Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

To big to fail


64473 MIF 18/3 2013 22:20
Oversigt

Eller gå ned. Politikerne holder hånden under DB så kursen nu ligger over 100 kr. kan man virkelig det i en Aktie der er børsnoteret? Korrekt kurs var nok kun 3 kr. fordi de reelt holdes kunstigt i live. Alt dette spin mens man har brugt alle midler imod Vestas der fortsat holdes nede kunstigt! Jeg har i mine mange år aldrig troede gangstere skulle styre bankerne og børserne og politikerne, embedsmændene og dommerne osv. Dem alle sammen!

Inkompetente er de allesammen. Deres uddannelser tvivlsomme eller hjulpet igennem!

Føj hvad er det egentligt for et stazi samfund vi bor i som EU har skabt? Vågn op vi er ligesom sovjet i gl.dage på vej mod nazi Tyskland!

Vores politikere har intet lært af de 2 verdenskrige ej heller den kolde krig. Deres løgne og uanstændig politik holder befolkninger som slaver mens de fortsætter med at importere andre mennesker der kun belaster samfund yderligere og undergrave nationalstaterne! Det er vanvid det vi oplever. Det er skammeligt der stilles så store krav til os alm. mennesker mens pøblen tilsyneladende reagerer og fører os alle direkte i afgrunden. Hvor er mandsmodet i dag. VÆK. Hvor er nationalfølelsen VÆK. Radikale og venstreorienteret meningsdannere der de sidste 40-50 år har undergravet hele samfund med deres syge ideer. De starter med det allerede i børnehaven! Socialismen hånd i hånd med kapitalismen er da det værste vi nogensinde har set! Når skidt kommer til ære!

Føj for pokker! Jeg har ej mere til over for oppositionen der flere gange kunne burde ha væltet den røde regering! Hvorfor stemmer I for hendes syge ideer? Danmark er færdig indenfor de næste 5 år hvis ikke ordentlige og dygtige folk får ledelsen i dette land.

Tyveri bør stoppes omgående ellers må DB sku omgående nationaliseres. Jeg vil ikke betale penge for at ha aktier i en Aktie de får lov at spekulere imod for at bringe dem på fode. Så skal vi andre betale. Det hænger ikke sammen noget af det der foregår i lille førhen så smukke Danmark!

MIF



18/3 2013 22:32 Tonny9 064474



Du skal holde op med at ryge tjal og drikke på samme tid, en helt almindelig mandag....;).



18/3 2013 22:43 MIF 064476



ja nedgøre andre med en sådan kommentar det er præcis det man lærer på skolen!

Hvad var det Nyrup kaldte DF " Ikke stuerene og landsbytosser" Føj for pokker vi ser tydeligt hvad han og hans parti er for nogle personer!

MIF



18/3 2013 22:39 MIF 164475



Imens må dygtige danskere gå arbejdsløse og endda miste dagpenge fordi man fortsætter med og importere folk man tror er dygtigere. Det er de ikke kan jeg godt fortælle tværtigmod! Den må de sluge og finde sig i for janteloven har aldrig været værre end nu. En gang arbejdsløs så får man ikke en chance igen! Hvad er da det for noget pis!

Hr crap jeg kan dælme ikke tage det. Sådan en gang hø og tåber der ikke giver alm. folk en chance. Puha de skal lige tænke over hvordan de var heldige de endte i deres sikre stilling som urørlige og udødelige fordi de er inde i varmen og kender de rette personer!

Man skider på den alm. dansker vi er ude i survial of the fittest og dem der ikke indordner sig og er som flokken dem jagter man til man får dem ned helt ned i rendestenen! Føj for satans sikken et samfund synes I det er værdigt. Alt hvad vores forfædre har skabt gennem flere år hundrede ødelægges på blot få år!

MIF



18/3 2013 23:35 Conner 264478



MIF vi er da enig om, at den nedsatte dagpengeperiode måske er lige kort nok. Til gengæld så er vi nok ikke så enig mht Darwin. Det er ganske rigtig en barsk tid, hvor mennesker langt væk fra vor egen lille andedam udfører arbejde, som vi måske retteligt selv burde have udført.

Nu kender du jo ganske udmærket teorien om markedernes udvidelse, så når Coop får udført regnskabsarbejde i Indien, og Lego får lavet IT arbejde samme sted, så er der en årsag. Tal er tal, og kan de lave det billigere i Indien, hvorfor så ikke ?. Lego kan ikke få de specialister, de har brug for, derfor får de lavet arbejdet i Indien. Der er her to forskellige årsager, men det ændrer ikke ved, at vi er med til at øge købekraften i Indien. Vi skal så sørge for, at sælge vores varer til disse mennesker, da de nu har flere penge mellem hænderne. Hvad skal de så købe, ja de kan købe Rockwool, termostater, enzymer og APM kan fragte varerne. Kunne vi lokke dem til at spise et par chokolade skildpadder, og måske sluge et par marcipanbrød fra Anton Berg, så kan Novo også komme ind over <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

I fremtiden skal vi være endnu mere skarpe, og endnu mere omstillingsparate end vi har været. Der er altså tale om en øget konkurrence, og denne konkurrence skal vi være en del af, det nytter ikke at sætte sig hen i hjørnet og hyle op. Der er ikke noget som konkurrence, der skærper opmærksomheden, øger viljen til at skabe og mennesket vilje til at yde.

Jeg hilser den nye tid velkommen. Formår vi at udnytte de muligheder der ligger i den stadigt mindre verden, vi er en del af, så ser det ikke så ringe ud med fremtiden, men det kræver at vi tager handsken op.

Op med humøret MIF, det går sgu nok <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



18/3 2013 23:39 MIF 064480



Du bliver klogere med tiden hvad de kan levere ud af indien <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

MIF



18/3 2013 23:40 MIF 064481



Joh de kan måske sætte 2 klodser sammen så heller ikke mere <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

MIF



18/3 2013 23:43 MIF 064482



Dem kan APMM så fragte rundt i verden i deres nye super conatainerbåd <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

De skal bare sejle på lavt bus så de sparer 25 i Co2 udledning så kører det altsammen!

De er dygtige allesammen, APMM, LEGO og NOVO uha hvor er de dygtige tro I??



FIF



19/3 2013 08:14 XJK 164484



Mon ikke der blandt de 1.220.200.000 indere findes et par stykker, der kan mere end det? Der er formentlig også indere, der ikke engang kan sætte to klodser sammen, men at generalisere om 1.2 mia mennesker er vist at male med en lige lovlig bred pensel.

Eller som en klog mand engang sagde:

"ja nedgøre andre med en sådan kommentar det er præcis det man lærer på skolen!"



18/3 2013 23:38 Martin NYSE 164479



Mif, pas lige på blodtrykket - ellers ender du på hospitalet, og der er kvaliteten sikkert heller ikke hvad den har været. Udover det, hvorfor så investere, hvis du inderligt tror på alt er korrupt? Bare en tanke <span><img src=" title=";−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



21/3 2013 20:28 google24 164530



Ro på! Enig - landet er ledet at idioter, der er gået lige ud fra børnehaven. Ærligt arbejde er noget de har læst om i skolen, af en mand der vist nok hed Martin til fornavn. At arbejdsledige nu behandles som paria er ubegribeligt. Men alt får en ende. Civilisationer går til grunde før eller siden. Det vil også ske for vores. Så der er håb forude!



21/3 2013 23:34 MIF 064535



<span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/> godt svar selvom det umiddelbart er negativt men på sigt ved man ikke om det faktisk er nødvendigt! Godt indlæg <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

MIF



25/3 2013 16:19 Stout 064566



Undskyld mit sene indlæg, men jeg er ny i proinvestor.
Ang. shorting med lånte aktier, så forgår det stadig
uden folks vidende og er ikke ulovligt. Jeg har vedhæftet et Amerikansk regering notat om sagen.

Hvad angår dine udgydelser, så er jeg enig i der der for meget løgn og latin blandt verdens ledere, men pas nu på at dit helbred ikke bliver ødelagt
pdfShortinh_history.pdf



TRÅDOVERSIGT