Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab, hvor skal vi hen.


63075 prebenjensen 18/12 2012 11:20
Oversigt

Der er ikke mange indlæg i dag omkring genmab. Hvad skal der til for at drive kursen op. Har været i genmab i 5 år og tungt lastet. Så deres slides g.d. på genmabs hjemmeside. Vi får først nyt omkring maj 2013 vedr. ofatumumab, som kan være en kursdriver.18/12 2012 11:38 Sukkeralf 063076Der kommer bunker af nyt næste år, men lige den trigger du nævner der, må betegnes som den største for året.

Så det bliver en masse små og mellemstore nyheder der skal drive kursen den kommende tid.

Mvh
Sukkeralf18/12 2012 11:43 akademikeren 063078Hej Sukker, jeg tror faktisk udrulningen af daratumumab og duobody aftalerne bliver de største triggere i Genmab. En stor aftale på hexabody kan også gøre virkeligt meget. Måske fremskynder jeg videoen :-)18/12 2012 12:01 Sukkeralf 063079Som enkeltstående trigger mener jeg, at frontline studiet er vigtigst. Men der sker jo en del mere med Daratumumab i år, så sammenlagt kan det sagtens rykke mere i kursen. Yderligere præliminære data heraf bliver også super vigtige - en del god snak om dette også.

Desuden fik vi jo bekræftet, at protokolændringen for kombistudiet med Velcade i hvert fald gik på, at man vil anvende SC dosering istedet. Q1 forventes det opstartet.

DuoBody kan også overraske - specielt tror jeg en licensaftale med den hemmelige partner kan rykke en del. Dels fordi den er overraskende, når den kommer og den kan gå hen og blive ganske pæn. Samt måske vigtigtst af alt åbne op for yderligere muligheder med DouBody.

Svært at vurdere hexaBody endnu og om der kommer en aftale i år af værdi, men de lød meget optimistiske, så det skal jo nok komme før eller siden.

Men de to helt store emner der løfter kursen er med rette Arzerra og Daratumumab.

Mvh
Sukkeralf

Mvh
Sukkeralf18/12 2012 11:39 akademikeren 063077Hej Preben,

Vi livebloggede fra deres meget interessante konference igår hvor der virkeligt blev gået i dybden.

Jeg laver en video om det, men det bliver nok ikke på denne side af julen.

Prøv at kig lidt igennem disse sider her:

http://www.proinvestor.com/index.php/?p=chathistory&l..18/12 2012 12:09 prebenjensen 163080Tak for jeres indlæg. Jeg må sige, at der virkelig er mange gode kompetente herrer i jeres fora vedrørende genmab.18/12 2012 13:51 Solsen 063082Vi fik yderligere bekræftet vores tro på at Arzerra er bedre end Rituxan og af GA101 ikke udgør nogen trussel.

Daratumumab ser også ud til at blive best in class, idet Winkel nedgjorde bl.a. Sanofis CD38 antistof :-)
Flere duobodyaftaler blev vi ligeledes stillet i
forventning, samt gode indtægter på Daratumumab aftalen i 2013.

Jeg blev meget imponeret over de data vi så med
Humax-TF-ADC - kan de holde i klinikken så er potentialet stort i de indikationer den virker i.

Hexabody kan vi reelt ikke vurdere til noget endnu - men det virkede som heksekunst det platformen kunne afstedkomme - 100 fold effektivitetsforbedring

Ingen ville spørge til Minnesota efter Jan opfordrede til det - noget kækt synes man.

Alt i alt en spændende fremtid for Genmab - men det store spring må vi nok vente et par år med !18/12 2012 15:08 Sukkeralf 063083Angående Genmabs nye supercharger, så kunne man måske få lyst til at kigge på Xencor som blev nævnt i gårdagens præsentation.

http://www.xencor.com/pda-platform/xmab%c2%ae-technol..

Deres enhancer teknologi er vist en af de førende og blev bl.a. af FierceBiotech udnævnt til en af de førende teknologi-platforme indenfor biologics - spændende hvornår vi ser DuoBody og evt. HexaBody på den liste :-)

http://www.fiercebiotech.com/special-reports/xencor-x..

Og så lige Thomas Bowers ord med på vejen, som i bund og grund bare er en lille opsumering af hvad der blev sagt i går.

http://medwatch.dk/secure/Medicinal___Biotek/article4..

Har ikke selv fået kigger ret meget mere på det, men når man lige får tid til at høre præsentationen igen, så man lige får Jan´s rosende ord med på vejen, så er det måske værd at kigge på hvad lignende teknologien værdisættes til og hvilke aftaler de har lavet.

Mvh
SukkeralfTRÅDOVERSIGT