Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

To SPPI CEO Shrotriya: Don't slowplay!


61382 Jamesol 10/10 2012 16:47
Oversigt

Nu dukker så en nyhed af den slags op, som man som medmenneske må glæde sig over. Men som aktionær i en virksomhed, hvis forskning synes at være gået i ekstrem slow-motion, kan man kun gyse: En konkurrerende behandlingsmetode viser store fremskridt. Imens de hos Topotarget og, skal man gætte, især hos belinostat-partneren Spectrum Pharmaceuticals ved CEO Rajesh C. Shrotriya, tror, at de sidder med så eminente kort på hånden, at de kan slow-playe sig ud af finanskrisen, så finder danske forskere frem til en mere effektiv strålebehandling imod lungekræft.

Jeg gætter på, at den forbedrede strålebehandling - hvis styrke iøvrigt minder lidt om en af belinostats fordele, da man for begges vedkommende kan skrue op for doserne på grund af patienternes større tolerance - med fordel bør kunne indgå i kombinationsbehandling sammen med belinostat. Men hvem ved, om den nye forbedrede strålebehandling får så stor effekt, at belinostat alligevel bliver glemt.

Den nye konkurrent bliver nævnt i sammenhæng med lungekræft-bekæmpelse. Men i princippet viser det faren ved slow-play. Venter du i tro på egen hånds overlegenhed på både turn- og riverkort, inden du rykker all in, så kommer en spiller, der ellers indtil nu har siddet pænt og ordentligt henne i hjørnet, pludselig på banen og moser din hånd. Flere overraskende behandlingsformer inden for kræftformer, som belinostat virker imod, kan pludselig dukke op som seriøse konkurrenter.

Jeg er lidt nervøs for, at Spectrum Pharmaceuticals' CEO Rajesh C. Shrotriya er sådan en chancerytter, som nyder at slow-playe. Både på grund af erhvervelsen af folotyn, som Spectrum Pharmaceuticals sikkert gerne vil malke maksimalt, inden de vil lade belinostat komme til. Og så fordi manden altså virker lidt sær og dermed utilregnelig på mig. Den sidste begrundelse ganske usaglig, men sådan vurderer man jo også tingene.

Rajesh C. Shrotriya var ude forleden med en follow-up på Topotargets udmelding om BELIEF-studiet. Her supplerede han med en tidslinje for det kommende forløb, som umiddelbart viser mig, at man trækker tingene i langdrag. Først nævner han, at BELIEF ventes afsluttet i november-december efterfulgt af beregninger af det primære endpoint. Og dernæst:

"We are very pleased with the ongoing data collection and its analysis from the BELIEF trial and look forward to a required meeting with the FDA once a definitive ORR has been determined," stated Rajesh C. Shrotriya, M.D., Chairman, President and Chief Executive Officer of Spectrum Pharmaceuticals, Inc. "Pending final data analysis and agreement with the FDA, we anticipate filing of an NDA application by mid-2013, and FDA decision is likely in 2014." (Kilde: http://investor.spectrumpharm.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=708953)

Kunne Shrotriya finde på, at lade mulighederne for ussel mammon i den grad træde foran forpligtelserne overfor alverdens kræftsyge? Det lyder utroligt, hvis det er sandt. Men så burde man måske ovenpå dagens nyhed vælge at trække i modsatte (og anstændige) retning, fremskynde tingene i stedet for at forsinke dem.11/10 2012 10:30 investor1989 061394Det korte svar. Nej Raj vil blot gøre tingene 100% ordentligt. Han gør ikke som topo og haster en meddelelse om BELIEF selvom de ikke har alle data mv. Han gør tingene grundigt og ordentlig, og det kan tage længere tid.

iøvrigt bør du melde dig i SPPI gruppen herinde, vi debaterer faktisk SPPI dagligt.11/10 2012 11:07 Jamesol 061397Nu er jeg jo ikke sådan en, der debatterer. Jeg fremlægger lidt små-journalistisk-stik, hvis der nogle vinklinger på nyheder, jeg gerne vil dele gavmildt ud af. Eller jeg skriver en kommentar. Eller forsøger at skubbe til tingenes gang. Eller at være morsom. Nu kender jeg så ikke 'Raj' på samme nære, personlige plan, som du, men kun fra hans fremlæggelser, så jeg synes, det er fint lige at få rettet et par misforståelser. Jeg sagde jo også, at jeg dér var usaglig i min bedømmelse. Jeg er jo heller ikke på samme måde inde i Rajs hoved som du, og så ender man nemt med at blive lidt uretfærdig. Hils ham og sig undskyld, når I tales ved igen. Nå, spøg til side, jeg er ikke ude på at gøre nar, det gør jeg nemlig aldrig i de debatter, jeg deltager i. Folk kan jo have nogle personlige 'issues' under hatten, som jeg ikke ønsker at skubbe til, modsat andre, som jeg både har læst, set og oplevet. Det er højest en bank, der får nogle.. æh, tæv af og til. Ovenikøbet også uretfærdigt, må jeg så erkende, at det har vist sig at være. Så jeg vil derfor også gerne lige i samme ombæring sige undskyld til min bank, Sydbank, som jeg i sin tid mobbede én gang ugentlig for ikke at ville gi' mig noget kredit. Det, ganske vist urimelige, nej sparede mig nemlig for et større tab. Jeg tror dog, at jeg vil undlade at sige undskyld til bankens proselytter, der gav mig tørt på ovre i børnehaven, eller skulle man kalde den vuggestuen, på 'den anden kanal'. V.H. Jamesol11/10 2012 15:44 investor1989 061408Det er helt fint. Har kun snakket med personligt med Raj 3 gange og han er rigtig flink og hans indisike accent nem at forstå. Han er ikke altid til at komme i kontakt med, men især den ene gang tog han sig god tid til mig, og var en af grundene til at jeg investere stort i firmaet i 2010.12/10 2012 07:13 Jamesol 061422SJUUUR... ÅGERANAUTTRÅDOVERSIGT