Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Likviditetsgrad for Nordnet AB


61587 Okonomen 22/10 2012 22:46
Oversigt

Jeg vil høre om nogen ved hvilke aktiver i Nordnets balance der kan betegnes som omsætningsaktiver? Aktiverne er primært finansielle og jeg vil gerne udregne likviditetsgraden i selskabet. Jeg er ikke så skarp når det kommer til bankregnskaberne

Balancen indeholder følgende aktiver:

Loans to credit institutions
Loans to the public
Financial assets at fair Value
Financial assets available for sale
Financial assets - policy holders bearing the risk
Intangible fixed assets
Tangible fixed assets
Other assets
Prepaid expenses and accrued income

Nogle der kan fortælle mig præcist hvilke aktiver der er omsætningsaktiver?

På forhånd, tak :−)
pdfNordnet_Q32012.pdf



24/10 2012 20:41 Kristensen 061610



Jeg tror ikke man beregner likviditetsgrad på banker, da deres balancer er lidt atypiske. Det nærmeste man kommer er nok at beregne likviditetsoverdækningen. Men dette nøgletal er nok noget langhåret at beregne. Danske pengeinstitutter skal offentliggøre nøgletallet, men ved ikke om det er et krav i Sverige. Jeg kunne forestille mig at det er det nøgletal som i regnskabet, du har vedhæftet, hedder Capital Coverage Ration, som er 2,06, svarende til en kapital overdækning på 206%.



24/10 2012 20:46 Okonomen 061611



Tusind tak for svaret

Jeg bruger nemlig også capital coverage ratio som er opgivet i regnskabet. Det er godt at høre at det er så brugbart! :)

Men vil også mene at Nordnet står ret stærkt med likviditeten, da de har mange omsættelige aktiver i balancen samt at deres likviditetsrisiko er spredt ud over flere hundredetusinde konti og mange forskellige markeder, sektorer osv.



TRÅDOVERSIGT