Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er pump'n'dump ulovligt?


61132 prik 30/9 2012 18:53
Oversigt

På min private mail har jeg netop fået 2 (forskellige) mails vedrørende investering. Begge er afsendt fra en hotmail.

Er disse mails at betragte som 'almindelig' spam eller er der andre regler (om kurspåvirkning/ pump'n'dump) der også gælder?

Om ikke andet skal I andre naturligvis have buddet:

-------

Selskab: SecurLinx Holding Corp - S8X
Marked: Frankfurt Stock Exchange
Aktuel Pris: .75 EUR
Mal Pris: 1.50+ Euro Currency
Vurdering: 10 of 10


Vi er overordentligt glade for at kunne bringe dagens saerlige situationsrapport, om en lille virksomhed der handles pa Frankfurt Stock Exchange, SecurLinx Holding Corp (S8X), til dig. Ikke kun fordi den handles for mindre end en Euro, men selve selskabet har nogle imponerende offentlige kontrakter i handen, til etablering af logistik og sikkerhedskontrakter i, hvad mange mennesker mener, er den NAESTE STORE TING!
Soft Biometrics er den naeste store ting i overvagning
Dette nye koncept er lignende en internet sogemaskine, men i stedet for at soge efter hjemmesider, giver den nye funktion brugerne mulighed for, at soge gennem enorme maengder af video, for at finde resultater baseret pa soft biometrics, sasom anslaet hojde, hud og harfarve, paklaedning og ethvert andet kendetegn der gor, at en person skiller sig ud fra andre. SecurLinx Holding Corp er positioneret til at levere backend "middlewaren" til disse typer af systemer og mange andre.

Securlinx software til biometriske sikkerhedsenheder er essentiel for at biometriske enheder kan fungere effektivt, savel som en velfungerende forbindelse mellem den biometriske enhed og dens PC eller server. Naturligvis har vaeksten i det biometriske marked bevirket et storre marked for middleware / software til biometri og SecurLinx Holding Corp (S8X) er positioneret perfekt til at drage fordel af denne naeste store ting.

Lav din research nu pa SecurLinx Holding Corp (S8X), som handles pa Frankfurt Stock Exchange. Med et simpelt traek, du kan gore nu, kan du forvandle en 5.000 Euro investeri.



TRÅDOVERSIGT

61132 Er pump'n'dump ulovligt?
30/9 18:53 prik 2