Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Kolding tager ansvar!?


63125 Occam 20/12 2012 11:29
Oversigt

"vi .. taber penge på flere end 40 procent af vores privatkunder. Ikke fordi de ikke kan betale deres gæld, men fordi der ikke er sammenhæng mellem det, vi giver, og prisen vi tager for det." Fra Koldings kronik i Politiken http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE1847929/i-dansk..

Men hvor meget nyt siger han egentligt? De (og vi) har vidst i fire år, at de var uforsigtige i højkonjunkturen. Og at de er for dårlige til at tjene penge. Det er næsten pinligt, at det først er nu, at Danske Bank for alvor lukker filialer.

Og mht. ansvar så siger han ikke en lyd om regulering, kontrol og tilsyn.21/12 2012 09:54 Occam 063165Men hvad vil det betyde for den danske banksektor?

Det er klart, at svaret er højere gebyrer for lavere service. Og de andre banker er nødt til at følge med. Deres forretningsmodel er ikke meget anderledes.

I den offentlige debat vil vi få en masse brok over gebyrer. Et par hundrede kroner er noget alle kan forholde sig til. At bankerne kan gamble med nationens økonomi (husk Island) vil glide i baggrunden.

Er det Koldings taktik? Tag de verbale tæv for gebyrerne; det er alligevel uundgåeligt. Og afled opmærksomheden fra regulering?24/12 2012 16:18 TeamGarlic 163205Hey Occam. Det kunne fint være tilfældet. Min kones PI begynder at tage 75 kr. I kontogebyr pr. Kvartal. Der er så samtidig en ikke-eksisterende rente. Bankerne har en meget stor omkostningsbase, hvor personale vejer tungest. Samtidig er de underlagt vildt mange regler, at det er meget dyrt at drive en bank - det tror jeg ikke hele befolkningen ved. F.eks skal de offentliggøre alle finansielle handler jf. MiFID, men jeg er ikke stødt på nogen, der bruger data, men sindssyg dyrt er det at leve op til reglerne.

sent from iPhoneTRÅDOVERSIGT