Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Credit Suisse udsalg af genmabaktier (limit 81)


63351 investor1989 9/1 2013 13:24
Oversigt

Til de personer der følger Genmab aktien har de fleste nok lagt mærke til at Credit Suisse har været storsælger de seneste par uger i aktien. Det ser ud som de har et limit på 81 som er minimum de vil have og er så i markedet som skjulte sælgere hver gang kursen går derover. Jeg syntes personligt, at det er meget flot af købersiden, at den holder stand, og kan køberne spise de sidste aktier hos Credit Suisse kan det føre til store kursstigninger i aktien efterfølgende.
(Jeg har vedhæftet et chart over de seneste 220 dages mæglerstatistik i Genmab aktien for Credit Suisse til de interesserede). Denne viser at de har godt 55.000 aktier tilbage, hvis de alle skal sælges.

genmab, GEN.CO
12/1 2013 00:02 TheNote 263416Et kig på Viking afslører at MACD på dagsplan er krydset op over den lange .. og at ugeplan kommer inden for de næste par uger .. sidstnævnte plejer at udløse KRAFTIGE stigninger. Men ellers nærmer vi os "kanten" endnu engang .. efter en mindre sviptur. Lad os se om ikke MACD kan sparke os effektivt ud over de 86. De næste 3-4 dage bliver vist præget af en "generel" blød konsolidering. Køberne tager til i styrke i USA .. det lover godt på det generelle plan.

TheNoteTRÅDOVERSIGT