Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Foreningen Vestas Shareholders


63608 Hjulmand 22/1 2013 03:41
Oversigt

Formanden og andre udvalgsmedlemmer i FVS forsøger tilsyneladende at kuppe foreningen. Desværre uden held, endnu. Vagn Sørensen har endnu ikke forstået, at han er uønsket i FVS, selv om han er stifter.

Vagn Sørensen stiftede FVS, som en støtteforening for Vestas og deres aktionærer, men som situationen er lige nu, er der nok ingen der gør mere skade for Vestas end Vagn selv.

Det eneste glædelige ved hele situationen er, at vi andre endelig ser en reaktion fra formand Søren Riis og nu også Rudi Ovesen, på Vagn Sørensens galskab.

"MAN SKAL VÆLGE SINE KAMPE MED OMHU"

Hvad kan bedst betale sig, starte forfra eller prøve at vriste magten fra Vagn? Jeg er sikker på, at de der kan se mening med en forening for Vestas aktionærer, pr. automatik vil følge Søren Riis over i nystiftet forening. Problemet er den række af kontaktet og relationer FVS trods alt har.

Hvis Søren Riis beder om opbakning, er det vigtigt at give ham den.

Hjulmand

http://www.vestasshareholders.dk/22/1 2013 10:18 chano 163611Ja det vil være godt men en mere åben og medlemsstyret forening.

Personlig er jeg ikke længere medlem ifølge Vagn da han løgnagtig påstår at jeg ikke ejer nogle Vestas aktier og derfor ikke kan være medlem.

Der er vel ikke mange medlemer tilbage der har betalt medlems gebyr for 2013 og dermed har ret til at stemme til en GF.23/1 2013 18:06 Jens G 063668Fandt hurtigt ud af at denne Vagn - direktør - var et blålys sammen med sin søn. Havde desværre betalt kontingentet, men meldte mig hurtigt ud igen, og bad ham slette mig som medlem.

Han skulle ikke misbruge stemmerettighederne på mine 5.000 aktier.

Der er uden tvivl et behov for en sådan forening - og det er synd, at han har "smadret" en god ide.23/1 2013 18:25 troldmanden 063671Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været vidne til noget som det der sker i VS. Det er helt utroligt så dybt ned i jorden man kan stikke sit hoved og nægte at se realiteterne i øjnene.


Det er naturligvis ulovligt at benytte databasen til at sende alt muligt ud som ikke er realteret til vestas/VS. Men Formanden outranker altså Vagn og Vagn kan derfor ikke sige at han ikke vil give adgang til databasen. Og ja vagn må gerne give formanden adgang til databasen. For de sidder allerede i samme bestyrelse. Hvad han ikke må, er at give uvedkommende 3. part så som mig adgang til databasen.

Hvad der begyndte som en rigtig god ide er nu endt tragikomisk. Så er det kun man bliver glad ved at man sagde nej til at sidde i bestyrelsen....

Forøvrigt sagde vagn helt i starten at han kunne vil side midlertidigt i bestyrelsen og overlade hans plads til andre mere kompetente personer. Mon han følger op på hans egne ord.....23/1 2013 20:37 chano 063675Vi får ikke den database fra Vagn men det er vel også snart ligegyldig da der kun er 2 medlemer Vagn og hans søn.

Det er mere vigtig at få adgang til hjemmesiden så vi kan komme vidre.

Det eneste jeg skal bruge en forening til er kun at repræsentere mine synspunkter ved den kommende GF i Vestas da jeg sjælendet har mulighed/tid til at deltage selv.

Er det muligt at brevstemme eller ligende til vestas GF ?

Jeg ved der er flere fra ProInvestor der deltager måske kunne de Repræsentere de forskellige stemme muligheder så man kan vælge en repræsentant der passer ens synspunkter.

Jeg tror ikke du skal regne med at Vagn trækker sig da han sikker ikke mener der er mere kompetente personer en ham selv.4/2 2013 21:13 Bryan 063834Hvis man kan stole på informationer fra foreningens forum, har han så lige rundsendt medlemmernes mailadresser til alle foreningens medlemmer :

http://www.vestasshareholders.dk/page1.php?topic=93&pageNum=4

Det er der sikkert mange der bliver glade for.4/2 2013 22:26 RiisSo 363836Er der nogen her der ved om det at udsende synlige e-mail til alle medlemmer er lovligt, faktisk rådførte jeg og andre Vagn om at man kunne bruge Bcc til skjult udsendelse til enhver.
Hvor er det en skam at vi (de nu afgåede) ville have indsigt i medlemskartoteket men ikke kunne få det hvorved dette samt andre interne forhold gjorde at jeg måtte afgå. "Vi kunne ikke følge den linie der var ført".
Nu ser det ud til at alle får navnene 'gratis'.

Jeg forstår simpelthen ikke den logik. Ej heller den vrede og de angreb fra den tilbageværende bestyrelse vi ser i foreningens WEB sider der bare skader en god ide.

Jeg har aldrig ville kuppe foreningen, kun have en bedre medlemsinformation.

mvh

Søren Riis
Se desuden mit DAF interview:
http://www.shareholders.dk/art/templates/nyhedsbrev.aspx?articleid=2810&zoneid=14/2 2013 22:51 Bryan 063837Jeg tør ikke sige om det er lovligt, men det er da lidt uheldigt. Især når han nu har gjort et stort nummer ud af at "beskytte" medlemskartoteket af hensyn til medlemmerne. Rent teknisk burde det være muligt at sende mails til alle uden adresserne bliver synlige for andre.

Nu har han jo tidligere offentliggjort personlige oplysninger på folk han har været uenig med, så hans motiver for at I ikke måtte få indsigt i medlemskartoteket er nok ikke hensynet til medlemmerne.

De angreb I udsættes for kan ikke overraske hvis man har fulgt hans ageren herinde og i foreningens forum. Det er jo hans stil overfor alle der tillader sig at have en anden mening, og nu er det så jeres tur.

Det er da helt sikkert at det skader foreningen og ideen. Der må være mange medlemmer der ryster på hovedet over det der sker. De lader sig nok ikke så nemt overtale til at deltage hvis andre skulle tage over når Vagn har kørt foreningen helt ned.4/2 2013 23:38 Jens G 063839Vil anbefale de der kommer til generalforsamlingen at kontrollere "Vedtægter" og "Referat fra stiftene generalforsamling".

Vagn sendte dem til mig umiddelbart inden jeg meldte mig ud af foreningen - og dengang var de ikke iorden.

Der manglede underskrifter fra den samlede bestyrelse og stifterkreds. Vagn og hans søn havde dog underskrevet.

Tror slet ikke at der har været nogen stiftene generalforsamling27/1 2013 22:28 RiisSo 163721Fredag kl 16:36 udsendte fratrådte formand samt 3 udvalgsmedlemmer følgende pressemeddelelse:
"Til redaktionens orientering


Undertegnede skal hermed meddele, at vi fra dags dato stopper vores arbejde i henholdsvis bestyrelse og udvalg under foreningen Vestas Shareholders.

Tilbage i bestyrelsen og udvalgene er alene Vagn Skou og hans søn Torben Skou.

Foreningens vedtægter gør det desværre muligt, at to personer alene kan træffe beslutninger på såvel bestyrelsens som foreningens vegne. Da vi ikke kan stå inde for denne linje, ser vi ikke anden mulighed end at trække os fra vores poster.

Vi skal beklage, at det ikke er lykkedes os at løfte opgaven indenfor de eksisterende rammer omkring en god ide og projekt med at samle Vestas mange småaktionærer i en forening, der kunne indgå i en konstruktiv og også kritisk dialog med Vestas,

Underskrevet

Søren Riis, medstifter og afgående formand,

Anders Aaselund Høier, afgående udvalgsmedlem

Karin Sloth, afgående udvalgsmedlem

Rudi Ovesen, afgående udvalgsmedlem"

Jeg vil ikke kunne deltage i yderligere debat eller kommentarer grundet mit arbejde fra 7 til 20 hver dag i tiden.

.28/1 2013 03:54 chano 163722I skal alle 4 have et stor TAK for jeres arbejde i foreningen.
Også selvom resultatet ikke blev hvad i ønsket.

Jeg håber i vil deltage i vores debat her når i har tid og evt. melde jer ind i Vestas gruppen så i også kan deltage i chatten.

Igen TAK !!!TRÅDOVERSIGT