Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Update på Vestas Q&A på PI


62529 Administrator 23/11 2012 14:06
Oversigt

Hej alle

Vi har nu 24 aktionærer og 223.256 navnenoteret aktier. Hvis I har nogle spørgsmål så kontakt pmk@proinvestor.com

God weekend,

ProInvestor24/11 2012 19:06 cykling 062558Hej PI skribenter og brugere

Jeg har sendt følgende til JP / Politikken / Information / Børsen.

Erhverv

Til rette vedkommende

Jeg tillader mig hermed at henvende mig til jer, omkring et projekt som kunne bruge lidt presse omtale.

Som i sikkert ved, er den danske virksomhed Vestas på vej igennem en meget turbulent periode. Vestas ejes i dag af ca. 180.000 tusinde aktionærer, hvor af mange er helt almindelige danske borgere. Vestas kan i dag betegnes som en folkeaktie.

Nogle af os er bruger i forskellige Aktie forums. For eksempel er jeg bruger på ProInvestor.

På proinvestor forsøger vi at skabe en Q&A med Vestas. Men forudsætningen for det er, at vi ved vores henvendelse til Vestas har den nødvendige tilslutning, for dermed at gøre det interessant også hos Vestas at deltage og skabe hvad man kunne kalde et folkeligt alternativ til de møder, der afholdes mellem Vestas og deres store investorer. Altså en Q&A hvor spørgsmålene måske nok ikke bliver så avancerede, men svarende burde så til gengæld også være til at forstå.

Håber at i vil bringe lidt omtale af vores ide, så de mange danske Vestas aktionærer af den vej bliver opmærksomme på muligheden.

Her et link til debatten hos proinvestor.
http://www.proinvestor.com/boards/62108/Vestas-QogA-p..

Venlig Hilsen24/11 2012 20:10 Bryan 062561Du kunne måske også prøve at skrive et indlæg på DAF´s Vestasforum :

http://vestas.shareholders.dk/

Der sker umiddelbart ikke så meget derovre, men det kunne jo være at der stadig er enkelte der kigger forbi. Hvis du ikke er registreret kan du måske overtale Golfhouse, jeg kan se at han har deltaget i debatten.24/11 2012 20:28 cykling 062562Hej Bryan

Der er også en mulighed.

Jeg er dog meget i tvivl om hvad der afholder Vestas-aktionærer fra og bakke op om ideen.

Her på Pi som er et relativt velkendt forum er der 24 aktionærer som er interesseret.Jeg forstår det ikke.

Der er jo ikke tale om en hysterisk tone hvor vi mener hverken det ene eller det andet om vestas.Kun et ønske om og møde en Virksomhed vi har investeret i på en lidt uformel måde.

Til fælles gavn for afklaring af ikke kurs påvirkende informationer.24/11 2012 20:42 cykling 062563Jeg forstår i øvrigt heller ikke at Vestas ikke er mere om sig hvad små aktionærer angår.

Vestas er om nogen industri er det afhængig af og blive forstået og tolket rigtigt.

De sælger ikke smykker og merforbrug.De sælger løsninger på basale og globale problemstillinger.

De skaber ikke et behov men indfrier et.Så hvorfor er deres IR ikke bare lidt træsko venlig ?24/11 2012 20:58 Bryan 062565Har du en ide om hvor mange der egentlig deltager aktivt i Vestasdebatten herinde ?

Jeg tror umiddelbart ikke at tallet er meget højere end 24, men det kun et gæt.

Dertil kommer nok en del der læser med, men så er vi måske allerede ude hvor interessen ikke længere rækker til at deltage i investormøder.

I er nogle stykker der følger virksomheden meget tæt, men langt de fleste private investorer er "passive". De fleste er rigeligt tilfredse med det de kan læse i børsmeddelelser o.lign. hvis de endda læser dem.

Når jeg nævnte DAF´s Vestasforum var det fordi der her er/var investorer som dog har vist en interesse og har tilmeldt sig. Måske kunne de også lokkes med igen.

En anden mulig forklaring skriver du selv mellem linierne. Sporene fra tidligere initiativer skræmmer. Der sker stort set intet hos DAF, de gider ikke engang slette de spamtråde der oprettes derinde af spambots. Og Vagn Schouws projekt er ved at falde fra hinanden. Så selvom dit initiativ er mere jordnært, har folk måske opgivet.24/11 2012 22:34 cykling 062566Jeg ved det ikke bryan.Men du har nok en pointe.

Derhen at der sikkert er mange vestas aktionærer på debatten.Men at det kun er blandt os der deltager aktivt at der også er interesse for og deltage.

Ærgerligt men nok svaret.TRÅDOVERSIGT