Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Et nyt spændende selskab


63784 leoloo 31/1 2013 23:19
Oversigt

Mel:


Da Helge chatted i Canada
Og ikke ænsed´ noget
Da så han et skilt på en tur
I Ballerup Industri!

Han gik og kom til radioen
Og grundlage hymnen
Der stod Hr. Aldo og røg sig ihjel
Hvis i tør så tag mig ind

Jeg er så den der går rundt med "vågn op"
Jeg er tåbernes vidne
Jeg har råbt: Jeres pis står til regnskab en dag
Så hvis du tør så stol på mig

SOLO

Jeg så Eurotrust og E.investment gå ned
Jeg så Capi, Ges og flere andre
Nu vil I vise en ny , der kan fucke folks liv
Så hvis I tør så fuck med mig.

Skulle dette blive sat op på et større provins teater;

Violiner og lirekasser kunne køre meget hårdt på, til en nærmest voldsom styrke og meget gerne med nyankomne skribenters udsagn kommende farende forbi (det kunne være på et stykke lagen) eks vis Investor89 store begejstring i sidegardinet så som $$$$$$$$$$.. og NU skal i høre her.. osv. Det vil skabe en rigtig god effekt..

****


Men som lytter og læser kan de fleste vel i disse dage nikke genkendende til forventningen om de engang i fremtiden himmelske stigninger i LIQTECH som har udvist helt abnorme og ekstraordinære resultater de seneste 3 år. Da kan vi vel, underbemidlet som trofaste læsere som vii princippet er, eller hov, overfordruknene individer, som vi i næstbedste fald er, læse alverdens troldskab og salsabim-bam løsninger om de kolde facts så som selskabets regnskaber der jo nærmest er esksploderet overskudsmæssigt i de seneste 3 år. Det er helt fuldstændig vildt det der sker i LIQTECH - ihvert fald indtil man gør sig den ulejlighed at læse det pissede regnskab for de senste 5 år. Hold da kæft hvor vi laver dollllaaars, eller?

Hov hvilket enormt aktiv vi har som bestyrelsesformand i LIQTECH: ALDO PETERSEN. Der må være en ende på alle de successer den mand vil stille op til, jeg under ham meget, og jeg vil til enhver tid være foregangsmand for en støttegruppe der vil bede ham om at ligge sig ned med røvballerne opdad og lade danske taknemmelige investorer passere hans irolagte korpus forbi og folde 100, 200, 500, og 1000 kronesedler ned i røven på ham. Som en gave, en gestus, og måske som en indikation på det minde der om 100 år vil hænge over hele københavn; En ægte værdiskaber med hans hellige røv fuld af penge.

Andre vil sige han er ulækker og svindler fra inderst til yderst, Alle tvivlere der kigger efter; I er satme ulækre, sådan at rode manden ret op i hans røv.

Alle der ikke kender til aktien: Læs historien. Men nu skal den hejses til over 3, se hvem der køber opad og se hvem der sælger hele vejen ned.

Fup og fik-fucking-dus hele banden, som åbenbart er blevet behændigt udvidet med dygtige skribenter der indleder med: "nu har jeg fulgt denne Aktie siden min første moster Ellys tid". osv. Så som, nå ja se det selv...

Ynkeligehed og mennesker der ikke på nogen måde formår at skabe noget som helst! Aldrig har de solgt en eneste ærlig vare i en eneste butik/virksomhed som de har tjent en krone på, eller hur?

Men lede andre ind i deres numre det vil de, og intet andet.

Good luck staying on their boat while they blow your ass!!!

Håber fandeme ikke jeg med linket til Kim Larsen stiller nummeret i diskredit. Say I did, so what..


vh31/1 2013 23:53 Fundamental 063785Utroligt hvis den gruppe stadig kan lede folk ind i deres lyssky forretninger.1/2 2013 13:11 akademikeren 363787Her er lidt facts for de dovne. Overskud i 2011 vendt til underskud i 2012. Tilgengæld er de gode til at bede deres aktionærer om penge. Det gjorde de i 11 og i 12. Der er nu 24 mill aktier i selskabet. I 11 var der kun 10 mill.

Nettoomsætningen faldt meget kraftigt i Q3 så det skal man have en ret god forklaring på.

I det hele taget ser den ret uattraktiv ud - handles på OTC - som ikke er verdens mest likvide marked.

Hvordan man lige præcis falder over denne "perle" i havet af investeringsmuligheder skal jeg lade være usagt. Men Leoloo har jo en ret velskrevet poetisk anfaldsvinkel.

F

F

F
1/2 2013 14:08 Occam 363789Aha, hvis man har underskud og øger antallet af aktier, så vil EPS stige!1/2 2013 14:01 investor1989 063788Fin du har en holdning til dette, men syntes du bør holde dig for god til at hænge mig ud med navn i din egen hetz mod en bestyrelsesformand. Det er fandme ikke PI niveau det der !1/2 2013 14:09 investor1989 063790Det er da helt fair at være kritisk og komme med kritiske holdninger osv. det skal der være plads til. Især i sådan et selskab her. Men man kan da gøre det på en ordentlig måde.. Og helt klart en god anbefaling ikke at gå all in i sådan et lille nicheselskab. Men at nogle mennesker finder deres teknologi spændende og kan finde på at købe et frimærke. Herregud, så lad dem dog. Som om leoloos egne tab på diverse investeringer nu skal køres over på at andre ikke må tjene penge på dem. Jeg er allerede godt % oppe i Liqtech.1/2 2013 19:56 polopolo 063795jamen investor umiddelbart er du nu ikke så nem at genkende. Kunne du ikke forholde dig til kritikken.
Faktisk mener jeg at det skal du F. når du tillader dig at mene man bør købe for mindst 10.000 dkr.
Du må komme med en historie om hvorfor firmaet og best. formanden i dag er af mere troværdig karakter end tidligere. Du må fortælle om der rent faktisk er substans i deres produkter . Mere præcist end at membraner er godt for udstødning på lastbiler og bakterier i drikkevand. Og du bør fortælle om årsagen til nedgang i omsætning Q3. Du har fortalt at der har været en lock up periode og at der satses på at gå fra OTC til rigtig børs ,det er fint og forståeligt men resten skylder du os info på når du anbefaler at købe for min. 10.000 dkr
Polopolo3/2 2013 15:41 investor1989 063813Tror du har misforstået mig polopolo. Mener ikke som sådan at man skal investere minimum 10.000 kr. Det var mere end anbefaling set i forhold til de handelsomkostninger der er ved at handle på OTC børsen, altså en hentydning til at det trods alt ikke giver nogen mening at købe for 100 kr. når omkostningerne er så høje.

Jeg har skrevet flere steder at jeg ikke har nogen holdning til Aldo. Det er ikke ham jeg investerer i. Det er selskabets produkter. At andre ikke kan lide manden, fair nok. Jeg har også skrevet hovedårsagen til nedgangen i Q3, nemlig i partikelfiltrermarkedet som er voldsomt svingende og som stadig udgår den største del af omsætningen. Omvendt læser man længere ind vil man se at deres membranafdeling stadig har rigtig stor vækst og udvider løbende med flere og flere partnerskaber, så for mig er det klart deres membranafdeling jeg holder øje med og kigger på, og der er væksten stadig godt (dog fra et lille niveau), deres partikelfilterafdeling er meget svingende men den er god at have indtil membranafdelingen rigtigt får hul igennem hvilket jeg tror på :)4/2 2013 03:36 polopolo 063820Nej nej jeg forstod godt at årsagen var større omk. Ved otc handler. Men stadig så finder jeg det altså vigtigt at være forsigtig med at anbefale andre køb i den slags papir. Uanset produktet så er det altså en farlig person i ledelsen med al den usikkerhed det kan medføre for værdierne i selskabet.
Venlig hilsen Polopolo4/2 2013 07:46 investor1989 063821Helt enig med dig i at det er en overvejelse man skal gøre sig inden man investerer her :)7/2 2013 03:49 leoloo 063885Det oprindelige indlæg fik jeg en del forståelige stryg for kan jeg se. Det er heller ikke godt skrevet generelt, om end det indeholder det væsentlige i hvad der skulle med, det jeg mente at jeg måtte give udtryk for. Så er der det indledende på versefødder, oh well det er så som så, men kunst karakterer det gives der heldigvis ikke herinde, de findes så til gengæld så rigeligt i chats rundt omkring. Det er konstateret.

Men indrømmet, når jeg skal skrive indlæg med en grad af at være fortørnet, så har jeg det med at fyre løs og på trykke send inden der bliver brugt for meget tid på at redigere.
Selvfølgelig er det noget pis at skrive så kontroversielt og vel decideret flabet, det skal jeg som den første indrømme, og vel også beklage. Men det mest saglige og faktuelt brugbare indlæg var det der lå et par linjer efter mit eget og det var akademikerens, og hvem ville have læst og fundet større interesse og et generelt debat oplæg i det og måden det blev præsenteret på? Facts og intet andet større krydderi?

Jeg ville åbenbart, den aften give debatten en i røven om dette selskab, og tvinge alle til at tænke sig om, og derfor valgte jeg at smide sådan en kontroversiel klud i hovedet på de potentielle, de etablerede og de skrivende der nok allerede finder min nordjyske fremgangsmåde i overkanten. Jeg skriver snørket og ofte konfronterende, sådan har det vist altid været.
Jeg var 5 dage i Tyskland efter jeg skrev indlægget, og var ikke på nettet da jeg igen, igen havde glemt mit tyske stik til strøm. Jo de kører samme stik men ikke med samme størrelse omkring selve de 2 ben. Jeg kunne gå i receptionen men valgte at lade det være og med 4 dage uden internet men arbejdende på mit lager i Neumünster, så voksede dette debat indlæg sig noget større end jeg havde ønsket. I mit eget hovede. Gad vide hvad reaktionen var? Det var lidt tungt for det anede mig at jeg var gået et stykke over stregen, og havde fucket op, om end jeg ikke var sikker.

4 personer jeg fik inddraget i det oprindelige indlæg, og som der efter min læsning af det oprindelige indlæg skal knyttes kommentarer til:

Hegu:
Når jeg læser på alle fora i Danmark og i Norge på Hegnar, så læser jeg dine indlæg. Jeg finder dig altid læsværdig. Jeg skal pointere at det du har bidraget med i radio 24/7 er spændende og informativt. Dog usmageligt. Nichts weiter.


Liqtec:
Jeg fik svinet jeres selskab, det tager i nok ikke så tungt.

Aldo:
Tak for sangen og opmærksomheden, jeg vil nøjes med at sige at jeg på ingen måde har noget at udsætte på dig og at du får min allerstørste respekt og inderligste hilsener. Så må du selv trække fra og ikke mindst lægge til. Sig røvhul og lettere tåbet.

Investor 89:
I din form er du jo perfekt. Pishamrende dygtig og skarpt tænkende. Al respekt herfra. Og det var netop grunden til du røg i mit indlæg: Det viden du spreder skal man forholde sig yderst kritisk til fremover. Du er blevet en man lytter til og det forpligtiger: hold dig til sunde selskaber og sager du oprigtigt føler for.

til sidst får i grunden til at jeg fremover ikke går i chatten eller debatten, og trækker mig fra al investor snak. Tak for alt og hey, det var sgu sjovt i de 6 år:det er sønnike der har min prioritet fremover, og som nok har haft den i de senete par år.

Sorry hvis det var lidt for tåbeligt til sidst.
Hilsen til alle.

MVH

JanTRÅDOVERSIGT