Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BAVA: PANVAC på vej i fase III ?


60617 TheBekkers 8/9 2012 19:07
Oversigt

Det ser ud til, at BAVA indenfor overskuelig fremtid kommer til at have PANVAC på vej i fase III, hvilket beskrives som værende under planlægning i følgende artikel:
http://cancerres.aacrjournals.org/cgi/content/short/72/8_MeetingAbstracts/PL03-02?rss=1

Jeg tænker på, hvordan finansieringen hertil i forhold til den udvidede aftale omkring PANVAC egentlig er strikket sammen? Er der noget med, at BAVA ikke nødvendigvis skal afholde disse, men dog producere selve vaccinerne til de kliniske forsøg eller? Hvis BAVA skal finansiere det, så går der jo unægteligt længere tid, før forsøget kommer igang...

Håber I andre kan hjælpe lidt omkring aftalen.

Mvh,
TheBekkers10/9 2012 20:40 TheBekkers 060681Kan i øvrigt også se, at BAVA også snart opstarter fase II vedr. den frysetørrede version af Imvamune:

http://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01668537?term=mva-bn&rank=13

/TheBekkers11/9 2012 07:08 Alberto 060685Jeg mener, vi - sukkeralf og jeg - diskuterede dette emne omkring februar, da det er indlysende, at økonomi meget let kan trække udviklingen i langdrag! Jeg mener - men er ikke mere sikker - der i halvår/årsregnskabet står flere passus'er som peger på, at udviklingen også i senfasestudier skal/kan financieres af NCI. Om det så også i praksis lader sig gøre, er en anden sag! -Men det lyder mærkeligt, hvis NCI kan hive den tegnebog op......... Og hvem skal da have rettighederne?

God dag til alle

ATRÅDOVERSIGT