Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BAVA får genopfyldningsordre på 8 mio. doser


64943 TheBekkers 16/4 2013 20:09
Oversigt

Super ordre på 8 mio. doser idag til BAVA. Dermed sikres finansieringen af Bavarian Nordic langt frem i tid. Vigtigste punkter for mig var, at

1) Pris per dose steget ca. 20%, hvilket går direkte på bundlinjen.
2) Kontrakten har indskrevet, at USA er forpligtet til at genkøbe Imvamune OG vedligeholde det nuværende produktionsapparat. Dvs. de 20 mio. doser skal genanskaffes. Det kræver blot OK. BARDA er, jf. conference call, fremadrettet baseret på årligt budget, hvorfor alle kontrakter fremadrettet med USA Gov. bliver med samme ordlyd som BAVA's (også andre selskabers kontrakter).
3) Fortsat stor upside på andre kontrakter gennem det gode og frugtbare samarbejde med USA

Min vurdering er, at BAVA med kontrakten er sikret stabil indtjening i lang tid frem, hvilket åbner op for, at vi kan få resultaterne fra PROSTVAC og forhandle licensaftale herom på et super godt finansielt grundlag. Og hvis BAVA ikke får en ordentlig pris/licensaftale, så kan de vælge at gå selv hele vejen på markedet.

Med den nye kontrakt vil overskudet i 2014 igen være over 350 mio. kr. fra vaccine-delen, hvilket i lyset af afslutningen af PROSTVAC i starten af 2014 vil medføre udsigt til et stort overskud i 2014. Mon dette kan være med til at ændre BAVA's holdning til om de kan anvende noget af det udskudte skatteaktiv alligevel? Dét vil i hvert fald få en positiv indvirkning på årets resultatet, når man tænker på, hvor meget det kostede på bundlinjen i 2012.

Fantastisk dag,
TheBekkers16/4 2013 21:57 TheBekkers 064945Kan se, at USA starter nyt forsøg med Imvamune snart med 352 personer. Forsøget undersøger om vaccinen kan gives på en måde, så man undgår brug af nål. Dvs. en forbedret levering af vaccinen til glæde for også BAVA, når/hvis den skal leveres til børn.

Understreger igen USA's commitment fremadrettet, se evt. http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01827371?term=imvamune&recr=Open&rank=1

/TheBekkers18/4 2013 17:00 TheBekkers 064970Prostvac, nu over 100 centre åbne.

Der er i forgårs kommet opdatering af Prostvac fase 3 forsøget og steder, der er åbne for indrulning af patienter. De er nu oppe på over 100 centre. Med fokus på de effektive centre, så er der tale om ca. 12 patienter per center og så er alle patienter indrullet.

Lad os håbe, at der er stor tilslutning hertil blandt patienterne. Der er åbent i Holstrebro og Skejby.

http://clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT01322490?term=prostvac&rank=1&show_locs=Y#locn

/TheBekkersTRÅDOVERSIGT