Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

G5 Entertainment & Secret Society


65606 Aspekulant 13/6 2013 02:58
Oversigt

Secret Society er G5 Entertainment's nyeste succes, og den har klaret sig suverænt på listerne over mest indtjenende spil på iPad. I US har den været placeret i top ~100 siden slutningen af februar, og i top 40-50 siden midt april. Det er altså det mest succesfulde spil de har udgivet, og den 6. juni udgav de den så også på Google Play, hvor det bliver spændende at se om den opnår samme store succes.

Apple har siddet ret tungt på tablet markedet i mange år med deres iPads, men det er ved at ændre sig, hvilket gør denne udgivelse til Android endnu vigtigere. I Q1-2013 blev der solgt 27,8mio Android tablets mod 19,5mio iOS tablets. Til sammenligning blev der solgt 8mio Android og 11,8mio iOS tablets i Q1-12, så selvom Apple mister markedsandele, nyder de stadig godt af den imponerende vækst.

Windows Store er stadig lille i forhold til iOS og Android markedspladserne, men G5 har fået en fin start med deres 2 første udgivelser på platformen. De ligger pt nummer 1 og 7 på listen over mest downloadede gratis spil i US.


Jeg forventer selskabet kommer med foreløbige Q2 tal i starten af juli, og derudover er der noteringen på NASDAQ OMX i andet halvår at se frem til. Jeg mener G5 er lavt prissat sammenlignet med konkurrenterne, men håber det ændres når udenlandske institutionelle investorer får lettere tilgang til aktien. (er pt kun noteret på Aktietorget). Formentligt vil likviditeten i aktien samtidig stige.


Stødte i øvrigt på et interessant skriv fra Flurry omkring væksten af smartphones og tablets:
"Flurry measured a 47% increase in active smartphones and tablets in the United States between April of 2012 and April of 2013. While that number sounds impressive, it actually puts the U.S. in the bottom 5% of countries for connected device growth in the past year."

http://blog.flurry.com/bid/97962/India-China-and-the-..


G5 Aktietorget:
http://www.aktietorget.se/Instrument.aspx?Language=2&..


Disclaimer: Har aktier i G5 :)TRÅDOVERSIGT