Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vil vi snart se Wozniacki med dobbelt omvendt baghånd?


61797 Jamesol 1/11 2012 03:09
Oversigt

Udover gode evner for fletning af tommelfingre og krydsning af træ... tæer, så er jeg faktisk også en glimrende tennisteoretiker. Det har mange tanker vist mig. Især har jeg gjort mig mange gode forstillinger om topspundet baghånd med omvendt dobbeltgreb. Jeg anser min topspundede baghånd med det omvendte dobbeltgreb for at være verdens bedste tennisslag. Ingen har da i hvert fald endnu kunnet slå den, hverken i videnskabsakademiske debatgrupper, endsige i større hidsige diskussioner. Lidt småskænderier har jeg da tabt, men er det noget bevis? Ja, jeg spør' bar'!

Jeg har da også gjort mig tunge og grundige overvejelser om eventuelt at gå trænervejen. Men problemet med en topspundet baghånd med omvendt dobbeltgreb er jo desværre, at det tager en hulens lang tid at lære. Ja, det tror jeg da, uden at have undervist nogen i den endnu, så den vurdering må nok siges at være lidt på slump. Så altså, indtil videre snakker vi om "en hulens (masse, red.) tid". Da dette tidsbegreb er lidt vanskeligt at forhandle kontrakt over, så forestiller jeg mig umiddelbart, at jeg nok hellere må stile efter en livstidsansættelse. Og det er selvfølgelig et problem. For for at nogen kan nå at få noget ud af det i et karriereforløb, så kan det være nødvendigt, at man fanger tennistalentet allerede inden, hun (eller han; eventuelt de, hvis vi taler double) bliver født. Lidt ligesom forældre, der skriver deres ufødte børn på venteliste til særligt populære friskoler, som eksempelvis udmærker sig ved på indskrivningstidspunktet ("af hvad man ved af da") at være så heldige ikke at have nogen pædofile i lærerstaben. Ja, eller friskolerne kan have andre gode kvaliteter.

Nå men, vi kom vist lidt væk fra emnet 'mine fortræffelige teoretiske tennisfærdigheder'.

Hvem ved, om et ufødt barn har talent for at svinge ketcheren i netop en topspundet baghånd med omvendt dobbeltgreb? Måske er det snarere forhånden ungen vil få tjek på, og dér må jeg eksempelvis stå af. Men den slags kan man simpelt hen ikke vide, og det lige meget hvor medfødt talentet er, eller hvor meget selv jeg tænker over det. Og det ér da heller ikke lige præcis dér, jeg ser mine åbenlyse trænerkapaciteter lyse allerhøjest. Jeg er nok relativt afhængig af, forestiller jeg mig, at barnet faktisk ér født, inden jeg kan se, hvor talentet peger hen - forhånd eller baghånd. Men så igen: Måske sætter jeg her mit lys under en skæppe. Og den slags plejer jeg faktisk at være rigtig dårlig til, så det ville jo være fint.

Måske behøver barnet slet ikke at være ufødt. Man kunne i stedet forestille sig et født tennistalent med en yderst progressivt fremadskridende indlæringsprofil. Og sådan et har jo netop vist sig i skikkelse af Caroline Wozniacki. Efter blot fire måneder med træner Thomas Johansson har hun udviklet sig fra at være blevet helt håbløs til igen efter behag at feje baglinjer med modstanderne. Kun de polske eder havde hun hele tiden styr på, så der behøvede svenskeren ikke ændre noget. Og nu har hun så ikke brug for træneren længere: Wozniacki er allerede nu klar til at feje linjer med Serena Williams' bagdel på sin march mod grandslam! Og det er jo slet ikke så lidt. Så svenskeren blev altså fyret på gråt og kedeligt polsk tv.

Man kunne selvfølgelig argumentere for, at Caroline Wozniacki derfor heller ikke har brug for mine teoretiske tennisfærdigheder. Men kun hvis man ikke ved bedre: For hvem ville ikke gerne lære topspundet baghånd med omvendt dobbeltgreb, når nu mesteren himself (moi, red.) tilbyder sin assistance. Og med Caroline Wozniackis ekceptionelle indlæringshastighed, så tror jeg faktisk, at vi kunne nå rigtigt langt, hvis bare hun forlænger karrieren til et lille stykke på den anden side af de 50 - så en 30-årig kontrakt skulle faktisk kunne gøre det. Men derefter må jeg også videre, så nye talenter kan nå at få gavn af min visdom.

Der er kun et lille aber dabei: Caroline bliver nødt til - for overhovedet at kunne holde ketcheren ved en topspundet baghånd med omvendt dobbeltgreb - at hive et par sæsoner ud af kalenderen i forbindelse med det kirurgiske indgreb, hvor hænderne skal bytte plads - højre hånd på venstre arm og så videre. Det er lang tid at ofre af en tenniskarriere, det ved jeg godt, men det håber jeg, hun alligevel er frisk på. Og hun bliver jo i så fald trods alt ved til efter de 50.

Ifølge mine teoretiske forestillingsevner så skulle også professionelle golfspillere kunne nyde stor gavn af dette indgreb. Så hvis Carolines kæreste Rory McIlroy nu fik foretaget indgrebet samtidig med Caroline, så kunne de jo også være en stor støtte for hinanden i rekonvalesensen, selv om den slags selvfølgelig bliver besværliggjort af de ombyttede hænder. Jeg skal forresten huske at foreslå kirurgerne, at de skriver "W" på Wozniackis hænder og "M" på McIlroys, så der ikke bliver byttet alt for meget rundt - det ku' jo hænde. Spændende bliver det i øvrigt at se, når Caroline engang - forhåbentlig inden klimakteriet sætter ind - lægger ketcheren på hylden, og de to armsvingstalenter skal have børn sammen. Vil deres afkom så arve forældrenes ombyttede hænder, eller bliver også de nødt til at få det gjort ad kirurgisk vej?

Jeg vil straks sætte mig ned og tænke over, hvad jeg skal skrive i jobansøgningen til Caroline Wozniacki. Det gælder jo om, at jeg får formuleret mig på en sådan måde, at hun ikke bliver alt for ivrig. Hun skal jo trods alt vente tålmodigt et par år, inden vi for alvor kan gå i gang.1/11 2012 17:39 mlama 361815Underholdende - men findes der ikke mere egnede fora til dit indlæg?1/11 2012 18:07 Jamesol 161816Sikkert. Har netop ændret min kode med noget tilfældigt krimskrams, så jeg ikke fristes igen til at 'underholde' folksne herinde nogensinde igen. Så I slipper :)

Nu er det så ellers loungen, jeg har skrevet mit uønskede sludder i. Og almindeligvis burde der i denne afdeling også være plads til den slags. Men helt klart, nu må jeg se om vingerne bærer på højere niveau, eller bare skrive til skrivebordsskuffen, som man siger. Jeg lukker ned nu.

So see you later alligator! (hvilket jo ikke passer)

VH. Jamesol1/11 2012 19:17 vingeman 061817rigtig mIama . så slap vi ander endlig for det hyklerriske klapfjols!!!

smile smile smile smile smile smile1/11 2012 23:27 Hjulmand 161831Det er meget muligt at Jamesol, skriver noget sludder, fra tid til anden, men har også forfattet nogle særdeles aktuelle og relevante indlæg. Det er en erfaren PIer der takker af, og det er beklageligt.

Fint hvis I ikke mener indlægget er relevant for
PI, men I skal ikke være dommere på mine vegne.
Der er flere erfarne PIer der til tider skriver noget sludder, og hvad så? De skriver hverken personligt kritiserende eller groft, som Vingeman gør her.

Hvis I syntes et indlæg er fjollet, så spring det over, men det sprogbrug der anvendes af Vingeman, er præcis det sprogbrug der er uønsket på PI.

Brug det på pubben, i klubben eller i skolen, men her ønsker vi at skrive til hinanden i en ordentlig tone, og med respekt for hinanden.

God vind, Jamesol

Hjulmand2/11 2012 02:41 mlama 261835Meget enig i det med tonen. Jeg synes personligt at Jamesol skriver fremragende og underholdende og har en anderledes vinkel på ting, men han kunne jo for PI's skyld tænke på at finde egnede fora for ikke at decimere værdien af dette, hvilket uundgåeligt vil blive konsekvensen hvis flere fik den idé at bruge sitet til andet end at teste investeringsidéer og tanker med hinanden. De indlæg som postes her er generelt af høj kvalitet når det gælder investeringsstof sammenlignet med andre fora i DK. Det ville være ærgerligt hvis det tog en drejning i anden retning.2/11 2012 09:28 Hjulmand 261837Jeg forstår godt dit budskab, og jeg er nødvendigvis heller ikke uenig. Men når erfarne PIer får skrevet en gang vrøvl eller skrevet et ikke relevant indlæg, så skal nye PIer ikke kvittere med et sprogbrug der hører til på EI eller på pubben.

Jeg og de fleste PIer, nyder diskussionens kunst og deltager i debatten, fordi vi evner at udveksle meninger og evner at være uenige, uden at være personlige i vores argumentation.

Det skal vi værne om.7/11 2012 10:53 vingeman 062013ja, er osse meget enig med tonen og vil godt undskyld hvis jeg blev ophisset ovre det . Men syns alligvel at Jamesol ikke var så slem alligvel kun engang i mellem . og jeg syns måske nok at han skulle have slået lidt kold vand i blodet inden han forsvant . De sidste dage glemte jeg helt at læse her på pro og kom i tanke om at jeg gør det ofte for at se Jamesol . så jeg kunne være forarvet ovre noget af al hans fannens vrøvel blive sur som jeg så næsten savner når nu han er væk . så poeng alligvel til Jamesol. Takker for den nærmer information på emailen. Hilsen nettyTRÅDOVERSIGT