Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

FA - Regnskabs analyse (Bog)


63305 Leader 7/1 2013 04:15
Oversigt

Hej, jeg har et problem, som jeg håber, at i kan hjælpe mig med.

Jeg har lige købt bogen "Regnskabsanalyse og virksomhedsbedømmelse" men jeg kan desværre ikke komme videre i den, da jeg ikke kan forstå indholdet. Niveauet er for højt og jeg mangler noget grundviden.

Bogen er skrevet af Jurist- og økonomforbundetsforlag. I forord står der, at Bogens primære målgruppe er HD-, HA- og cand. merc studierne. Det er i sig selv en god grund til, at jeg ikke forstå det, da det eneste kendskab jeg har til regnskab er fra HG (Erhvervsøkonomi) som jeg ikke engang kan huske noget af.

Jeg har købt bogen i forbindelse med aktier investeringer. Herunder som en del af min Fundamental analyse, for at beregne nogle nøgletal, der kan give mig et billede af virksomhedens fremtid og for at vurdere om kursen er under- eller overvurderet.

Mit spørgsmål går derfor ud på: Hvilket litteratur burde jeg starte med at læse inden jeg fortsætter med denne bog? Evt. Erhvervsøkonomi?

Jeg håber i vil hjælpe og på forhånd tak!

Mvh. PatrykLinket til bogen: http://www.saxo.com/dk/regnskabsanalyse-og-virksomhed..7/1 2013 18:45 Conner 063312Du kan prøve denne:

http://www.saxo.com/dk/erhvervsoekonomi-videregaaende..

Jeg vil dog anbefale dig et merkonomkursus, for sådan en bog meget tør stof at pløje sig igennem.

Mvh7/1 2013 22:48 Kristensen 063316Et merkonomkursus i hhv. virksomhedsøkonomi og samfundsøkonomi (mikro- og makroøkonomi) er anbefalelsesværdigt. Har været gennem begge gennem HD-studiet, og det giver en god forståelse for sammenhængen i både virksomheders økonomi og samfundets.

Bogen som Conner linker til, har jeg faktisk haft som pensum på HD virksomhedsøkonomi. I forlængelse heraf kan jeg også henvise til en bog om makroøkonomi, som beskriver disse forhold meget godt.

http://www.saxo.com/dk/makrooekonomi-teori-og-beskriv..8/1 2013 17:26 Leader 063332Mange tak for hjælpen :) jeg tror at jeg tilegner mig Erhvervsøkonomi på D og C niveau efterfulgt af Virksomhedsøkonomi på niveau B og A.

Det skulle gerne være en tilstrækkelig forudsætning.

MvhTRÅDOVERSIGT