Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Apple - nye produkt launch


60730 13/9 2012 12:45
Oversigt

Synes jeg var en skuffelse. Stilsikker præstation. En ok nyhed, men ikke noget der for alvor vil rykke folk fra 4´eren til 5´eren.

En af de ting jeg lagde mærke til - og blev lidt nervøs over - var alle de forskellige tech specs. Det er noget som Apple tidligere har været gode til at lade vær med at fokusere på fordi forbrugerne er ligeglade med disse nørdede ingeniør detaljer.

De vil have et produkt der er godt, taler til deres følelser, fungerer. De er interesserede i hvad de kan GØRE med telefonen ikke hvad den KAN i syvende potens.

Dette har Apple forstået, mens konkurrenterne stadig nørder rundt i ingeniør land, med deres xx pixel telefoner etc.

Er Steve Jobs magi allerede ovre? Måske.

Men Apple er og bliver fortsat en stærk indtjeningsmaskine på sin fortsatte drift. De holder fast i deres produktstrategi, hvilket er klogt. Forbrugerne vil have en IPhone, ikke alle mulige varianter. Keep their choices simple. Lige som Ford T, som folk kunne få i den farve de ville have, sålænge det var sort.

Andre er skuffede: http://politiken.dk/tjek/digitalt/forbrugerelektronik/ECE1751871/skuffet-iphone-noerd-de-andre-har-simpelthen-overhalet-apple-indenom/

Det der bliver afgørende nu er at følge salget her de næste måneder. Har folk, der endnu ikke ejer en Iphone udskudt sit køb til 5´eren kom? Det mener mange analytikere og mener at september salget worldwide kan gå i 10 millioner enheder. I så fald har de gjort det igen. Men jeg synes ikke skridtet fra 4´eren til 5´eren er stort nok til at jeg gider skifte, sådan som skiftet fra 3´eren til 4´eren.

Telia lukkede for salget af Iphone efter 2 timer.

Lidt morskab kan I også få:

AAPL




15/9 2012 14:45 johnny57 060784



Efterhånden er det jo svært at finde på nye tiltag på en smartphone, de kan ikke blive meget større så kan man ikke havde dem i lommen.
Bevares man gør dem hurtigere og andre lign tiltag men revolution er det ikke.
Men bare rolig IPhone 5 vil gå som varmt brød, salgstallene vil blive så store at det kan ses på USA økonomi og redde Obamas valg.

sent from iPhone



TRÅDOVERSIGT