Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Anklageskrift mod Vestas!


64353 UCP 12/3 2013 00:03
Oversigt

I Børsen blev offentliggjort 75 sider anklageskrift fra amerikanske investorer med påstande som bedrag og regnskabssvindel, samt vidnesbyrd fra tidligere ansatte i Vestas,som fremsatte påståede årsager til Vestas høje produktionsomkostninger.
Der er kommentarer på Vestas Shareholders hjemmeside med link til den amerikanske stævning. Det ville være interessant med en PI debat omkring dette spørgsmål, som nok vil dele vandene mellem de som har købt for dyrt og de som har købt til spotpriser, men frem for alt er det interessant med de tidligere ansattes vidnesbyrd, som giver lidt indsigt i det som har foregået indenfor murerne, som man kunne ane, men ikke vidste med sikkerhed. Det vil givet give anledning til spørgsmål til Bert Nordberg på den kommende GF i Vestas.

UCP



12/3 2013 00:18 Martin NYSE 864354



Det kan jo undre nogen en smule, at du ønsker at starte en debat mod de samme mennesker, som du i brede og meget generelle vendinger har kritiseret og nedgjort.

Anklage og dom er ikke det samme. Det er vigtigt ikke at forveksle det.



TRÅDOVERSIGT