Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BioPorto..


62253 fillandkill 14/11 2012 22:40
Oversigt

Efter jeg læste regnskabet, kom jeg til at tænke på investorpræsentationen for præcis 2 år siden.
du kan se den på linket nedenfor, og jeg har lige afskrevet Theas ord.


http://www.proinvestor.com/aktier/Bioporto+/BIOPOR.CO

Efter 38.10 min.

Samtidig kører vi med en partnerskabsaftale, eller distributionsaftaler med de her store globale diagnostiske spillere, det vi gerne vil, er selvfølgelig at levere i 10, 20 liters dunke, testmateriale som de selskaber så selv kan putte på deres test apparater verden over.

Det der nok vil ske er at man har en indledende periode hvor man har lov til at sælge til deres distributører, men med vores logo, og vores navn.
Så det er ikke sådan at vi bliver nødt til at indgå en endelig aftale med de her store selskaber, som Roche, Siemens, Ortho, og hvad de hedder allesammen.

De selskaber vil meget gerne have vores test, men det tager tid, Igen.
Det er store selskaber, det er supertankere der skal vendes, de skal forberedes til at tage nye test ind, de skal validere testen, det skal være på deres måde.
Så lille bioporto der plejer at være vant til at kunne gøre det sådan og sådan..
Når man rammer ind i de her, er det altså noget med at prøve at være tålmodig, og øhh, det kan godt være lidt udfordrende engang imellem.
men vi skal nok nå de her selskaber.

-
Og uddrag fra regnskabet:

Endvidere har verdens største diagnostiske selskab, Roche Diagnostics, der er markedsledende inden for de analyseinstrumenter som The NGAL Test™ anvendes på, i september informeret om The NGAL Test™.
Informationen, der er modtaget hos alle lokale afdelinger af Roche samt hos salgssamarbejdspartnere,
anerkender anvendelsen af NGAL i forbindelse med diagnose af akut nyreskade. Endvidere informerer Roche om The NGAL Test™ fra BioPorto og henviser direkte til den tekniske validering på flere af Roches instrumenter samt til kontaktinformation til BioPortos salgsteam.

Meddelelsen har indledningsvist skabt samarbejde mellem Roche afdelinger og BioPortos egne distributører i nogle lande om markedsføring af NGAL testen.
Roches information vedrørende NGAL og BioPortos The NGAL Test™ er en måde at give
kunder hurtig og nem adgang til testen. Det ventes imidlertid blot at være første skridt i retning af et mere omfattende samarbejde omkring udbredelsen af The NGAL Test™.

BioPorto forhandler med flere regionale- og globale instrumentleverandører, og forventer at kunne etablere det næste samarbejde om markedsføring af The NGAL Test™ i indeværende år.

Fill



TRÅDOVERSIGT

62253 BioPorto..
14/11 22:40 fillandkill 7