeg kan se betyde, at de hapser 15% af et eventuelt overskud i 2013. Og derudover synes jeg at huske, at de rager optioner til sig i tide og utide.

Jeg har tidligere haft Topsil - købte dem i kurs 0.28 og var så heldig at komme af med dem omkring kurs 1.7.

Synes alt i alt at virksomheden er rimeligt prissat for tiden - jeg kan forestille mig, at den nye fabrik kan komme til at drille og blive forsinket og at der opstår uforudsete omkostninger/problemer. Og så mener jeg at huske, at deres remelt ikke længere kan sælges til særligt gode priser...

Jeg er ikke køber i kurs 0.36, men går den under 0.30 går jeg i hamstrings-mode igen :o)



29/8 2012 20:37 Tonny9 060409



Jeg ved ikke om den nye fabrik vil give indkøringsproblemer, men der er, så vidt jeg husker, nogle af Topsils store kunder der ikke vil aftage produkterne fra den nye fabrik, men udelukkende fra den gamle, indtil indkøringsfasen af den nye fabrik er vel overstået.

Det syntes jeg bare ikke jeg hører så meget om fra Topsil.
Det betyder jo bl.a. at de i en periode må køre med to fabrikker i stedet for og lukke den gamle og flytte maskinerne m.m. over i den nye fabrik og så køre videre derfra.

Så mon ikke Topsil først er på plads engang i 2013?

Udbytte til aktionærene?.....Det vil jeg lige se før jeg tror det.



30/11 2012 11:03 kryler 062761



Man bør da være ops på at der er ny ledelse og ledelsform ! ( som bla ændrer det så en del af overskudet bliver som udbytte som ledelsen så også får del af ! )
den nye fabrik er jo færdig og kører ! så ingen uforudsete udgifter der ! der mangler kun at overføres de sidste stumper fra den gamle fabrik ( en del bliver ikke sat op ) det er korekt at kunder lige vil teste hvad der kommer ud af den nye fabrik (dette er ved ved at være overstået)
der er ingen forsinkelser faktist tvætimod !
de bruger selv deres "spildprodukt" remelt i deres Polske fabrik ! og de har også i DK en linie hvor de benytter det så de behøver ikke at sælge til lave priser !
alt i alt så ser jeg kun positive udsigter de næste år og de er helt klar til den opgang i markedet der jo kommer !)
( hop du med også på denne optur som sikkert bliver bedre end sidst ! )
Mvh Kryler



TRÅDOVERSIGT