Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

7 spørgsmål vi ikke nåede - og Genmabs svar


64316 akademikeren 8/3 2013 17:56
Oversigt

Svarene stammer fra Genmabs IR - afdeling, som altså også svarer fredag kl 17.30

Q: The very exciting DuoBody-ADC collaboration you have with the undisclosed "top 10 pharma company". How is that program moving forward? Do you expect to sign a license agreement in 2013 and disclose who the company is or is it too early? Will we first hear about that when you have a new IND candidate ready?
A: The program is moving forward nicely, and at this time we cannot give further details.

Q: Could you please elaborate on the Janssen/Genmab Daratumumab plan regarding Mutiple Myeloma - what are we waiting for at the moment before new clinical trials can start: preclinical testing, protocols, IND or what ??
A: We can't give any more detail at this time, as we said on the Q&A we are discussing the development plans with Janssen and hope to have more detail on the development plans later this year.

Q: How important is the DuoBody article in PNAS and the comming DuoBody webside for obtaining new partnerdeals ?
A: With any technology it is important to have published scientific detail and therefore we are excited about this publication in this good journal. The article will be publicly available and we will provide a link on our website once it is published.

Q: Do you still expect the phase I/II dose escalation study with Daratumumab/Velcade (sc) combi in MM to start in Q1 2013 - if not when ?
A: Janssen will be running this and we hope they can give an update soon.

Q: Could you elaborate on what might change your research collaboration with Kirin on DuoBody to a licence agreement ?
A: I am afraid I cannot give any further detail on this right now.

Q: Do you see any interest in the UniBody technology platform besides Lundbeck ?
A: UniBody is not a technology suitable to be used in cancer therapeutics so it is not a major focus for us at this time.

Q: Do you expect Janssen to activate more DuoBody target combinations programs this year (more than the three already running) or do you think they would like to validate the DuoBody platform further before that will happen ?
A: As we said on the Q&A, the three ongoing programs are progressing well and we will update the market accordingly when further programs are started.9/3 2013 16:20 Sukkeralf 064321Takker - virkelig god IR service hos Genmab :-)9/3 2013 17:25 akademikeren 764322


10/3 2013 00:30 Sukkeralf 364323Fin video Aka !

Angående milestones for Arzerra, så mener jeg bestemt at der udover de ca. 100 mIllioner USD i FL også ligger ca. 100 millioner USD i salgsmilestones. Desuden har vi vel også trinvis stigende royalty, hvis der begynder at komme fart i omsætningen - eller røg den ved ændring af aftalen?

Spændende med næste uges ekstra fokus på DuoBody. Dels artiklen i PNAS, dels den nye hjemmeside - og sidst men ikke mindst Genmabs deltagelse i partner konferencen i Barcelona:

http://www.ebdgroup.com/bes/participants/index.php

Tre tiltag i næste uge for at øge fokus maksimalt på DuoBody - og vi kan jo allerede se, at det skæpper godt i kassen. Dette er jo kun begyndelsen og tænk hvis HexaBody kan mønstre noget lignende.

I morgen får vi fase II data på Inclamumab i ACS - og jeg må indrømme, at jeg ikke aner en dyt om det. Pæne et-cifrede royalty må være 7-8 procent, men der er et stykke vej endnu.

Daratumumab er stadig det helt store spørgsmålstegn - for vi er endnu ikke blevet meget klogere siden aftalen kom i hus ! Hvad sker der bag de lukkede døre hos Janssen, for noget sker der - og Jan's udmeldingen om, at de håber at kunne løfte nogle af planerne her i 2013 emmer af en smule usikkerhed, men dog ikke mere end at han roser Daratumumab til skyerne. Har meget svært ved at se, at vi ikke får en god opstart af kliniske studier og dermed en del milestones til Genmab - og dermed også en opjustering eller to. Og det er nok det med opjusteringerne, som Genmab gerne vil have mulighed for, så der er jeg også meget enig med dig Aka.

Så i mine øjne ser det stadig ret fantastisk ud. Arzerra nærmer sig for alvor udvidelse af label, vi har kun set begyndelsen af Dara og Duo, mens vi stadig afventer Hexa og Humax-TF samt hvad Genmab ellers gemmer i skuffen, så jeg er fuld af fortrøstning.

Har dog solgt lige under en 1/4 af mine aktier fredag på den flotte stigning - ikke af lyst, men skulle bruge pengene. Gevinsthjemtagning er man aldrig blevet fattig af.

Mvh
Sukkeralf10/3 2013 09:10 akademikeren 064325Tak sukkeralf.

Ja du har helt ret i at der er kommercielle milestones tilbage også i størrelsesordnen 100 musd.

I forhold til Inclaudamab (som jeg heller ikke ved en dyt om) så blev det kommunikeret at det var healthy mid digit, så jeg tror det nok er 6-7%.

Og nej ingen er blevet fattige af profit og det er da dejligt at vi er kommet i det territorie.10/3 2013 09:34 Sukkeralf 064326Aka har du iøvrigt læst Nordea's analyse - og er den værd at købe i givet fald ? Det er lang tid siden jeg har læst en længere analyse af Genmab, så det kunne specielt være rart at se lidt vurderinger af markedspotentiale for Arzerra i de forskellige indikationer.

Mine mabber har en fin gennemsnitskurs :-)10/3 2013 10:12 akademikeren 064327Ja jeg har læst analysen. Jeg har svært ved at sige om man skal købe den? Hvad koster den? Den er på 40 sider.

Jeg synes vi er sådan rimeligt godt med herinde. Men det er klart at der står mange informationer eksempelvis om markedet for Myeloma og Daratumumab.

Det er uden tvivl en benchmark analyse og jeg synes det er vigtigt at slå fast at Nordea faktisk ligger under gennemsnittet for konsensus på EBIT og Revenue.

De er også under gennemsnittet på Arzerra totalt set, så det er sådan set ikke nogen jubel analyse. Det er nok den bedste analyse jeg har læst af genmab i 5 år.10/3 2013 16:30 Solsen 064332Det eneste der iriterrer mig er, at Winkel nu siger, at vi i "år" får yderligere opdateringer på daratumumab.
Vi har ventet længe på, at de kommer igang med de fase 3 - men hvis den næste meddelelse er, at de har fået breakthough designation er det ok for mig.
Kombinationen med Revlimid er også ganske interessant og måske også medvirkende til Winkels udsagn og gamechanger i MM. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3031697/
Hvis de lander en eller flere haxabodyafter i år vil det efter min mening også rykke pænt til kursen.
Men i øvrigt glæder jeg mig til resten af 2013 og så 2014 -15 ... o.s.v.TRÅDOVERSIGT