Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab hos Jefferies


62296 Sukkeralf 16/11 2012 13:08
12
Oversigt

Her er lige de ting jeg bed mærke i - ville gerne have skrevet et ordentlig indlæg, men har ikke tid, så det bliver hurtig og kort.

Arzerra:

Her er Jan stadig meget optimistisk. Rimeligt marked ved godkendelse i front line CLL i kombi med Chlorambucil (midten af 2013) og en GAMECHANGER, hvis de får godkendelse i DLBCL (head to head med rituxan, starten af 2014) - de har gode fase II data (og futility analyse i fase III overstået) og så vidt jeg husker klarede Rituxan sig ikke for godt, så Jan ret optimistisk. GSK sidder jo på Chlorambucil, så mon ikke denne går hjem - Rituxan er heller ikke godkendt i denne kombination, så vidt jeg husker.

Desuden sagde Jan at fra vi ser topline data går der 4-6 måneder før GSK/Genmab har skrevet NDA´en og derefter 4-6 måneder før FDA kommer med en afgørelse. Det lugter jo meget af priority review, hvilket overrasker mig lidt ! Så ca. et år efter data kan vi være på markedet.

Daratumumab:

Data roses stadig til skyerne og mon ikke vi ser Daratumumab nævnt i best from ASH om en månedstid. Eneste nye jeg rigtig bed mærke i her var at den kliniske pakke der er planlagt koster ca. 3,5 milliarder !

Dette bliver hot :-)

DuoBody:

Jan nævnte at det var forholdsvis nemt at gætte hvem den hemmelige partner er - så mit bud er Pfizer. De gør sig en hel del indenfor ADC og har adgang til "novel drug conjugates and linkers".

Desuden blev der to gange sagt, at de ikke var færdige med at lave aftaler i år - så er ret sikker på vi ser en DuoBody aftale i forbindelse med pre-ASH seminaret.

ADC:

Her synes jeg i princippet der var mest nyt - ikke så meget konkret, men der tegner sig et billede af, at Genmab vil bruge mange resourcer her fremover. Udover at der i branchen generelt er stor tiltro til dette, så tror jeg også at de prækliniske data man har set med Humax-TF spiller er stor rolle i denne fremadrettede øgede interesse.

Humax-TF ADC roses igen meget højt. I forbindelse med Dara-Deal CC nævnte Jan også, at der allerede var partnere som er interesseret. Så det bliver spændende at se præsentationen her på pre-ASH seminaret. De sigter jo her mod solide tumorer og markedet her er så mange gange større end indenfor de hæmatologiske indikationer, mener at eks. Topo har nævnt forholdet 9:1 (solide:liquid).

Desuden er det selvfølgelig interessant, at Genmab og Seattle Genetics umiddelbart ønsker at holde fast i dette stof, altså igen et udtryk for at det er spændende.

Herudover har Genmab samtaler med yderligere 5 mulige partnere indenfor ADC udover Concortis Biosystems som de allerede har et forskningssamarbejde med. Jan sagde selv at det ikke er noget man har talt om offentligt endnu, men nu tages der så småt hul på bylden. Concortis Biosystems er nævnt i deres seneste prospect.

Som tidligere nævnt er Genmab ikke færdige med aftale for i år, så mon ikke det snart er tid til en ADC aftale mere - det kunne ligeledes være til pre-ASH seminaret.

Mvh
Sukkeralf16/11 2012 13:35 investor1989 162300Jeg kan ikke få dine 4-6 måneders godkendelse ind i billedet... Er det fordi at stoffet allerede er godkendt i refrac patienter at man kan få behandlingstiden ned på så kort tid når man vil have front line behandling.

Priority review (fast track) er ændret fra før 6 måneder til 8 måneders behandlingstid (fra. 1/10 2012). Det har jeg fået bekræftet af både SPPI/Topo da jeg spurgte til behandlingstiden på Belinostat.

Forskellen må være i at det er en NDA (new drug) hvor Arzerra "bare" er at skubbe behandling fra refrac til frontline CLL.

mht. Dara er jeg virkelig begejstret . Nærmest på niveau med Jan. Jan sagde selv:"this treatment is dooing miracles with patients". han nævnte en patient som var refrac mod 5 tidligere behandlinger og aldrig havde opnået respons. Dara gav ham respons efter 1 behandling (mener jeg det var). "miracle"...
Og så at de allerede nu (Janssen) har committed til at bruge minimum 600 mio. $ på studier. Unikt.

se iøvrigt mit referat her:
http://medicoinvestor.com/genmab-at-jeffries-and-huma..16/11 2012 13:39 Sukkeralf 062301Det er også mit gæt til hvorfor tiden måske kan afkortes !! Der er lavet statistik over hvor hurtigt Priorty review tager de enkelte år - og gennemsnittet hedder omkring de 6 måneder, men ja det kan godt tage længere tid.

Læser lige dit referat :-)16/11 2012 22:53 Solsen 162323Jeg forstod den "hurtige" godkendelse af Arzerra var fordi stoffet allerede var på markedet i en anden indikation ?

Derudover bed jeg mærke i dara på markedet i 2015 efter en del monostudier i first, second etc.line.

Og ja $600 mln commited til dara og mirakler med heavy treated pts - CR efter 5-6 forudgående behandlinger er simpelthen ikke tidligere set !

Arzerra salg stiger først markant i medio 2014 og igen i 2015 (DLBCL)

IND rykket til medio 2013 - mon ikke de skal have resultater i Fase 3 Arzerra før de sætter cashburn op.17/11 2012 10:21 celsius 062339Hej Sukkeralf, endnu engang super tak for din altid positive opdatering omkring Genmab, er lidt nysgerrig omkring din baggrund, hvem er du hvorfor har du så meget viden omkring biotek er du forsker inden for området eller noget i den stil ? vil du ikke godt løfte lidt af sløret og det er positivt ment -:) bor du i københavn og ser vi dig på næste GF -:)17/11 2012 14:17 Sukkeralf 362358Bor på Sjælland og kommer generelt til GF, hvis det passer ind i planerne.

Har fuldt specielt den danske biotekbranche længe - og med mere fokus på den/de enkelte selskaber jeg finder mest interessant. Arbejder ligeledes i branchen, men på gulvet så at sige.

Angående mit positive syn på Genmab skal det altid ses i lyset af, at biotek er HIGH RISK. Har nemlig ellers for vane at være mere kritisk, men det er bare ikke altid populært !

Dermed også sagt,at der er en masse faldgrupper i Genmab ligeså, som vi i perioder beskæftiger os mindre med.

Mvh
SukkeralfTRÅDOVERSIGT