Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

valuta udfordring ved Investering af Ratepension


63725 TraderMike 28/1 2013 16:00
Oversigt

Hej Jeg har fornyelig samlet mine ratepensioner i en konto hos nordnet med henblik på at selv af passe mine investeringer. Jeg er i den forbindelse løbet ind i en udfordring som jeg ikke helt havde overvejet inden jeg flyttede kontoen.
Det viser sig nemlig at HVIS man handler udenlandske aktier f.eks svenske fra en rapension, så veksler Nordnet beløbet frem og tilbage mellem den udenlandsk valuta og danske kroner hver gang hver gang der handles. Det betyder, at der bliver lagt betydelige veksel omkostninger til hver eneste handel der foretages. Helt konkret genneført jeg en handlen i xact_bear_2 hvor kurs differencen udgjorde 0,7% af handlens størelse. Læg hertil normal Kurtage på 0,1% så bliver de samlede handelsomkostninger på ialt ca 0.8%.
Jeg har forespurgt hos Nordnet om man ikke kunne lave en valuta konto som man kan med åbne depoter - det fik jeg af vide at det var ikke muligt med en ratepension.
Jeg har kontaktet saxoebank som tilsyneladende ikke havde nogen problemer med valuta konti på ratepensioner.

1. Jeg er lidt interesseret i at høre andre hvad gør i for at minimere valuta omkostningen i forbindelse med investering af pensioner?

2. Er der nogen som bruger saxoebank - som kan bekræfte at det er muligt at lave valutakonti i saxo ebank når man har en ratepension ?



TRÅDOVERSIGT