Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Øl for enhver smag


64324 Bryan 10/3 2013 09:54
Oversigt

En sammenligning af de tre børsnoterede danske bryggerier.
pdfl_for_enhver_smag.pdf12/3 2013 19:38 Martin NYSE 064362Super indlæg. Har du gjort tanker om udenlandske eller tyske/hollanske/belgiske i særdeleshed? Jeg ser mere og mere på rejser i udlandet at mindre bryggerier begynder at tage andele fra de større, en interessant trend syntes jeg, som viser der er plads til mange spillere.

I DK hælder jeg til Carlsberg, deres ekspansionsplaner og opkøb tror jeg giver muligheder på sigt. Fokus på Kina og Rusland tror jeg vil betale sig i det lange løb. Royal U har dog en interessant dividende - ser du nogen grund til de ikke vil kunne opretholde den eller øge på sigt?12/3 2013 20:31 Bryan 064363Jeg sidder faktisk lige og kigger på nogle udenlandske, og de lande du nævner er ikke helt ved siden af. Det er dog større bryggerier. Men jeg vil vende tilbage til det senere.

Vi er åbenbart enige omkring Carlsberg. Især Kina forventer jeg vil bidrage til væksten i de kommende år.

Royal Unibrew har en Payout Ratio på 67,4%. Det er forholdsvist højt, Carlsbergs er 16,3% og Harboes 21,7%. Men det udelukker jo ikke at udbyttet kan fastholdes. Det afhænger nok også af deres fremtidige strategi. Som jeg skrev er de nødt til at fokusere på øget omsætning hvis de vil forbedre indtjeningen fremover. Det kan betyde at der skal bruges penge til opkøb, og dermed lavere udbytte.TRÅDOVERSIGT