Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sikken dog en IR afdeling de har hos Exiqon. Hold da op.


61270 Henning 6/10 2012 17:56
Oversigt

Jeg bragte et indlæg om Exiqon og cancermarkører d. 3.10.12. Heri gengav jeg den fulde ordlyd af det svar, som jeg havde modtaget fra Exiqons IR-afdeling. I sig selv en meget flot besvarelse, men nu er IR afdelingen vendt tilbage med et supplerende svar.
Svaret indeholder en scannet artikel fra Berlingske Tidende d.d. Da ikke alle læser denne avis, har jeg vedhæftet en kopi af artiklen.
For nu at det supplerende svar ikke "bare" drukner i det gamle indlæg, har jeg valgt at bringe dette som et selvstændigt indlæg.

Det supplerende svar lyder:

Quote:
Som kort opfølgning vedhæftes kopi af artikel i dagens Berlingske Tidende, hvori Kræftens Bekæmpelse citeres for udtalelser om det store diagnostiske potentiale for microRNA, der jo er netop driver vores Life Science forretning. Den i artiklen omtalte platform, der er et alternativ til f.eks. PCR som er dagens norm med mere end 100,000 instrumenter installeret 'world wide', er principielt kompatibel med LNA™, hvis den på sigt skulle vise sig, at den bliver kommercielt tilgængelig.

Hans Henrik
Unquote.

Se vedhæftede artikel fra Berlingske. Det er godt nok til at få øje på potentialet i Exiqon. Glæder mig meget til at høre deres forecast for 2013. Bliver det året med positivt cash-flow - ja, for man tør vel ikke håbe på et egentligt overskud. Nej vel, det er nok for tidligt endnu.

MVH
Henning
pdfBerlingske_Tidende_6_oktober_2012.pdf



8/10 2012 10:57 Henning 461290



Jeg har efterfølgende spurgt Exiqon:

Hvor langt fremme er Exiqon i forskningen/udviklingen af mikroRNA i forhold til øvrige markedsaktører indenfor feltet?

Jeg har modtaget dette svar:


Hej Henning

To amerikanske virksomheder er fokuseret på microRNA diagnostik; det er Rosetta Genomics (Nasdaq listet -ROSG) og Asuragen (privatejet).

Rosetta har markedsført produkter men endnu uden større succes pga mangelfuld validering. Asurangen udvikler diagnostiske produkter men tilbyder samtidig profilering af prøver som en kommerciel service; dog baseret på tredjemands produkter; de har altså ikke en life science forretning som Exiqon baseret på egen detektionsteknologi, hvor applikationer naturligt kan udvikles.

Reelt er der altså endnu ingen egentlige spillere derude.

Vi er forholdsvis sikre på, at vi gennem vores diagnostik og service forretning er blandt de virksomheder - hvis ikke den virksomhed - i verden som har profileret flest prøver for microRNA. Vi er altså med helt fremme i forskningen/udviklingen af mikroRNA i forhold til øvrige markedsaktører indenfor feltet.

Hans Henrik



TRÅDOVERSIGT