Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Undren fra ny bruger


64122 Felix 21/2 2013 12:31
Oversigt

Som ny bruger her på PI har jeg brugt en del tid på at læse tidligere debatindlæg. Og her undrer jeg mig især over alt det skriveri der er omkring Foreningen Vestas Shareholders. Jeg troede PI handlede om folks syn på investeringer i aktier og ikke et sted til en for manges vedkommende ligegyldig polemik om, hvordan en forening skal drives. For at blive lidt klogere på sagen har jeg været inde og se foreningens hjemmeside. Og helt ærligt! Er der nogen der seriøst tror at man med sådan en forening, hvis indhold og fremtoning nærmest grænser til det pinlige, kan blive taget alvorligt. Jeg tvivler meget stærkt på, at hverken professionelle eller andre seriøse investorer for ikke at nævne Vestas selv, kan tage foreningen alvorligt. Udover på sin hjemmeside at bruge masser af plads på førnævnte polemik, nævnes ingen steder hvad formålet med foreningen er, og hvad den kan bidrage med. Læg dertil at der åbenbart slet ikke læses korrektur på, hvad der skrives (med mange sproglige fejl til følge), så har man opskriften på en forening, der ikke kan eller vil tages alvorligt. Så en stille opfordring herfra kære meddebattører! Lad os bruge sitet til at debatere investeringer i stedet for. Jeg tror det har fleres interesse!


sent from iPhone



22/2 2013 18:31 chano 064160



Hej Felix

Du har ret i at Foreningen Vestas Shareholders ikke har været drevet særlig seriøst.

Grunden til at den bliver debateret her på PI ar at flere PI medlemer også er medlemer af FVS.

Desværre har Vagn Schou og hans søn taget kontrollen med foreningen og smidt flere medlemer ud af foreningen når de har stillet spørsmål til de ting der er sket i foreningen.

Den kraftige medlems nedgang dels pågrund af udmeldelser og udsmidninger har dog ikke forhindret foreningen i at udtale sig på vegne af 177.000 investor.

I denne uge blev foreningen omtalt på både ritzau og på børsen ifm. Deminor anklagerne mod Vestas.

Omtalen lød på at Vestas shareholderes og PFA ikke støtter en granskning, som om de er i samme vægt klasse.

PFA har næsten 5% Vestas aktier foreningen Vestas Shareholders har 3 registreret medlemer på deres døde forum.

Det er vigtig at der ikke er en forening der uden ret udtaler sig med en vægt som ikke er real og bliver taget alvorlig af medier som Ritzau og Børsen.

Derfor er det vigtig at vi får taget kontrollen med foreningen så den kan lukkes eller blive seriøs.

Mvh
Chano



TRÅDOVERSIGT