Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BAVA: Super regnskab - og genopfyldningsordre i hus


64366 TheBekkers 12/3 2013 21:30
Oversigt

Dagens regnskab indeholdt rigtigt vigtige informationer omkring BAVA's fremtid.

For det første, at årets resultat overgik forventningerne drevet at en fortsat forbedret lønsomhed i Imvamune-delen, hvor omkostninger i forhold til omsætning faldt til 43% i 4Q, hvilket er en forbedring fra starten af året på hele 10 procentpoint. Fornemt arbejde med at optimere produktionen.
Dagens vigtigste melding var dog meldingen om genopfyldningsordren. Min forventning er, at ordren vil dække de 20 mio. doser leveret under RFP3 over en 3 årig periode. Alle fra denne del af forretningen kan der altså forventes et positivt bidrag på lidt over 300 mio. kr. årligt. Hertil skal så ligges evt. yderligere kontrakter med andre lande (Canada og EU, som de mest nærliggende, hvis der opnås markedsføringstilladelse). Dertil kan i øvrigt bemærkes, at prisen per vaccine er højere, når der ikke sælges til USA, hvilket betyder, at profitmarginen er væsentligt over de ca. 57% opnået på USA-leverancerne i 4Q.
Derudover kan der jo håbes på yderligere tegn på, om genopfyldningsaftalen kan indeholder optioner omkring yderligere leverancen i tilfælde af positive fase 3 resultater og/eller frysetørret version af Imvamune. Eksempelvis automatisk bestilling af x-yderligere doser, når/hvis fase III resultaterne falder positivt ud.
/TheBekkersTRÅDOVERSIGT