Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BAVA: 2 forsøg opstartet sponsoreret af eksterne partnere


65588 TheBekkers 10/6 2013 23:21
Oversigt

Har bemærket, at to nye forsøg er opstartet med henholdsvis Imvamune og Prostvac sponsoreret af eksterne samarbejdspartnere.

I Imvamune tester National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en ny leverance form (nålefri) og 3 doser på 352 patienter:
se: http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01827371?term=imvamune&recr=Open&rank=1

I PROSTVAC tester National Cancer Institute (NCI) produktet sammen med Enzalutamide (hormon terapi, også kendt som XTANDI), der gives efter operation og behandling med docetaxel. Sidstnævnte har i kombination med Prostvac vist signifikant forbedrede Overall Survival. Bliver interessant om kombinationen af XTANDI og Prostvac sammen giver yderligere effekt akkumuleret effekt. Det åbner i hvert fald for tidligere anvendelse af Prostvac, hvis det er tilfældet.
Se: http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01867333?term=Prostvac&recr=Open&rank=3

Positivt, at de amerikanske myndigheder fortsætter med at udforske mulighederne samt produktforbedringer af BAVA's teknologier - uden yderligere omkostninger for BAVA (måske de leverer vaccinen -mon ikke?).

/TheBekkersTRÅDOVERSIGT