Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Liqtech får valideret teknologi med partner i Kina


64077 investor1989 19/2 2013 17:05
Oversigt

Indleder kommercielt samarbejde:
-----------
http://finance.yahoo.com/news/liqtech-international-inc-announces-commercial-145200013.html
---------
BALLERUP, Denmark, Feb. 19, 2013 /PRNewswire/ -- LiqTech International, Inc. (LIQT) ("LiqTech") is pleased to announce that LiqTech SiC membranes are currently being used in the recovery of protein in a foodstuff application in China. FANRUNSI (Shanghai) Fluid Technology Co. Ltd., a Chinese engineering firm located in Shanghai, has installed 240 m2 of LiqTech SiC membranes at a Chinese customer location. The end-user is considering a further expansion of additional SiC membranes worth more than $1 million in 2013.

Mr. David Li, Managing Director of FANRUNSI remarked, "LiqTech SiC membranes are able to display outstanding operational cost savings to our customer compared to the existing membrane technologies. We believe that with initial success here, SiC application in the protein recovery industry could see a tipping point."

FANRUNSI (Shanghai) Fluid Technology Co., Ltd. is a professional company engaged in membrane filtration equipment and fluid engineering design and installation.

Mr. Lasse Andreassen, LiqTech CEO, remarked, "The LiqTech membranes have successfully demonstrated superior cost/performance for protein recovery, and we are very satisfied with the cooperation and work of Fanrunsi. We see a large potential in the Chinese market for the LiqTech SiC membranes, and this project demonstrates that potential in China can be realized fairly quickly by using our dedicated engineering resources to support our Chinese customers within the Energy, Wastewater and Food industries. The Fanrunsi order is the second order LiqTech has received in the last two months in China, and shows the strong contribution from our recently opened office in Singapore. We believe that having local sales and support resources is important to our overall strategy and success."

The recovery of proteins is another existing market in the food industry where LiqTech SiC membranes can make a significant difference for the end-user. Using LiqTech SiC membranes in the process will save our customers both operating and capital expenses. In addition, in some cases the recovered proteins are of a higher quality that can be used in the pharmaceutical industry, increasing the sale price of the proteins for the end-user. LiqTech now has several reference customers for protein recovery in a market of substantial size.19/2 2013 18:58 Bryan 164079Er det virkelig nødvendigt med en ny tråd hver gang du finder noget om din miniputaktie. Nu har du startet 3 tråde på side 1.

Jeg ved godt at det er vigtigt for din strategi at flest muligt ser din hype, men alligevel. Hvis aktien ikke kan stige uden din hjælp og omtalen i radioen, er det nok alligevel ikke værd at investere i.

For dem der ikke har læst om din strategi på EI er her et citat fra dit indlæg :

"Og må sige bryan, at jeg ærligt talt er fucking ligeglad med moral. For mig handler det om at tjene penge. Hvis jeg kan bruge min exceptionelle høje IQ til at få andre til at hoppe ind i de aktier jeg godt kan lide og tjene på det. Så bliver jeg da ved med at gøre det når jeg kan score afkast som år efter år slår markedet med flere længder. Når nogle vinder taber andre altså. !"19/2 2013 19:02 investor1989 064080Jeg poster en ny tråd når Liqtech kommer med en ny nyhed?? Det afgør kun selskabet selv hvornår sker. Jeg deler bare informationen rundt...

Det er ikke mig der vælger hvordan det går selskabet...
Nu er det nok ikke min "hype" der løfter aktien, men at de netop kommer med nyheder.

jeg har købt aktierne i 1,64-1,68 intervallet og hvis du så efter ville du se at stigningen derfra og til 2,3 idag stort set er sket over 2 dage. 2 dage hvor Liqtech er kommet med afgørende nyt i selskabsmeddelelser... Så nok derfor aktien stiger.

Den handels gennemsnitligt med over 500.000 kr. om dagen og det sidste stykke tid langt mere. Det er nok begrænset hvor mange privatinvestorer på investorsites der køber den op for disse beløb tror du ikke ? .19/2 2013 19:30 Bryan 264081Du har stadig en tråd lige herunder du kunne have brugt istedet for at at oprette en ny.

Der er nok flere ting der løfter kursen, men det ændrer intet i forhold til din hype.

En anden medvirkende årsag kunne være at Helge Larsen omtalte den i 24/7 10 jan. Han omtalte den tilfældigvis igen igår.

Hype, LIQT
19/2 2013 22:26 pete44.5 064082Incl. tahoo chatrooms osv. osv. er i blevet betalt for at faa den over 3 saa den kan komme paa NASDAQ20/2 2013 00:10 Thomas 064083Bryan, det ikke en bedre ide at gå efter Eggebrecht og Camel til at starte med? De står nu længere oppe på min liste af folk jeg gerne ser skrive færre indlæg.

Og helt ærligt, så tror jeg ikke du nødvendigvis er irriteret over at der bliver oprettet et par tråde - du er mere irriteret over I89 og hans udsagn om at han er ligeglad med moral og etik og irriteret over at du føler han hyper - så hvorfor siger du det ikke bare lige ud, istedet for at gemme det bag en kritik af antal indlæg?20/2 2013 10:19 Bryan 164089Du har helt ret. Men jeg mener da også at jeg siger det ret tydeligt ved at citere hans indlæg fra EI. Jeg ved ikke om du deltager derovre også, men der har jeg også sagt det ret tydeligt.

Jeg gemmer ikke noget bag en kritik af antal indlæg, men hans hype består jo netop i at oprette nye tråde overalt hvor han kan komme til det. Det er ikke godt nok for ham at skrive i en eksisterende tråd der ligger som nr 5 på siden, han skal helt op øverst på siden for at få mest mulig opmærksomhed. På EI er det ikke nok at skrive i det nye spekulantforum, han bringer samme indlæg i aktiedebatten også.

Kan en Aktie ikke sælges på regnskaber og nøgletal kræver det en stor indsats at sælge den på hype. Det arbejder han hårdt på.

Problemet Eggebrecht og Camel vil jeg overlade til administrator. Dem er der alligevel ingen der lytter til. Investor89 er bedre til at sælge varen, desværre.20/2 2013 11:27 akademikeren 064093Jeg giver dig 100% ret Bryan.

Og det er godt at der bliver gjort opmærksom på at der foregår en bevidst hype af denne Aktie.

Jeg havde en gennemgang af regnskabet, som på alle fronter viste at denne virksomhed slet ikke var interessant.20/2 2013 11:37 investor1989 064095Nu værdiansættes selskaber på fremtidig indtjening og ikke nuværende.

Jeg kunne også lave en elednig analyse af genmabs regnskaber..

Men vi er trods alt begge enige om at genmab er et godt selskab på trods af at du ikke kan se det i regnskaberne endnu.

Men jeg syntes også det er helt fint at Bryan gør opmærksom på risikofaktorerne (er oftest selv ikke god nok til dette), og vil han gerne være vagthund må han gerne det.
Håber samtidig han gerne vil argumentere mod selv casen Liqtech og ikke blot mig som person, så kunne vi få en god debat igang, hvilket er hele formålet med investorforums. At debatere Aktie og ikke personer :)20/2 2013 11:45 akademikeren 064096Jo det er vi såmænd helt enige om, men som min gennemgang også viste, så er der lige blevet udstedt rigtigt mange nye aktier og omsætningen i selskabet er sågar faldet, så der er ikke meget der tyder på at dette er en fremtidig vinder.

Den fortjener ikke megen opmærksomhed i min bog. Og selv dårlig omtale kan være god omtale, så jeg vil ikke bidrage udover det regnskab man kan se i den første tråd.20/2 2013 11:47 investor1989 164097Nu viser du jo 2011 regnskabet. En stigning i antal udstedte aktier fra 2010 til 2011 kan du ikke bruge til noget for selskabet blev først børsnoteret i 2011 og værdi pr. Aktie kan derfor først bruges fra det tidspunkt de blev børsnoteret. Men ja, lad os se hvad der sker de næste 6-12-18 måneder med selskabet.
Under alle omstændigheder er det ikke et man skal gå all in i :) Jeg mener det er et fint firma at købe en mindre post i.20/2 2013 13:13 mlama 064099Investor1989, når du investerer i Liqtech, har du så ingen betænkeligheder ved at Aldo Petersen er bestyrelsesformand med tanke på historikken? Der er sket mærkelige ting i mange af de selskaber han har været involveret i, bl.a. Guava, Eurotrust, Greentech og Parken. Hvorfor skulle historien ikke gentage sig i Liqtech?20/2 2013 13:19 investor1989 064100Jeg investerer i deres unikke produkter, ikke manden der sidder som bestyrelsesformand.
Nu er jeg jo ikke så gammel kan du jo nok se, så kan ærligt talt ikke huske så mange af de episoder du snakker om. Men det jeg mener at have hørt fra folk var mere at han pumpede sine aktier voldsomt. Mener ikke han har lavet kriminalitet etc. eller er dømt for det.
Så hvis det eneste han laver er for meget pump af sine aktier er det jo bare at lave sin Due Dilligence ordentligt.

Men som sagt er det pga. deres unikke produkter der retter sig mod nogle kæmpe vækstindustrier at jeg finder selskabet interessant. Hvis du kigger på ovennævnte selskaber havde de ikke rigtigt noget unikt over sig og levede også alle meget af gældsfinansiering og kørte med underskud etc. hvorimod Liqtech jo kører i 0 og har en fin cash position.

Men igen, det er jo ikke en Aktie du går all in i. Men jeg mener den er attraktiv at sende en mindre del af porteføljen i.20/2 2013 14:27 mlama 164101due diligence er fint, når man kan stole på regnskabstallene. Guava og Greentech så også fine og undervurderede ud. Men læs bl.a. her hvad der kan ske, når milliadærklubben er involveret: http://bizzen.blogs.business.dk/2009/09/18/guava-og-den-gamle-rigmandsklub-hvad-sker-der/

Jeg blev selv forblændet af de flotte tal i Guava og Greentech som jeg begge tabte en pæn skilling på. Aldo Petersen var storaktionær i begge, sammen med vennen Peter Forchhammer. I Eurotrust rejste bagmandspolitiet sag mod Aldo Petersen (som sidenhen blev droppet). http://www.computerworld.dk/art/28373/bagmandspoliti-dropper-sag-mod-eurotrust-topfolk
Om der reelt var tale om bedrag i den sag ved jeg ikke, men det er påfaldende at der hvor milliadærklubben har været involveret er der sket underlige ting.

Jeg tror det er klogt maksimalt at have et frimærke i et selskab hvor Aldo Petersen har indflydelse.23/2 2013 02:35 XJK 164172Nu er LiqTech jo ikke de eneste i verden, der producerer SiC membraner :o)

Hvad er det der gør, at du mener, at der er tale om et unikt produkt? Og hvilke patenter er der eventuelt udtaget for at beskytte denne unikke teknologi?20/2 2013 14:41 Bryan 364102For mig er debat om strategi mindst ligeså vigtig som debat om enkeltaktier. Det fremgår nok hvis man kigger på mine tidligere indlæg.

Du beskriver jo klart nok din strategi i det indlæg jeg citerer dig for. Du baserer din strategi på at få andre til at hoppe med på dine aktier ved hype på flere fora, så du selv kan tjene mere. Den strategi synes jeg da nok er en debat værd. Det handler ikke om dig som person, det handler om din strategi og din måde at følge den.

Men selvfølgelig er det da noget folk skal tænke på når de læser dine indlæg fremover.

Jeg kan også finde på at nævne smallcap i nogle af mine indlæg. Men jeg ville aldrig oprette en lang strøm af tråde om samme lille Aktie, for at lokke andre til at købe den. Min investering skal ikke afhænge af om jeg kan lokke andre til at hoppe ind. Hvis aktien ikke kan stige på selskabets resultater alene, har jeg købt den forkerte Aktie.

Det er ok at du køber en højrisikoaktie hvor forventningerne til fremtidig indtjening bygger mere på drømme end på tidligere beviste resultater. Men det er i mine øjne ikke ok at skrive en masse indlæg for at lokke andre til at gøre det samme ( ensidig gentaget hype, var der en anden der kaldte det ).

Casen LiqTech er der vel ikke så meget mere at sige til end Akademikeren har sagt i en tidligere tråd. Jeg kunne da godt skrive at P/E (2011) nu er over 100. Du har selvfølgelig ret i at det er gamle tal, hvis vi istedet tager P/E ttm bliver det endnu værre, så er tallet negativt. Jeg kunne også nævne at aktien er steget ca 80% på lidt over en måned. Der har ikke været regnskaber i perioden der kunne berette dette, men et par radioudsendelser har pumpet kursen op. At springe på den slags varmluftsballoner er livsfarligt. Men jeg mener egentlig ikke der er nogen case, der er værd at debattere.

Formålet med investorforums ?
Er det at vi skal debattere investeringsrelaterede emner med respekt for hinanden, eller er det at man skal "udnytte sin exceptionelle høje IQ" til at snyde hinanden ?20/2 2013 14:47 investor1989 164103Fint indlæg Bryan.
Nu vil jeg lige sige at LANGT størstedelen af alle de penge jeg har tjent på aktier har været i SPPI, QCOR, Novo, Genmab, HLF etc. hvor du ikke kan påvirke kurserne.... Jeg har aldrig skrevet at min strategi er at gøre som du siger. Min pointe er bare at hvis det er hvad der sker har jeg intet moralsk problem med det. Når jeg finder en Aktie jeg syntes om graver jeg i den og analyserer alt omkring den. Er den interessant køber jeg den. Herefter skriver jeg lange analyse på al min reasearch som jeg gerne deler ud af på diverse fora, især på MI kan de ses. Jeg gør ligeledes alt for at holde informationsniveauet oppe. dvs. sker der nyheder og andre vigtige begivenheder i mine aktier sørger jeg for at budskabet kommer ud. Sker der en afledt effekt af dette der får mine aktier til at stige på bekostning af andre har jeg intet moralsk problem med dette.
Du har misforstået mig (eller jeg har skrevet det dårligt) hvis du tror det er en bevidst strategi jeg bruger døgnet rundt.. For i så fald ville jeg jo hurtigt blive gennemskuet da mine "pump" aktier ville falde tilbage igen.
Istedet har mange af de aktier jeg har anbefalet her og især på MI og EI steget flere 100% og faktisk ikke faldet tilbage igen,.. På den måde har jeg opbygget en stor del credibility hos folk....
Dette gør at mange nu også følger de ting jeg gør. Du mener så jeg har et moralsk ansvar her, det mener jeg ikke. Det gør nok bare at vi har en forskellig måde at anskue tingene på.

Og det er for mig at se fint nok :)20/2 2013 15:33 akademikeren 264104Igen enig. Jeg ligger selv med 2 illikvide positioner i small cap. Den erne er Columbus IT, den anden Expedit. Jeg har nævnt dem, men ikke på denne måde og jeg har nærmest fremhævet expedit negativt som en Aktie man slet ikke kan komme ind eller ud af.

Jeg vælger at følge op på disse investeringer hver gang der aflægges regnskab, men det er stort set også det.

Der er masser af forum til at hype sine aktier. ProInvestor har aldrig været et af dem.

Og når man så nævner Vestas og Genmab skal man altså huske på at den daglige omsætning er mange mange gange større. Genmab kunne rykkes i 25 dog. Vestas har aldrig for alvor været til at påvirke. Kun kollektivt.

I Ligtech skal man blot have en eller to ind om ugen. Det er nok. Og det er helt uholdbart. Hvorfor er der ingen reflektion over konkurrenterne/peers?21/2 2013 15:45 investor1989 064128LIQTECH INTERNATIONAL, INC. ANNOUNCES A NEW PRODUCT TO ITS portfolio, SIC MEMBRANE DISCSBALLERUP, DENMARK - (PR NEWSWIRE) - February 21, 2013 - LiqTech International, Inc. (OTCQX: LIQT) ("LiqTech") is pleased to announce the newest product to the Company's portfolio, SiC membrane discs.The membrane disc system is based on a principle of creating cross-flow by rotating the membrane as an alternative to pumping the liquid across the membrane in the traditional tubular setup. Energy consumption is only 17% compared to regular cross-flow.The membrane disc system can handle liquids with high solid content and will therefore be used in applications such as wastewater treatment, manure concentration and pharmaceuticals. The application is also suitable in algae dewatering before final extraction of Omega 3 and other high-value content for production of feed or bio ethanol. These applications are growing markets, and all face a continuous challenge in finding energy-effective treatment solutions. LiqTech believes that its SiC membrane discs will set the standard for requirements in future system design, due to higher flux and better chemical resistance at a comparable price to other solutions. The market for membrane discs has strong potential alongside LiqTech's other tubular and flat sheet membranes.The product was developed with funding from the Danish foundation for Green Development and Demonstration Program (GUDP - Grøn udvikling og demonstrations program). The foundation has partially funded the development of the SiC membrane discs for concentration of manure, however, LiqTech retains full ownership of the intellectual property. Concentration of manure will enhance the production of biogas compared to gasification on raw manure, and will limit the CO2 Emission from transportation of the untreated manure prior to the gasification.The membrane disc product will be marketed through a strategic partnership with an experienced system integrator. The system integrator has a long history in designing membrane disc equipment and believes that LiqTech SiC discs can reduce the system cost, efficiency and footprint, which are the key parameters in most filtration applications.The total market size for sludge treatment is estimated to reach US $5.8 billion in 2013, growing at a compound annual growth rate of 4.6%. The membrane technology portion of this market is approximately 5% of the total market, or approximately $290 million.In addition to the above, the IFIF (International Feed Industry Federation) states that the feed production market reached 873 million metric tons in 2012, representing a market worth US$ 350 billion. It is further estimated that membranes could account for $350-$700 million of the total market.21/2 2013 15:58 pete44.5 064129Helt fantastisk,

5 nyheder paa 14 dage.(Check tidligere frekvens)
I radioen
Anbefalet som koeb paa samtlige indenlandske og udenlandske kanaler...

Jooo, den skal nok komme i 321/2 2013 16:52 investor1989 064130Jeg holdte da indlægget i samme tråd :)
Skal jo gerne have min bonus fra Aldo når jeg har fået den hypet over 3, ikke sandt pete :)TRÅDOVERSIGT