Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian og sandsynligheden for genopfyldningsordre


64280 TheBekkers 5/3 2013 13:35
Oversigt

Bavarian har idag oplyst, at USA endeligt har godkendt lovgivningen (Pandemic and All-Hazards Preparedness Reauthorization Act of 2013), der skulle på plads før en vedligeholdelsessordre på Imvamune kunne afgives til BAVA.

Det er naturligvis en positiv meddelse, som jeg efter at have læst lidt i tilføjelserne til loven får endnu mere grund til at tro på. Nedenfor er et udsnit af tilføjelser vedr. delen med strategisk national lager:

"SEC. 403. STRATEGIC NATIONAL STOCKPILE.
Section 319F-2...
(B) in paragraph (2)(D), by inserting before the semicolon at the end the following: 'and that the potential depletion of countermeasures currently in the stockpile is identified and appropriately addressed, including through necessary replenishment';..."

Som det ses, så er det i loven beskrevet, at de nuværende lagre skal holdes ved lige (replenishment), hvis de ikke længere er holdbare (depletion).

Min vurdering er, at sandsynligheden for, at BAVA tildeles en vedligeholdelsesordre er meget høj. Men det skal jo lige først endeligt i hus.

/TheBekkersTRÅDOVERSIGT