Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

KLODEN SMELTER


62530 Eggebrecht 23/11 2012 14:56
Oversigt

ifølge FN rapport vil klodens temperatur stige med 4-5 grader i dette århundrede. Har I tænkt på hvad det vil betyde for den menneskelige race? Global opvarmning kan udslette os - dag efter dag fortsætter vi med at brænde fossile brændstoffer af som leder til jordens undergang. Millioner af biler kører rundt hver dag over hele kloden og sviner atmosfæren til. Alverdens kulkraftværker hjælper godt til.
Helt ærligt venner - vi må sadle om - den går ikke længere - bægeret er allerede halvtomt.
Vi må hurtigst muligt ændre adfærd - satse på sol og vind - købe el-biler. Her vil VESTAS komme til at spille en central rolle. Vindkraft kan oplade alle vore el-biler og håber jeg være med til at sikre jordens fremtid.



23/11 2012 15:17 Windstyrke 062531



The UK government unveiled several key details of its future energy policy, earning praise from renewables groups for the level of future financial support, but scorn from some green groups for its lack of a decarbonisation target.

The "package of decisions", published ahead of the introduction of the landmark Energy Bill next week, includes a commitment to create a government-owned company to act as a single counterparty for investors in low-carbon energy projects, and earmarks £7.6bn ($12.1bn) in financial support up to 2020 (in real 2012 prices).
The government claims these provisions, along with others to be included in the Energy Bill, will be enough to lift the UK's share of renewables to 30% by 2020 - up from 11% today.
The RenewableUK trade body lavished praise on the level of financial support available for low-carbon energy projects, claiming that the additional £7.6bn that energy companies will be allowed to tack onto power bills will stimulate "at least £40bn of investment from the private sector".
"This blows the last few months of political infighting completely out of the water," says RenewableUK chief executive Maria McCaffery.
"The news that there is rock solid support across government for renewable energy, and clear evidence that Treasury and the Department of Energy and Climate Change are in step, provide the industry with exactly the kind of assurances we've been calling for," she says.
Renewables companies, however, took a more cautious line.
"We look forward to the arrival of the Energy Bill next week and to seeing more of the detail," says Siemens, which recently said it will wait until next year before taking a final investment decision on a proposed nacelle factory at the port of Hull, eastern England. "We welcome the broad indications of support for the renewables sector as part of a balanced energy mix."
Green groups were quick to attack some details of the plan government's plan, particularly its decision to push back taking a final stance on whether to include a decarbonisation target until 2016 - after the next election.
The government says it will make up its mind on the decarbonisation target after the statutory Climate Change Committee updates its advice in 2016.
In the meantime, it will issue guidance "setting out an indicative range of decarbonisation scenarios for the power sector in 2030".
Environmental groups say the lack of an immediate decarbonisation targets represents a victory of pro-gas elements within Prime Minister David Cameron's Conservative Party over their pro-renewables junior coalition partner Liberal Democrats.
Mark Kenber, chief executive of the Climate Group, says that despite the increased support for renewables, the announcement is "a missed opportunity".
"It does not put emissions reduction at the heart of the UK's energy policy," Kenber says. "The Bill is more of a grand compromise, and like all compromises it deals more with the present and the short-term than with the future.
Caldecott, however, says he is not "unduly concerned" about the prospect of an Energy Bill without a decarbonisation target.
"There is already a clear, legal commitment to build a cleaner, better energy system," he says.
Karl-Erik Stromsta
Published: Friday, November 23 2012



23/11 2012 21:12 Windstyrke 062536



Har lige kopieret dette indlæg som Vagn(Vestas Shareholders) har responderet til Hjulmand på VS.
Vagn fortæller blandt andet noget om hvad der gør han ikke er glad for Ditlev.

Indlæg:

Vagn Schou23/11/2012 5:21:52 PM
Kære Hjulmand

Jeg kommer ligefrem til at sdynes om dig, selvom vi stadig ikke er helt enige. Jeg skal forsøge at forklare, hvorfor jeg ikke mener at DE er rt mand netop på den post, havde han været salgsdirektør havde jeg været helt enige i, at han var rette mand på posten.

Må jeg henvise til nogle facts, som jeg har diskuteret direkte med DE, ovenikøbet for åben mikrofon. DE indrømmede selv at have begået fejl (han havde haft svært ved at komme uden om) i 2007, da alt steg mod himlen lod DE sig gribe med og investerede helt vildt i den tro, at det ville fortsætte. Det her at investeringen i bygning af fabrikker og organisationer globalt tog fart, og kostede milliarder nu skal det afvikles bedst muligt og DE skal dreje 180 grader, tror du han er den rette til dette? Bert Nordberg tror det ikke og har kørt DE ud på et sidespor, og lader de resterende 4 direktører køre butikken (informationer fra interne nuværende ansatte). De har investeret 1 mia. kr. i bygning af det nuværende domicil som står halvttomt og bliver yderligere affolket. Udvikling og kalkuler på V112 er slået helt fejl, og der har været solgt med tab, som øverste ansvarlig må DE tage skraldet.

I 2010 efter klimakonferencen stod det helt klart at udviklingen på grund af finanskrisen ville indebære en opbremsning for de store planer om grøn energi, først i 2012 tog man bestik af udsigterne, da omkostningerne var løbet løbsk. Som øverste ansvarlige må DE tage skraldet, men tørrede det af på sin finansdirektør, men hvorfor blev De først klar over dennes uduelighed da underskuddene tordnede op?

Hvordan kan DE overse et svindelnummer i Indien til 135 mio. var det vist, når han har underskrevet regnskabet for datterselskabet hvor tranaktionerne var nævnt?

Hvorfor i alverden betaler man ikke de 8 mio. kr. til Henrik Nørager, fremfor at få det snavsede vasketøj fremvist, og der er mange flere eksempler. Jeg tror, at når forhandlingerne med Mitsubishi er tilendebragt, så får DE sparket og det vil blive hilst ikke alene med de 12 % men langt over halvdelen af alle Vestas aktionærer. Men lad nu BN afgøre, om DE skal blive eller ej, han har til forskel fra mig den fulde indsigt.

Jeg har aldrig hævdet, at finanskrisen ikke var medvirkende til Vestas situation, men jeg har kunnet påvise, at mia. er fosset ud af kassen ganske unødvendigt, såfremt man havde udvist Rettidig Omhu.

En forbedring på 1,2 mia. kr. ville lune godt i Vestas kasse, og hos bankerne og ikke mindst hos aktieejerne, men det er nok ønsketænkning, men forslaget er fremsat!

Med hensyn til afnotering ved en fjendtlig overtagelse, så er jeg ikke sikker på at alle storaktionærer ville følge os, og sikker ej heller mange aktionærer som har købt til kurs 25 eller deromkring. Derfor er det vigtigt at alle gamle aktionærer samles i foreningen.

Med hensyn til Q&A så har Cykling min fulde støtte, selv om jeg mener tanken er naiv. Jeg kan selvfølgelig ikke forpligtige 2 mio. aktier, men som du jo nok har bemærket, så har jeg langt tidligere forsøgt at få IR til at fortælle lidt mere om hvad der foregik. Resultatet af min henvendelse har jeg jo også forklaret, selv om det blev opfattet lidt anderledes, så jeg tror ikke at Cykling kommer igennem med dette, specielt ikke såfremt det skal foregå i et forum som PI, her er man alt for kulørt.





24/11 2012 16:42 Martin NYSE 062548



Hej Cykling, hvad synes du gør den til Value?

Value for mig, betyder at der er værdier i firmaet, som markedet ikke anerkender. Det har jeg lidt svært ved at se i Vestas, hvis jeg tager et nøgternt kig på facts. Hvis de sad på en ordentlig bunke penge eller skjulte værdier ifbm spin-offs var det måske lidt klarere for mig.



24/11 2012 17:27 cykling 062549



Jeg syntes netop af en markeds værdi på børsen på 4 milliarder gør Vestas til en Value Aktie.

Vi skal ikke diskutere hvorvidt Vestas PT er udfordret.For det er de.

Ting som jeg mener står i skærende kontrast til den nuværende børsværdi på 4 milliarder.

-Service forretningen vokser støt og omsætter i år tæt på 7 milliarder kr med EBIT omkring 10%

-Ordre beholdning excl service kontrakter ca 75 milliarder kr

-Fremtids udsigterne for branchen er gode, dog pt påvirket at den økonomiske situation-Det ændre dog ikke ved at der globalt sker tiltag i retning af den nødvendige omlægning af vores energi.

Langt de fleste anerkender at en udfasning af de fosille brændstoffer er nødvendig.Jeg mener derfor at man gør den nuværende afmatning til et for stort emne i forhold til de reele fremtids udsigter.

-Vestas er en af Verdens førende producenter af vindmøller med markeds bedste COE.Og er der for et af de firmaer der er tilbage når den nuværende konsolidering er overstået.

-Der er stor sandsynlighed for at Vestas vil blive en del af konsolideringen.Det vil måske i førte omgang udvande aktien.Men på den lidt længer bane vil det være det der gør at Vestas er og finde blandt de aktøre.Der får den størrelse der skal til for og klare sig i branchen.



24/11 2012 17:35 cykling 162551



Undskyld Vestas er 5 milliarder værd på børsen i dag-Det kan være lidt svært og følge med når man har været Vestas tosse i lang tid.Og har set vestas svinge mellem 140 milliarder og 4,5 milliard afhængig af markeds stemningen.



25/11 2012 01:39 Windstyrke 062568



Det er da godt nok lidt træls med alt det sletteri af indlæg på Vestas Shareholders http://www.vestasshareholders.dk/page1.php . Godt nok bar nogle af indlægene præg af personlighed, men der var altså også mange gode spørgsmål og tanker om Vestas i debatten. indlægene er dog fortsat tilgængelige på min computer.



24/11 2012 18:03 doodha 062552



Jeg ved ikke, om det er mig der har sovet i timen (det kan ikke udelukkes...) - men det er først nu, jeg opdager, at der de næste to uger er den årlige klima-konference Cop18:
http://www.guardian.co.uk/environment/cop18-doha-climate-change-conference

Hermed kan vi vel forvente, at klimaspørgsmål kommer op på dagsordnen - i alt fald midlertidigt...

Og i øvrigt kunne det være en passende gestus fra USA's side at forlænge PTC i denne periode.
Det passer fint med, at de næste to uger netop er blandt de få mulige tidspunkter, hvor PTC-forlængelsen kan ske: Valget er overstået; og kongressen er samlet ("days in session"), hvilket den kun er i tre uger mellem valget og nytår - og de to af disse tre uger er altså de næste to.



24/11 2012 18:29 cykling 062554



Her beskrives det også hvad en Value Aktie er og det passer da meget godt på Veatas

http://www.risikospredning.dk/value-aktier



24/11 2012 18:43 doodha 062556



Jeg nåede kun til første afsnit, inden jeg måtte kommentere: "Value aktier henvender sig til investorer der ønsker et stabilt afkast af sine investeringer kombineret med en begrænset risiko for kursfald, men samtidigt også med en begrænset chance for store kursstigninger."

Det sidste springer i øjnene: "...men samtidigt også med en begrænset chance for store kursstigninger."

Jamen så er det da bestemt ikke Vestas! Vestas har store chancer for enorme kursstigninger...!



24/11 2012 18:54 cykling 062557



Doodha Lige der er der nok lidt de har misforstået.Vestas er ikke bare en Value Aktie.Men en Value Aktie med extra potentiale.<span><img src=" title=":−)" />Kik i øvrigt lige på chatten



25/11 2012 04:40 Windstyrke 162569



På mandag starter cop 18 om klimaforandring i Doha. Det kan give lidt nyt liv i de ellers passive politikere i forhold til støtten til at nedbringe co2 udledningen.

Disse forhandlinger er måske årsag til at mange politikere står lidt stanby i forhold til støtteordninger til blandt andet vindenergi. Amerikanske politikere har sansynligvis udsat beslutning om PTC netop for at afvente forhandlings mulighederne på cop 18. Britterne er også afventende med beslutninger om støtte.
Det bliver spændende at følge i den kommende uge.

http://www.businessgreen.com/bg/news/2226983/obama-under-pressure-to-show-doha-h...

http://unfccc.int/meetings/doha_nov_2012/meeting/6815.php

https://maps.google.dk/maps?q=doha&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x3e45c534ffdce87f:0x44d9...

http://www.gizmag.com/new-world-speed-sailing-record-6537kts-75mph-121kmh/25065/



25/11 2012 06:12 doodha 062570



Ja Windstyrke. Det var også pointen i mit indlæg ovenfor: At PTC-forlængelsen oplagt kan komme i løbet af de kommende to uger:

1. Dels fordi det er to af de tre uger mellem valget d. 6. november og nytår, hvor kongressen i det hele taget er samlet i Washington. Altså at det rent praktisk er muligt at vedtage den.

2. Dels fordi det vil være en oplagt gestus fra USA's side at vedtage den mens Cop 18 står på.

Det er sandsynligt, at PTC-forlængelsen kommer inden nytår - og det er sandsynligt, at det kommer til at ske i løbet af de kommende par uger.



25/11 2012 09:48 cykling 062571



Sådan ser en af dagens artikler ud på fyn.<span><img src=" title=":−)" />

http://www.fyens.dk/article/2200489:Indland-Fyn--EU-haaber-paa-USA-i-klimaforhandlinger



25/11 2012 11:09 Windstyrke 062574



Havde godt læst dit indlæg, men kunne ikke finde det i nattens skrive-/læsekaos.
Går der prestige i klima under topmødet vil US og mange andre lande sikkert promovere maximalt. Det er jo politik.



25/11 2012 11:17 cykling 062575






25/11 2012 11:27 Eggebrecht 062576



hvor meget stiger Vestas de næste 14 dage?



25/11 2012 11:27 doodha 162577



Man kan se US-kongressens kalender her:
http://www.house.gov/legislative/date/2012-11-27

Og altså "days in session":
- 13.-16. nov.
- 27. nov. - 6. dec.
- 11.- 14. dec.

(Så det er 4 uger og ikke 3 som jeg skrev - beklager.)

Det er klart, at forlænges PTC inden nytår - så sker det i løbet af de næste 3 uger. Og hvorfor ikke høste lidt goodwill fra verdens andre nationer ved at gøre det, mens Cop 18 står på - hvis det nu alligevel ligger i kortene, at den skal forlænges.

Derfor gætter jeg på, at PTC-forlængelsen er lige på trapperne.



27/11 2012 00:02 Aspekulant 062630



Den mest sandsynlige vej igennem kongressen ser stadig ud til at være s.3521, som først skal stemmes igennem senatet, før den ryger over til Repr. hus. (den blev godkendt i senatet's finans komite i aug).

Selvom den ikke direkte/officielt er en del af fiscal cliff forhandlingerne mellem Obama og Boehner, tyder det på at der ikke vil ske noget før der er en aftale på plads.

"Sen. Chuck Grassley (R-Iowa) said the Senate would wait to move on a $205 billion tax extenders package while President Obama and congressional leadership work on a "fiscal cliff" bargain."


De er jo efterhånden kendte for først at blive enige 1 minut i deadline, eller efter deadline.. Jeg tror derfor stadig først på en forlængelse omkring den 14. hvis det altså lykkes i år.



25/11 2012 17:57 MIF 062591



Ja puha noget er der galt jeg kan mærke det! Måske også derfor jeg har opført mig underligt den sidste tid! Noget er rusk ravende galt i universet det er jeg ked af at sige. Disse kræfter påvirker os alle uanset om vi tror det eller ej.

Maybe the world has come to an end?

Se jer omkring, de problemer I selv har og jeres venner har? Alle har vanvittige underlige problemer lige nu men værst af alt ALLE handler stort set irationelt!!! Vi ved vi dør nå vi gør det og det og alligevel gør vi det! Springer man uden faldskærm ja så går det galt! Alligevel kan Miffen se de irationelle handlinger har overtaget i denne verden og derfor kan man forvente vi er tæt på enden! Om det er verdens undergang eller det blot er kapitalismens? Tja jeg ved det ikke men de "tanker eller beskeder" der kommer til mig er ikke gode!

De signalerer klart verden står overfor noget helt uventet måske endda vores alles undergang.

Ingen grund til at være bange for vi kan intet stille op. Bedste måde at klare det på ikke at være bange for døden! Miffen er klar omend jeg gerne ville blive 100 år.

MIF



25/11 2012 18:58 MIF 062592



Alle jeg kender uanset om de er mangemillonærer eller alm. personer har mystiske problemer de selv skaber!! Og de fortsætter med at grave grøften dybere? Underligt må jeg sige omend de er rådgivet til at ændre kurs?

P.s. Snakker generelt ikke noget med Vestas at gøre!

vh. Mif



25/11 2012 21:44 Eggebrecht 062597



Følsomme mennesker kan fornemme det du beskriver - de tykhudede har kun en hånlig skuldertrækning til overs for dine tanker. Vi er hele tiden påvirket af planeternes stilling og solens aktivitet. Den forøgede solaktivitet kan være forklaringen - og bliver den værre - meget værre kan den ødelægge jorden.



26/11 2012 01:52 Hjulmand 062604



Jeg forstår ikke lige, hvorfor I kobler Cop 18 og PTC sammen. En forlængelse af PTC kan vel ikke gives som en gestus ved COP 18, uden at demokraterne og republikanerne først er enige om budgetterne. Mig bekendt, så ligger det ikke lige for. Mit bud for en forlængelse er, få dage før Husets juleferie, i form af en nedtrapning over f.eks. 10 år.

Om vores brug af klodens resurser, så er MIF ikke langt fra mine holdninger, selv om det nogle gange virker som om, der er for meget galare og for lidt tobak i piben.

For at blive i MIFs metafor, så er menneskeheden faktisk sprunget ud fra en flyvemaskine i 10.000 km. højde, uden faldskærm.

En del bliver grebet af panik, andre ved slet ikke at vi falder. Andre igen er ligeglad og vil hellere tjene penge og så er der nogle ganske få, der forstår hvad der sker.

På vejen ned kæmper nogle få, bravt for at opfinde og konstruerer faldskærmen, og det er samtidig med, at vi ikke kan trække vejret og fryser. En håbløs opgave, som vi mennesker sikkert er for dumme til at løse i tide, netop fordi vi kun er mennesker.
Og hvis vi ikke når det, så slukker livets lys, men vi kan så trøste os med, at vi ikke opdager det og at det ikke gør ondt, når vi rammer.

Men er det overhovedet en faldskærm der skal opfindes? Jeg siger nej, for så lander vi alligevel, bare lidt senere og lidt blødere.
Nej, vi skal opfinde svæveflyet og samtidig lære at bruge de oppebærende luftstrømme. Selv om vi lære det, så vil det stadig en meget svær balancegang, der næsten er umulig.
Men dog kun næsten.
Hvis vi læser grundigt på opgaven, er fokuseret og har viljen til at bringe ofre, så kan det lykkes, at holde os svævene.

Hjulmand



26/11 2012 07:15 mccarthy 062606



Enig Hjulmand og MIF.
M.h.t. klimatopmøder er der kun 'Bad Cop' - skåltaler og flyverskjul. Her fra DMIs hjemmeside:
DMI er som ved de tidligere COP'er med på mødet. Klimaforsker Tina Christensen er en del af en STØRRE dansk delegation. Hun fortæller:

"Delegationens hovedfokus ligger på tre elementer:

For det første skal der sikres fremdrift i arbejdet frem mod en samlet klimaaftale i 2015 med forpligtelser for alle parter, og hvor den traditionelle opdeling i ilande og ulande udviskes. For det andet er det nødvendigt at der skrues op for ambitionsniveauet frem mod 2020, ellers bliver det yderst vanskeligt at overholde målsætningen om at begrænse den globale opvarmning til 2 grader. For det tredje er det vigtigt at der opnås enighed om en ny forpligtelsesperiode under Kyoto-protokollen."

GAAAAB - er det ikke det samme fokus som for generationer siden, og hvorfor er dette ikke en elektronisk konference således at ufattelige mængder CO2 kunne spares? Vil anbefale Ben Eltons (ref. Blackadder) bog STARK til dem, der stadig ikke har fattet det.



26/11 2012 07:30 Windstyrke 062607



En fælles(global,politisk) aftale/protokol om hvordan co2 udledning takles/fordeles mellem rig som fattig, kan få US demokrater og republikanere til at stå sammen i co2 bekæmpelse. PTC er en del af løsningen.
Politikere er gode til at finde ud af hvilken vej det blæser.Det er det der giver dem stemmer. Måske opfinder de påcop 18 endnu en svæveflyver. Det er ikke en ny opfindelse. Måske finder de ud af at lande den. Det kommer til at påvirke.
Selve processen i at opdage/erkende den fælles trussel, er som at lande et rumskib på månen for første gang.
Det kommer også til at påvirke alle andre beslutninger i verden om energiproduktion.



26/11 2012 07:39 mccarthy 062608






26/11 2012 07:50 Windstyrke 162609






26/11 2012 07:53 mccarthy 062610



Windstyrke.
Klima Connie har lige modtaget en kindhest uder EUs budgetmøde. Mere støtte til landbrug, mindre til miljøforskning m.m. Og dæleme om quinden ikke drøner afsted til Doha for at fortælle U.S.A. at nu må landet sandelig rette ind. Det er vist det der kaldes 'dansk ydmyghed'. Accepter at COP festerne er en badetur for dem der er mere lige end os andre.



26/11 2012 08:00 Windstyrke 062611



Det har altid været de små der lærer de store. Det har også altid været de store der snylter(drager fordel af læreren). men..men.



26/11 2012 08:27 cykling 062612



Bogstaverne bliver større

http://www.information.dk/318127



26/11 2012 08:53 mccarthy 062613



Jeg kan kun gentage argumentet fra sidste gang vi havde denne sag til debat. Danmark er i visse analyser det mest forurenende land målt pr. inhabita. Årsagen skal b.l.a. findes i Mærsk store containerflåde og de ufattelige mange pruttende pattegrise der produceres i dansk landbrug. Så af hensyn til den globale opvarmning plædere i for at dansk landbrug neddrosles og Mærsk sættes på porten? Come On.



26/11 2012 08:57 cykling 062614



Sikke noget vrøvl



26/11 2012 13:25 mccarthy 062618



OK cykling. Må indrømme jeg var lidt skuffet over dit svar, du virker ellers som en person der går ind for et bæredygtigt miljø.
Men Eggebrechts indlæg om at kloden smelter er stadig et faktum. Hvad årsager og løsninger kan være, lader jeg ligge. Dags nye udmelding omkring credit facility er vel positivt for os Vestas aktionære? Man vil afvikle gæld for mindst 4 Mia kroner de næste to år, og dette baseret på den ny forretningsmodel, som vel må tolkes som at der kan og skal tjenes penge i denne industri. Udmeldingen bekræftiger vel også at Vestas stadig tror på et positivt resultat for 2012.



1/12 2012 23:01 Windstyrke 062808



Godkendelse af Cape Cod slår hul til ofshore projekter i Massachusetts, Rhode Island and Virginia.

artikel:

US to begin Atlantic wind energy lease sales in first half 2013
The Interior Department (DOI) in first half 2013 will offer leases for commercial wind energy development in federal waters off the coasts of Massachusetts, Rhode Island and Virginia, with winners to be selected through a competitive bidding process.

The areas proposed for leasing are expected to be able to support more than 4GW of wind generation - enough electricity to power an estimated 1.4 million homes, according to the Bureau of Ocean Energy Management (BOEM), the DOI agency that oversees wind energy development on the outer continental shelf under federal jurisdiction.
"Today we are moving closer to tapping into this massive domestic energy resource to create jobs," says Interior Secretary Ken Salazar, adding the move will increase US energy security and strengthen its "competitiveness in this new energy frontier."
The area off Massachusetts and Rhode Island covers 164,750 acres (666.7sq km) and is located about 9.2 nautical miles (17km) south of the Rhode Island coastline. The area will be auctioned as two leases, referred to as the North Zone and South Zone.
The North Zone lease will consist of about 97,500 acres and has capacity to support more than 1GW of wind generation. The South Zone lease will consist of about 67,250 acres and is capable of supporting a project of between 350MW to 1GW.
The proposed area off Virginia will be auctioned as a single lease and totals about 112,800 acres and located roughly 23.5 nautical miles from the state's southern coast. It is expected to support more than 2GW of wind generation.
The three lease round winners will each have the exclusive right to submit a construction-operations plan to BOEM after conducting site assessment activities, which must be completed within a five-year period. Construction cannot proceed before the lease holders obtain the necessary environmental approvals as required by federal law.
The Proposed Sale Notices will be published in the Federal Register on 3 December. The 60-day comment period for the Notices ends on 1 February, 2013. Comments received or postmarked by that date will be made available to the public and considered prior to the publication of the Final Sale Notices.
BOEM will host a public seminar for each WEA during the comment period to introduce potential stakeholders to the auction format, explain the auction rules and demonstrate the auction process through meaningful examples.
The time and day of the lease sale auctions will be published via Final Sale Notices in the Federal Register, and will be held no earlier than 30 days after their publication date.
These will be the first competitive offshore wind energy lease sales under DOI's "Smart from the Start" initiative that Secretary Ken Salazar launched in November 2010, which aims to facilitate siting, leasing and construction.
The areas leased for the Cape Wind project south of Cape Cod, Massachusetts, and off the Delaware coast to a unit of NRG Energy, were issued by DOI after it determined there was no interest from other developers.
In response to a query last year from BOEM, the Massachusetts-Rhode Island area drew eight expressions of interest in possible commercial development from the private development community. At that time, BOEM had not divided the area into two zones.
They were Deepwater Wind, Energy Management Inc., enXco, Fishermen's Energy, Iberdrola Renewables, Mainstream Renewable Power, and little-known Neptune Wind and US Wind.
The Virginia area also drew eight responses: Apex, Arcadia, Cirrus Wind Energy, utility Dominion Virginia Power, enXco, Fishermen's Energy, Iberdrola Renewables.
Richard A. Kessler
Published: Saturday, December 1 2012



2/12 2012 10:07 cykling 062812



Det er fint af offshore rykker lidt fremad.

Men hvor kommer PTC ind i billedet

Altså når nu markedet for onshore nærmest går i stå uden.Hvorfor skulle der så ske noget offshore.

Eller det er måske andre støtte ordninger og derfor udafhængig af PTC ?



2/12 2012 11:03 Windstyrke 062814



Det er da interessant at der udbydes dyre offshore projekter når PTC står til at udløbe. Det er der ikke nogen logik i.
Offshore er langt dyrere pr. MW så enten gør US grin med vindenergi eller også forventer de en PTC ordning går igennem.
Jeg tror der arbejdes på en langsigtet PTC. Det er nødvendig hvis US vil være med til at nedbringe co2 og skabe flere energiløsninger med energi-sikkerhed og arbejdspladser som konsekvens.



2/12 2012 11:29 cykling 062815



Ja det er interessant og det indikere ikke lige frem at den politiske interesse er aftagende.Tvært imod.

Der er også lige godkendt nu støtte til batteri udvikling til biler og lagring.<span><img src=
" title=":−)" />



2/12 2012 12:08 MIF 062817



Kan I huske denne artikel?

http://www.apexwind.com/news/2011/10/apex-and-maersk-partner-on-offshore-wind-energy/

På et eller andet plan støtter Maersk den grønne energi man kan bare håbe deres ambitioner er endnu større <span><img src=
" title=":−)" />

MIF



2/12 2012 12:01 Triplus 062816



Jeg stødte på en amerikansk støtteordning til offshore, den kaldes ITC (Investment Tax Credit)og adskiller sig dermed fra PTC, som er tiltænkt onshore. ITC udløber så vidt jeg ved, sammen med PTC.





2/12 2012 23:37 Mullere 062822



Der findes mange projekter og gode idéer derude. Prøv at tjekke denne:

http://www.sustainx.com/index.htm

Kort fortalt, så går det ud på at gemme overskuds energi i trykluft.

Der skal køres prototype test meget snart.

Har i forbindelse med mit arbejde, designet og leveret nogle komponenter til denne maskine.

Det er en af de mest simple metoder jeg har set blive brugt til at lagre energi.

Maskinen er ikke meget større end at den kan stå i bunden af tårnet på en V112'er :−)



TRÅDOVERSIGT

62530 KLODEN SMELTER
23/11 14:56 Eggebrecht 8




62546 Vestas er en ..
24/11 13:15 cykling 0























62608 ..
26/11 07:39 mccarthy 0

62609 ..
26/11 07:50 Windstyrke 1





62614 Sikke noget vrøvl..
26/11 08:57 cykling 0