Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Rachel vedrørende Daratumumab - Velcade kombination


65601 investor1989 12/6 2013 14:06
Oversigt

"Hej

Vi (Janssen og Genmab) vil gerne designer en optimal udviklingsplan for daratumumab og tager hensyn til den skiftende terapeutiske landskab for myelomatose. Vi har taget en strategisk beslutning om ikke at gå videre med bortezomib (Velcade) kombi studier som oprindelig vi (Genmab) planlagt. Vi kigger på flere muligheder for kombinationer i både induktion og non transplaterede patienter og flere detajler om de forskellig planlagt studier vil kommer senere. Bortezomib er en vigtig element i behandling af myelomatose og til konferencen i Kyoto sidste måneder afslørede en KOL (Jesus San Miguel) at en VMP + dara kombination studier er planlagt at starte til at undersøge dara in kombination med VMP (Velcade, melphalan og prednison). VMP er set af mange læger som en god kombi og brugt meget i europa, og derfor er det fornuftig at vi køre den studier og ikke den oprindelig planlagt studier med dara plus velcade alene.

For lidt mere info om hvad Janssen og vi planlægge, se vores investor presentation fra sidste uge hos Jefferies, slide 11 (på vores download centre på vores website) http://files.shareholder.com/downloads/AMDA-KPIBN/217..

Som sagt jeg håber meget at vi kan komme med yderligere detajler om de forskellige studier, vi er meget opmærksom på at vi skal ikke miste tid...og så snart vi kan melde noget ud gøre vi det.

Håber det hjælper."

Yours,
Rachel

Rachel Curtis Gravesen
Senior Vice President, IR & CommunicationsTRÅDOVERSIGT