Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dette er strålende nytt for DNO - kjøp aksjen


60754 fcras 14/9 2012 09:17
Oversigt

(Hegnar.no - 14.9.12 09:25)


Meglerhuset ABG Sundal Collier melder om meget gode nyheter for DNO International og ser kraftig oppside.

Meglerhuset ABG Sundal Collier skriver fredag i en oppdatering, med overskriften Payday draws near, at de har fått inn det som kan bli meget gode nyheter for DNO International.
Ifølge ABGs kilder har det nå blitt oppnådd enighet mellom kurderne ved KRG og de sentrale myndigheter i Bagdad vedrørende betaling til oljeselskapene som opererer i Kurdistan.

Meglerhuset gjør ingen endringer på sine estimater ennå all den tid avtalen er rykende fersk, men skriver i oppdateringen at de ville handlet DNO-aksjen slik situasjonen nå er.

Skulle avtalen vise seg å holde vann til meglerhuset kunne heve verdivurderingen av DNO med 4,50 kroner.

ABG har nå et kursmål på 13 kroner på DNO, mens kursen fredag er opp 5,59 prosent til 9,45 kroner.

Dermed ser man allerede en oppside på rundt 40 prosent for oljeaksjen.

https://www.dno.no/
http://www.oslobors.no/markedsaktivitet/stockOverview..

Dno, DNOO.ST
15/9 2012 10:08 AnalyseThat 060770Ja, når aftalen bekræftes og første betaling tikker ind efter aftalen, styrkes troen på at DNO har lavet et scoop og så vil 2013 give dem i omegnen af 4-5 mia kroner i indtægt, hvis deres prognoser holder. Det vil ved en konservativ værdiansættelse forward PE 8-12, give dem en kurs på 400-600 procent ultimo 2013, skriver de på norske fora. Jeg sælger i kurs 25, så måske skal jeg snart være klar med knappen :−)

Under alle omstændigheder er det ikke et dårligt bet, hvis man tror Irak vil godkende kurdernes aftaler og betale, men de har jo ventet 10 år snart, så der skal nok 2 betalinger, en skriftlig aftale og en lind strøm af olie, en fortsat høj oliepris og en storaktionær som ikke har overraskelser i ærmet til, før vi ser kurs 40. Der er stadig risiko for at DNO bliver smidt ud, men efterhånden er jeg overbevist om at de rent faktisk får de kurdiske aftaler igennem med Irak, og det hele ender lykkeligt for DNO - dog med det forbehold for at storaktionæren RAK ikke snupper mere af biksen med underlæggelse udvanding ved at putte mere crap ind, som tager kursstigninger væk fra det aktionærerne har satset på, og som nu snart ser ud til at lykkedes: at hente +100.000 Tønder olie op dagligt fra Irak, og tjene 20$ pr. Tønde.23/9 2012 20:06 MadsSkjern 060999Lidt DNO nyt fra norsk tv2, link tyvstjålet fra hegnar.no

Tom Bratlie har svært ved at undertrykke et øre-til-øre smil :o)

http://www.aksjeinfo.net/Filer/DNO.mp4TRÅDOVERSIGT